Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.     Φιλοσοφία.

              Ρεαλιστική αντικειμενική φιλοσοφία για ανθρώπους υψηλής ποιότητος.

   ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ:        Από τα ποιο ωραία ψεύτικα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ των κατεστημένων.    

                                           ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ή γιατί δεν υπάρχει  ΘΕΟΣ.

     Προδιαγραφές τις αλήθειας. Ίσος σας ενδιαφέρουν. Ποιος έκανε ποιόν. Αντικειμενικά δυναμικά επιθετικά.

                    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ για ΘΕΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΛΠ. Έξω από τα κατεστημένα.

  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ.  

  Τι άλλο θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ.

  Εκτός από αυτό που θα ήταν μέσα και έξω απ’ όλα, Εκτός από αυτό που θα αποτελούνταν ΟΛΑ. Εκτός από αυτό που θα ήταν ΟΛΑ. Εκτός από αυτό που θα τα κινούσε ΟΛΑ. Και αυτό που υπάρχει μέσα και έξω απ’ ΟΛΑ είναι: Η ΑΙΤΙΑ - Ο ΛΟΓΟΣ - Η ΑΝΑΓΚΗ - και Η ΚΙΝΗΣΗ.

        Τελεσίδικη αλήθεια αντικειμενικής λογικής, λογική του αδιεξόδου. Αλήθεια, σημαίνει δυστυχία;

   Υπάρχει η αντικειμενική και η υποκειμενική αλήθεια, και για να είναι αλήθεια ένα πράγμα πρέπει να ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΨΕΜΑ είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι, να χτυπιόμαστε κάτω σαν χταπόδι, αν "τολμάτε" διαψεύστε το.  

   Στην κορυφή διανόησης βρίσκεται η λογική. Η λογική απομακρύνει τον άνθρωπο από τα ζώα.

   Της μεγάλης αξίας πράγματα υψηλής λογικής και τεχνολογίας περνούν απαρατήρητα από τους πολλούς λογού ελλείψεως γνώσεων, δεν μπορούν να αξιολογήσουν την αξία των πραγμάτων ή και λόγο εγωισμού.

  Οι περισσότεροι άνθρωποι θαυμάζουν την σωματική δύναμη και αγνοούν την πνευματική.

                Δηλητηριώδες σελίδα…..προσοχή:  ΔΕΝ λέγω πράγματα για τους πολλούς, μόνον για 5% 

   Αλήθεια είναι κάθε τι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα, είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι αν τολμάτε διαψεύστε μου. Συνεχίζει να είναι αλήθεια ένα πράγμα, μέχρι την στιγμή που θα αποδεχτεί ως ψέμα, αντικειμενικά επιστημονικά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ η ΛΟΓΙΚΗ και η αντικειμενικότητα είναι απρόσιτες, και κτήμα των ολίγον, μας απαγορεύει ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, η μόρφωση μας ο εγωισμός μας τα ταμπού κλπ. να τις πλησιάσουμε.

                      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….. αυτό που δεν υπάρχει. Μια άλλη ΑΠΟΨΗ:

                  ΝΕΕΣ εμπειρίες, σε νέο κόσμο υψηλής ποιότητος και τεχνολογίας HQ.

                  ΝΕΑ κοσμοθεωρία. Η προσιτή αντικειμενική αλήθεια όχι υποκειμενική. 

 Φιλοσοφία υψηλής αντικειμενικότητας Ενημερωτικός διευκρινιστικός και στο υπόψη, ή και δυναμικά επιθετικά αναλόγως…....  

   Μην ''τρώτε'' ότι σας σερβίρουν, ούτε και ότι σας σερβίρω εγώ ως ΑΛΗΘΕΙΑ, ασχέτως αν το δέχονται χιλιάδες κουτορνίθια. Και μην ξεχνάτε: Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα, και από όσα λες να πιστεύεις τα μισά.              

 

              Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Μόνον για ξύπνιους και τολμηρούς.

ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ. ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ. ΜΟΝΟΝ: Για ανθρώπους του μέλλοντος που σέβονται την νοημοσύνη τους, και για όσους ενδιαφέρονται και πέρα από την μάσα, του σεξουαλικού και πεπτικού σωλήνα.

