Βιογραφία


Στοιχεία ταυτότητας


Εδώ είμαι το Μάρτιο του 1997
Επίθετο: Κόλλιας

Όνομα: Βασίλειος

Όνομα πατρός: Γεώργιος

Όνομα μητρός: Γεωργία

Ημερ. γεννήσεως: 25-06-1968

Τόπος γεννήσεως: Ιωάννινα, Δωδώνης, Ν. Ιωαννίνων

Κατοικία: Αρύββα 39, Τ.Κ. 453 32, Ιωάννινα

Επάγγελμα: Υπάλληλος ΙΔΑΧ, Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων, Παν. Ιωαννίνων.

Ανάστημα: 1,78 μ

Σχήμα προσώπου: Ωοειδές

Χρώμα οφθαλμών: Καστανό

Υπηκοότητα: Ελληνική (και μερικές φορές Τουρκική)

Θρήσκευμα: Χριστιανός Ορθόδοξος

Δημότης: Ιωαννίνων

Μητρώο Αρρένων: Ιωαννίνων Α

Δείγμα φωνής: Bill.wav

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα στα Γιάννενα στις 25 Ιουνίου 1968. Τρεις μέρες μετά τη γέννησή μου προσβλήθηκα από πυρηνικό ίκτερο. Σαν συνέπεια ήταν να πάθω σπαστική τετραπάρεση (μορφή εγκεφαλικής παράλυσης (cerebral palsy)).

Πήγα κατευθείαν στο Δημοτικό. Πρώτο μου σχολείο ήταν το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Μετά πήγα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Στο γυμνάσιο πήγα στο 6ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων και στο Λύκειο πήγα στο 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων. Έδωσα Πανελληνίες εξετάσεις τον Ιούλιο του 1988 και πέρασα 12ος, με 581 μόρια (άριστα 640), στο Μαθηματικό Θεσσαλονίκης. Σχεδόν αμέσως πήρα μεταγραφή στο τμήμα Μαθηματικών, Σχολής Θετικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Και στα 4 χρόνια της φοίτησής μου ήμουν υπότροφος του Ι.Κ.Υ. (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών). Επέλεξα τον 4ο τομέα, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Μηχανικής Έρευνας, και πήρα ειδικότητα στην Πληροφορική. Αποφοίτησα στις 16 Ιουλίου 1992, με βαθμό "ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ" (7,81). Έδωσα και πέρασα με επιτυχία τις εξετάσεις για μεταπτυχιακές σπουδές τον Σεπτέμβριο του 1992. Τελικά, μετά από πολλές περιπέτειες, προσλήφθηκα ως υποψήφιος διδάκτορας τον Μάρτιο του 1993. Όμως, παρά την πρόοδο και το έργο που παρουσίασα εκεί, ο επιβλέπων καθηγητής, που αντικατέστησε τον απεβιώσαντα Στυλιανό Δανιηλόπουλο, μπέρδεψε κάποια πράγματα και δημιουργήθηκε μια άσχημη κατάσταση. Τελικά, παραπέμφθηκα στις επιτροπές και εκεί "βρήκαν" ότι παραβίασα την "πανεπιστημιακή δεοντολογία" και με έπαψαν από τη θέση του υποψήφιου διδάκτορα. Όμως, εγώ συνεχίζω...

Από το 1999, ήμουν συμβασιούχος με συνεχόμενες συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου, στο Γραφείο Στήριξης ΕΠΕΑΕΚ, της Επιτροπής Ερευνών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2005, η σύμβασή μου, μετατράπηκε σε αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, με το ΠΔ 164/2005. Και, από το 2007, εργάζομαι στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων, Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από τον Νοέμβριο του 2010, ζήτησα και πήρα απόσπαση για 2 χρόνια, στην Αιρετή Περιφέρεια Ηπείρου.


Για να έχετε επαφή μαζί μου γράψτε μου στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση.