ΑΣΤΡΑ: ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ              (Φιλοσοφία)                                        (20)

                  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ

Το πρόβλημα δεν είναι μόνον τι λέμε, αλλά  (95%) και αν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι.

Τα άστρα προβλέπουν, μόνον την βλακεία μας  και την μαλ......(και όχι το μέλλων).

Τα άστρα μιλούν για σας!! -Σε τι γλώσσα; Εγώ είμαι Ινδός. -Σε όλες τις γλώσσες αρκεί να είσαι μαλάκας! Ιπτάμενος, διεθνής ευρώ μαλάκας.                        

                            ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ:

  Θεοί, άγγελοι, διάβολοι, ψυχή, παράδεισος, κόλαση, καλό κακό, πνεύματα καλά κακά,

 Τ Υ Χ Η, υπερφυσικές δυνάμεις κλπ. Δεν υπάρχει από θεού ή την φύση: δικαιοσύνη, λύπη, αγάπη, στοργή, αλλά ΜΟΝΟΝ από μερικούς ανθρώπους υψηλής ανθρωπινότητος.

  ΣΗΜΕΡΑ για να είναι κανείς οπαδός κάποιας θρησκείας, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (αιρέσεως δόγματος κλπ.) πρέπει να είναι σε μία από τις δύο κατηγορίες ή και στις δύο:

  Αφελή  αγαθό άδολο ευκολόπιστο ντοπαρισμένο παραπλανώμενο καλοπροαίρετο αξιολύπητο αμαθή αμόρφωτο ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟ φοβισμένο δειλό φανατισμένο και ρυμουλκούμενο ανθρωπάκι, ή ψεύτης και απατεώνας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

  Αυτά τα ανθρωπάκι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ οι σοβαροφανής "φωτισμένοι ηγέτες" (δεσποτάδες παπάδες βασιλιάδες πολιτικοί κλπ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ) και γενικός οι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, οι αιρέσεις οι μάγοι, (όχι οι ταχυδακτυλουργοί) οι σατανιστές, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ, κλπ. "ηγέτες". *(ΕΕΕ) 

(Ο Εριχ φον Ντένικεν μετατόπισε το πώς έγιναν οι άνθρωποι στη γη... με το ήρθαν από

άλλον πλανήτη, και μας έσωσε!  Τα κορόιδα....βεβαίως.)

  Πλανάστε στο παραπλανητικό σύστημα της απλανής πλάνης και της αμορφωσύνης σας, φορτωμένοι με φαντασιόπληκτες προλήψεις δεισιδαιμονίες ταμπού και αυτό επιβάλλεστε από τους λαοπλάνους τσαρλατάνους, σαν αφελή και αγαθά ανθρωπάκια.  Γύφτοι μάγοι αστρολόγοι καφετζούδες εξορκιστές αντίχριστοι ξεματιάστρες βασκανίες μετεμψύχωσης, 666 χάντρες χαϊμαλιά κλπ. προλήψεις, προλέγουν το μέλλον και οι μαθητευόμενοι μάγοι στρέφονται γύρω από τον αστερισμό της βλακείας σαν ετερόφωτα ζώδια.  

                                       ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!  

  Όταν μιλάμε για ενέργεια πρέπει πρώτα να ξέρουμε τι είναι ενέργεια και πως μεταδίδετε. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ με δύο τρόπους. Πρώτον κυματικός με την διαταραχή του χώρο (κυματική ακτινοβολία) και δεύτερον υλικός σωματιδιακός, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  Τι είναι ενέργεια; Ρωτήστε τα μέντιουμ τους τσαρλατάνους φαντασιόπληκτους κλπ. που εκπέμπουν από το χέρια του τα μάτια τους από τα αυτιά τους την βιοενέργεια τους, και πουλάνε στα "φυτά" τους. Διώχνουν την αρνητική ενέργεια και τους δίνουν θετική! Μελετούν τι αύρα, και καταπίνουν τη σαύρα.
  Και οι παπάδες κάνουν τα ίδια, επικαλούνται την επιφώτιση του αγίου πνεύματος (διάμεσα) και κάνουν "καλά" τα "ψώνια" τα κορόιδα και τα αγαθά ανθρωπάκια κλπ. ως νταβατζήδες. Έχουν ξεφτιλίσει και την ξεφτίλα.

Είναι σαν αυτοανακηρύσσεσαι αντιπρόσωπος της Rolls Roils (Ρολλς Ροιλς) και να δίνεις συμβουλές στην εταιρία! 