  Οι αγαθοί τα ψώνια, οι αμόρφωτοι εγγράμματοι ή αγράμματοι και τα δειλά ανθρωπάκια του κατεστημένου οι φαντασιόπληκτοι ας τα πετάξουν, να μην διαβάσουν ΠΑΡΑΚΑΤΩ, γιατί θα προβληματιστούν αντικειμενικά χωρίς να το θέλουν.  Κρεμάστε τον ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ στην απέναντι κρεμάστρα για να μπορέσετε να διαβάσετε αυτό το κείμενο, (βιβλίο), αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο. Και όταν το διαβάσετε ξεκρεμάστε τον.

   Και μην ξεχνάτε: Ο άνθρωπος για την φύση ή τον "θεό" είναι ένα ασήμαντο γεγονός ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΞΙΑ. Το ποίο αξιολύπητο πλάσμα μέσα στο ζωικό Βασίλειο (στη φύση) είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το ποίο ευνοημένο!!! αλλά και το ποίο κάθαρμα. Πεθαίνει τότε που υπάρχουν οι περισσότεροι λόγοι να ζήσει!!!

   Άνθρωπος: Το ποιο ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, το μεγαλύτερο κάθαρμα και το τελειότερο δημιούργημα της δημιουργίας, και ο ΘΕΟΣ των θεών που κατασκεύασε, έχουμε όλα τα κακά και τα καλά μαζί!  

Τα γεράματα: είναι η κοιλάδα της ξεφτίλας και του θανάτου,  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να πιστεύουν, να ελπίζουν, να νομίζουν, να χαρίζουν και να "ψηφίζουν", (τότε θα έχουν γίνει θεοί, και όταν γίνουν θεοί θα πάψουν να "υπάρχουν".... Εκεί βαδίζουμε. Εκτός και αν γίνουν ποιο ανώτεροι από τον «θεό» τότε θα συνεχίσουν να ζουν αλλά πολλές φορές καλύτερα από τώρα). Αυτές οι 5 λέξεις με την έννοιά τους ξεφτιλίζουν και υποτιμούν την ανθρώπινη νοημοσύνη γιατί μέσα τους περικλείουν την άγνοια, το ψέμα, την υποκρισία, την ανικανότητα, την κατωτερότητα.

  Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων η εξής μία, οι σχετικώς ξύπνιοι και οι σχετικώς κουτοί ή τα κορόιδα επί τις %.

  Θαύματα γίνονται ΜΟΝΟΝ για τα κορόιδα, εκτός των ταχυδακτυλουργών, ("μάγων") κλπ. που ξεφτιλίζουν την ΥΨΗΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ, την νοημοσύνη μας κλπ.

  Είμαστε θύματα των υφισταμένων συνθηκών και καταστάσεων.

   Ευτυχισμένοι είμαστε, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ μας.

   Ελευθερία υπό περιοριστικούς όρους, με 2 όπλα στο κεφάλι, το ένα η Κόλαση και το άλλο ο Παράδεισος!

   Ο άνθρωπος δημιουργείται δεν προ ΥΠΑΡΧΕΙ. Προτού υπάρξεις δεν έχεις καμιά επιθυμία να γίνεις άνθρωπος.

   Έπρεπε να υπάρχει μία επιτροπή που να αξιολογεί το ποιο αξιολογότερο, το ποιο ανώτερο πράγμα που κατασκεύασε η φύση, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ή ένα βραβείο λογικής, βεβαίως όχι από ρεμάλια τις Ακαδημίας ανικάνων.

   Καλά που υπάρχουν οι βλάκες τα κορόιδα οι αμόρφωτοι και έχουν ΟΠΑΔΟΥΣ οι θρησκείες τα κόμματα οι μάγοι οι αιρέσεις κλπ.

    Τελικός (Ποία θα ήταν η ΑΞΙΑ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ή και της ΦΥΣΗΣ,

αν δεν ήσαν άνθρωπέ μου ΣΥ για να τα ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ.

   Τα πάντα είναι θέμα λογικής και εξυπνάδας, και ανθρώπινης "σπιρτάδας".

