ΔΙΚΤΥΟ

  Η TelePassport Hellas, έχει εγκαταστήσει το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο τεχνολογικά ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο στον κόσμο, το ΕWSD της Siemens. To κέντρο αυτό συνδέεται απευθείας με το αντίστοιχο κέντρο της TelePassport στη Φρανκφούρτη, μέσω μισθωμένων γραμμών. Συνδέεται επίσις με το δημόσιο δίκτυο του ΟΤΕ, μέσω πρωτευουσών και βασικών συνδέσεων ISDN.

   Το κέντρο στη Φρανκφούρτη αποτελεί τμήμα του δικτύου της TelePassport στη Γερμανία, το οποίο αποτελείται από 9 κέντρα EWSD και 12 σημεία διασύνδεσης με την Deutche Telecom.

   H TelePassport, ως νεοεισερχόμενη στο χώρο, εγκαθιστά τον πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, τον οποίο θα ανανεώνει συνεχώς προς όφελος των πελατών της.

   Στο πλαίσιο αυτό, η TelePassport εγκαθιστά ένα δίκτυο ATM (Asynchronous Transfer Mode) χρησιμοποιώντας τη νεώτερη τεχνολογία της Newbridge, έτσι ώστε να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αξίας προς τους πελάτες της και να καλύπτει όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών.

   Επίσης, η
TelePassport εγκαθιστά το δικό της δίκτυο στην Ελλάδα για την παροχή υπηρεσιών Voice over IP (Internet Protocol) στους πελάτες της. Κόμβοι υπάρχουν στους πιο κάτω νομούς: ΑΤΤΙΚΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΧΑΪΑΣ, ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ΧΑΝΙΩΝ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, και άμεσα ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, καιΤΡΙΠΟΛΗΣ