                                      Είμαστε στα άστροΛΟΓΙΚΑ μας;

   Οι "αστρολόγοι" αυτοί που σας λένε την μοίρα την τύχη σας, ή έχουν ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ αγνοώντας τις τρομακτικές αποστάσεις και μιλούν για το ΠΑΡΩΝ, αφού είναι ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ή είναι ψεύτες και απατεώνες. Η σύμπτωση της ΩΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΜΑΣ με την θέση που κατέχει ο ήλιος εντός του εκπλειπτικού του κύκλου στα ζώδια, δεν έχει καμιά σχέση με το παρών το τώρα, διότι στα άστρα και στις αστρικές αποστάσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ επειδή η ταχύτης διαδικασίας (ταχύτης του φωτός) είναι περιορισμένης σημασίας (Β4 σελ.18)

                                              Στην περιοχή του ΣΧΕΔΟΝ.

             ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΩΡΑ.

   Μερικά στοιχεία για τα ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Το φως τρέχει με 300. χιλιάδες χιλιόμετρα στο δευτερόλεπτο, σε ένα έτος διανύει, (9,5.10 ) ή 9,5.000.000.000.000 χιλιόμετρα!

   Το φως του ήλιου για να έρθει στη γη κάνει 8 λεπτά 18 δεύτερα, το φως για να έρθει από τον αστερισμό των ζωδίων απαιτείτε από 800 χρόνια ως 6.500 χρόνια, από τις πλειάδες (πούλια. Αλκυόνη) 10.000 έτη, από τον Αντάρτη 100.000 έτη και από την Ανδρομέδα 900.000 έτη κλπ. (Εγκυκλοπαίδεια).

   Η μετάπτωσης των ζωδίων εντός 2.000 ετών κατά 27 μοιρών, μετατοπίζετε ο ζωδιακός κύκλος και ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΖΩΔΙΟ κλπ. 

  Για ποιά πρόβλεψη μπορούμε να μιλάμε όταν το ζώδιο που γεννηθήκαμε, ήταν στον ορίζοντα μας πριν 100-800 ή 5.000 χρόνια που το φως του τώρα έφτασε σ' εμάς, τότε δεν είχε γεννηθεί ακόμη ούτε ο Πλάτων, ο Πυθαγόρας κλπ.

  Το ότι γεννήθηκε ο Χριστός επάνω στη γη, η πληροφορία ΑΚΟΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ π.χ. στις πλειάδες, και ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ 8.000 ΧΡΟΝΙΑ για να πάει! Ακόμη δεν έμαθαν ότι στη γη γεννήθηκε ο Χριστός!

  ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ακόμη και ο ήλιος που είναι το ποιο κοντινό άστρο, ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ εκεί που ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΥ 8 ΛΕΠΤΑ, ενώ βρίσκεται ποιο μπροστά πχ. μια διάμετρο. Αντικειμενικά είναι αδύνατη η συσχέτιση των άστρων με την θέση μας, γιατί βλέπουμε πράγματα που ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ προτού πολλά ή εκατομμύρια χρόνια. (Βιβλίο 4 σελ.18.) 

  Το ΜΕΛΛΟΝ δεν μαντεύετε με ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ, μόνον με τους νόμους της φυσικής και με αντικειμενική αλήθεια.

  Ερώτηση, υπάρχει ζωή μετά θάνατον, όχι υπάρχει θάνατος μετά ζωής, σίγουρα.

                                                 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΗΣ.

                      Π Ε Ρ Η - Τ Υ Χ Η Σ - Κ Α Ι - Π Ι Θ Α Ν Ο Τ Η Τ Ο Σ.

 Τύχη είναι να προβλέψεις το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ; Επομένως το να κερδίσεις το λαχείο είναι απλώς πιθανότητα με πόσο τις εκατό συμμετέχεις, με ένα, δύο, εκατό λαχεία κλπ. αν πάρουμε όλα τα λαχεία της σειράς τότε ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ θα κερδίσουμε και τον πρώτο και τον δεύτερο και τους λήγοντας κλπ. Και δεν υπάρχει καμιά ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να μην κερδίσουμε. Τύχη είναι να σου πέσει ο πρώτος αριθμός του Αμερικάνικου λαχείου εδώ στην Ελλάδα χωρίς να έχει χάσει κανένας λαχείο που να το έχεις βρει εσύ.  "Τηλεφωνήστε στον αριθμό 000.000,0 για να σας πω τι ώρα θα φάτε αύριο. Ένας διπλωματούχος αστροφυσικός αστρολόγος και δεν συμμαζεύετε".  Είναι ντροπή στον εικοστό αιώνα να πιστεύεις σε θεούς, σατανάδες, θρησκείες, μυστήρια, προλήψεις, δεισιδαιμονίες, ταμπού, ζώδια κλπ.

   Και μην ξεχνάτε: Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα, και από όσα λες να πιστεύεις τα μισά. Μην «τρώτε» ότι σας σερβίρουν, ούτε ότι σας σερβίρω εγώ ως ΑΛΗΘΕΙΑ, ασχέτως αν το δέχονται χιλιάδες κουτορνίθια.

Είπε την αλήθεια το κάθαρμα..... ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!  (Τον μαλάκα).  

*(Ε.Ε.Ε = Εκτός εξαιρετικών εξαιρέσεων)