ΥΠΟΨΗ: ΠΡΟΣ ΤΟΝ Σιωπηλό κόσμο τις πολυφωνίας του κατεστημένου.

Τα ξαναστέλνω. Προς όλων των ΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΥΠΟ TV και λοιπά Μ.Ε.Ε. (Δεν μπορεί να μην ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ;) Αν είστε του κατεστημένου το βουλώνεται, αν αντικειμενικοί και όποιος δεν "ντρέπεται" τα δημοσιεύει όλα ή επιλεκτικά, τα ουσιώδη. 

ΠΡΟΤΑΣΗ. ΥΠΟΨΗ ΜΟΝΟΝ: Για ανθρώπους του μέλλοντος που σέβονται την νοημοσύνη τους, και όποιος δεν το θεωρεί υποτιμητικών τα δημοσιεύει.

Επιθετικά προκλητικά σατιρικά: Διαπιστώσεις ενός ερασιτέχνη μαλάκα που θέλει να δει πόσο τις ( % ) μαλάκας είναι…. Ρε λες να μην ξέρω τι λέγω;

   Είστε συνυπεύθυνοι για το χρηματιστήριο και την κομπίνα που κρύβετε πίσω από τον θεσμό του, που είναι εκ προοιμίου απάτη. Δεν είναι ντροπή να παραδεχτούμε την άγνοια την ασχετοσύνη μας. Πόλοι θα αναρωτηθούν μα είναι δυνατόν σε όλο τον κόσμο έτσι δουλεύει ο "θεσμός". Το ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες που χάσανε τα λεφτά τους αγνοείται; Εσείς που κόπτεστε δήθεν για τον λαό, και υποστηρίζετε τους απατεώνες τους μεσάζοντες και γίνεστε έμποροι της αλήθειας. Για αυτό δεν βγάζετε άχνα για τις ιδέες μου, εκτός και μπορείτε να τις διαψεύσετε, ή είστε και εσείς γρανάζι του κατεστημένου και τις κλίκας που κυβερνά εκάστοτε με τους 300 άσχετους…….=Ικανοί με το προσόν της ανικανότητας.

Παράνομο είναι το χρηματιστήριο; Όλα για το κέρδος δεν γίνονται;

Δηλαδή, όσοι παίζανε στο χρηματιστήριο (ή παίζουν)  ΗΤΑΝ (είναι) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ;;;;; Ρε μαλάκες; Όλα γινόταν και γίνονται ΝΟΜΙΜΑ..........

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

           Χ.Α.Α…. κλπ. Ο ΘΕΣΜΟΣ των μεσαζόντων!! (Ο παράδεισος!!)

  Η μετοχές αναβαίνουν και κατεβαίνουν ΟΧΙ από τα ΚΕΡΔΗ ΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ; αλλά από τους μεσάζοντες; Τότε τι περιμένουμε.

  Θα έπρεπε: Μετοχή + κέρδος - έξοδα διακινήσεις - πληθωρισμό = καθαρή τιμή.

  Την τιμή πρέπει να την καθορίζει κατευθείαν η εταιρία ανάλογος των κερδών και ζημιών, και όχι οι νταβατζήδες του χρηματιστήριο.

  Με είπαν ό,τι υπονομεύω το χρηματιστήριο… (μήπως υπονομεύω τους υπονόμους;)

Χαμογελάστε είναι ξεφτελιστικό, ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ.
Το χρηματιστήριο θα επανακάμψει….. στην άλλη γενιά, ή στη δευτέρα "απουσία".

 ΥΠΟΨΗ: Προς τα Μ.Μ.Ε -ενταφιάσεως.  ΧΑΑ =Χαμένες Αξίες Αθηνών. Αιτιολογική αντικειμενική ανάλυση. Αιτιολογική αντικειμενική ανάλυση. Ναός του χρήματος ή κομπίνας οχήματος; (Και σατυρικός. Όσοι "θέλουν"....μπορούν να τα δημοσιεύσουν κλπ.) 

  Τεστ αγνοίας ή βλακείας (ή μαλακίας). Για οικονομολόγους τις "πλάκας". Για γάτες που ήταν πελάτες. Ναός του χρήματος ή κομπίνας οχήματος; Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι.

Καθοριστικό ρόλο (έπαιξαν) και παίζουν τα ΜΜΕ για την χρηματιστηριακή απάτη και είναι συνυπεύθυνα όταν θάβουν φωνές επειδή δεν είναι οικονομολόγοι του κατεστημένου τις ελίτ κλπ. Είναι δυνατόν ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ μερικοί οικονομολόγοι που να είπαν που πάτε ρέεεε. Εγώ αμφιβάλλω. Εκτός και αν υπήρξαν οικονομολόγοι που τους θάψανε τα Μ.Μ.Ε ή λόγο αγνοίας ή λόγο ανικανότητας κλπ. Είναι δυνατών όλοι να τα παίρνουν;

 

  ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ: Τα 21 (-30) τρις στην αναδιανομή πλούτου της Σοφοκλέους;
                         Ποιοι γελούνε τελευταίοι ΧΑΑ  ΧΑΑ  ΧΑΑ;    (Λογικά αντικειμενικά.)

  ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ. Υπήρχαν οικονομολόγοι εκείνη την εποχή τραπεζίτες κλπ;       

   Παράδειγμα: Η εταιρία  Άρπα Κόλα πουλάει 1.000 μετοχές προς 1.000 την μία, και παίρνει 1.000.000 δραχ. τις οποίες (μέσον μεσαζόντων, Α.Ε.Λ.Δ.Ε κλπ.) αγοράζει ο Γιώργος. Αυτές ο Γιώργος τις πουλάει στον Παναγιώτη 1.500.000 (και κερδίζει 500.000 χιλ.). Ο Παναγιώτη τις πουλάει στον Μπάμπη 2.000.000 (και κερδίζει και αυτός άλλες 500.000 χιλ.). Ο Μπάμπης τις πουλάει στον Άκη 3.000.000 (και κερδίζει 1.000.000). Ο Άκης τις πουλάει στον Τζίνι 5.000.000 (και κερδίζει 2.000.000). Ο Τζίνις τις πουλάει 5.500.000 στον....(Θα φας καλά) και δεν τις αγοράζει κανείς (ήθελε να τις πουλήσει 5.500.000) και αυτές έπεσαν στο 1.000.000 δραχ. Όση ήταν (είναι) η πραγματική τους αξία….. και περιμένει και περιμένει να ανεβούν, και θα περιμένει τουλάχιστον 10 - 15 χρόνια μέχρι να ξεχαστεί το θέμα, (ή να πεθάνουν όσοι την πάτησαν) και στο μεταξύ θα πάρει τα. Α-φρύδια του όπως και χιλιάδες άλλοι Έλληνες. Εκτός από τους κομπιναδόρους που τα άρπαξαν. Να που πήγανε τα λεφτά του κοσμάκη, γίνανε βίλες οικόπεδα κλπ. κλπ. Τα φάγανε οι μεσάζοντες και ο "θεσμός" και όσοι κερδίζανε από τις προμήθειες το κράτος κλπ.

  Λύση: Μπορείτε να τους βρείτε για να δούμε τι μπορεί να γίνει; Το ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. (Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν οι άλλοι στην δευτέρα απουσία (παρουσία). Αύξηση: 1+05+05+1+2=5 =1 μετά την πτώση.

                                               ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Είναι ξεφτελιστηκό για έναν οικονομολόγο του κράτους να λέγει ότι είναι οικονομολόγος. 

Το χρέος το 1999 ήταν 50 τρις, -Και δεν αυτοκτονεί κάνης;
Για μένα για να είσαι οικονομολόγος είναι το ποιο εύκολο πράγμα, αρκεί να ξέρεις πρόσθεση αφαίρεση πολλαπλασιασμό και διαιρέσει ή να μην είσαι μαλάκας. Εκτός και εάν θέλεις να κάνεις κομπίνες μάρκετινγκ και να αποφεύγεις την εφορία κλπ.

Μπορείς να είσαι οικονομολόγος του κράτους χωρίς να είσαι μάπας;;; υπήρχε κράτος τότε;;

Το να είσαι "οικονομολόγος" το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να κάνεις οικονομία.  Τράπεζες (Γούκοι) τοκογλύφοι Παίρνεις 10  εκατομμύρια και σε 10 χρόνια χρωστάς 178 εκατομμύρια! Και σε περνούν σπίτια πολυκατοικίες χωράφια κλπ. κλπ. 600 χιλ. Έλληνες μέλη συλλόγου Δανειοληπτών ψάχνονται. Η τράπεζες έδιναν δάνεια  για το χρηματιστήριο σε αγαθά ανθρωπάκια, δεν σκέφτονταν ότι έπρεπε να τα ξαναπάρουν τα χρήματα τους και όχι το σπίτι τους; Δεν λέγανε τον δανειστή…. πους πας κύριε μαλακά; Ρε μπας και χρηματίζονται τα χρηματιστήρια οι τράπεζες (και το κράτος) εκτός του νόμιμου κέρδους; Εις βάρος του λαού;

Παπαντωνίου: Το χρηματιστήριο έχει ημερομηνία λήξεως, και έγινε Καταλήξεως.

                                                 ΣΑΤΥΡΙΚΑ

Πότε θα αρχίσουν οι αγωγές κατά του δημοσίου; τσίου τσίου τσίου.
Νέα άνοδος τις καθόδου. -Το χρηματιστήριο παρουσίασε πτωτική άνοδο.
Η πτώση της ανόδου. ΧΑΑ  Και η άνοδος της πτώσεως στο ΧΑΑ.
Πάγωσαν η πιστώσεις, και έγιναν επιπτώσεις. -30 υπό του μηδέν.. τι ήθελες μα τέτοιο κρύο.

ΜΟΝΟΝ στις βλακείες (μαλακίες) σου. Να είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ με την οικονομία. 

Και να έχεις σπουδάσει, όχι σε σχολές αναγνωρισμένες από το κράτος…αλλά σε κράτος αναγνωρισμένο από τις σχολές!

Η εξεταστική των πτωμάτων επιτροπή, που όλοι σκοτώνονται για την διαφάνεια, και την βάζουν στην αφάνεια, για να διασφαλιστεί το χρηματιστήριο και της απάτης το μυστήριο.

Αν και η εταιρίας μας είναι μη κερδοσκοπικού ΠΑΛΙΟχαρακτήρος, και εργάζεται αφιλοκερδώς.…... (με υπερβολικό κέρδος).

Για όλα ΦΤΑΙΕΙ το κράτος και ο μισθός ο βαρβάτος. ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΣ,  της κρατικής μας της μηχανής η ΑΘΛΙΟΤΗΣ, και των πολιτικών η..."ανωτερότης".

Τελικός, δεν φταίνε τόσο πολύ αυτοί που τα παίρνουν, αλλά οι ΗΛΙΘΙΟΙ που τα ΔΙΝΟΥΝ….. (Κράτος για άγρα ψήφων λόγω ανικανότητας τους κλπ. κλπ.)                             

Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε, αλλά και οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι" μας…ΓΡΑΦΟΥΝ...!!!

         Περισσότερα στη σελίδα:  ΔΗΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑ   Ο πέρνων  και ο δίνων

http://users.otenet.gr/~tzinis     ΤΖΙΝΙΣ Χ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ        tzinis@otenet.gr