  Η λογική του παρελθόντος, παραλογισμός του σήμερα!

  Τεστ λογικής. (Αρχίζουμε από την αρχή της δημιουργίας).

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάζεις φιλοσοφία υψηλής ή απλής λογικής, αντικειμενική φυσική και όχι μυθιστόρημα…κλπ.

  Πανταχού παρόν είναι ΜΟΝΟΝ τα ερτζιανά κύματα και τα μικρόβια ΤΟΥ. -ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ.......

  Ήρθα μέσα σε έναν κόσμο που κολυμπούσε (και κολυμπάει) μέσα στα απόβλητα τις διανοητικής μ-βλακείας, τα ταμπού δοξασίες φαντασιώσεις, βλακώδη έθιμο-κουλτούρας, προλήψεις δισεδαίμονιες θρησκείες κολάσεις και παράδεισους. Θάβει ότι είναι ανώτερο τις και αναδεικνύει τους κατώτερους τις. (Έπρεπε να γεννηθώ μετά από 1000 -2000 χρόνια).

                                            ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ.  Δυναμικά.    

       Οι θρησκείες δεν αντέχουν την λογική κρίση, την αντικειμενική αλήθεια, την αντικειμενικότητα.

                                                Λυπάμαι γιατί η κρίση σας, έχε κρίση. 

                         Ο κόμπος: Ποιος έκανε όλα αυτά; -Αυτός που έκανε αυτόν που τα έκανε.

                                        ΠΡΟΣ τα θύματα των θρησκευτικών κατεστημένων.

                        ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΟΜΙΖΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ. (Αγνοείστε τα.)

                                   ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ:

   ΣΗΜΕΡΑ ένας λογικός και μορφωμένος άνθρωπος για να είναι οπαδός κάποιας θρησκείας, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (αιρέσεως δόγματος κλπ.) πρέπει να είναι σε μία από τις δύο κατηγορίες ή και στις δύο: Αγαθό άδολο αφελή ευκολόπιστο ντοπαρισμένο παραπλανώμενο καλοπροαίρετο αξιολύπητο αμαθή αμόρφωτο ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟ φοβισμένο τρομοκρατημένο δειλό φανατισμένο και ρυμουλκούμενο ανθρωπάκι, ή ψεύτης και απατεώνας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

   Αυτά τα ανθρωπάκια ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ οι σοβαροφανής "φωτισμένοι ηγέτες" οι αιρέσεις οι μάγοι, (όχι οι ταχυδακτυλουργοί) οι σατανιστές, μέντιουμ, οι ηγέτες (δεσποτάδες παπάδες βασιλιάδες πολιτικοί κλπ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ), και γενικός οι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του κατεστημένου, η κλίκα που λυμαίνεται και εκμεταλλεύεται τους αδυνάτους φτιάχνοντας τα άβουλα όργανά τους με υποστηρικτές τους τον τύπο, τα ΜΜΕ, (Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως Εξαγοράσεως, Εξευτελίσεως) και διαιωνίζεται η αριστοκρατική ηλιθιότητα, και ξεφτίλα μας για τις επερχόμενες γενεές.

  Αυτά τα ευνουχισμένα ανθρωπάκια λόγω θρησκευτικού ντοπαρίσματος αφελή αγαθά άβουλα ανόητα, επιχρισμένα από θρησκευτικό σουβά με αστάρι από βλακεία εκμεταλλεύονται ηγέτες.

  Τα  μεγάλα κακά: Προς θρησκεία πολιτική δικαιοσύνη τύπος ΜΜΕ TV, κατεστημένη κουλτούρα νοοτροπία των ντοπαρισμένων ανθρωποειδών. Οι  ενωμένοι απατεώνες του κατεστημένου, της κλίκας που κυβερνά κλπ. Όλα τα κακά τα φόρτωσαν στον διάβολο και καθάρισαν, απαλλάχτηκαν από την ΕΥΘΗΝΗ τους οι αγαθοί, από το να εμβαθύνουν στη ουσία των πραγμάτων.

   Πότε θεωρείσαι ποιο κουτός βλάκας μαλάκας επί τις % κλπ. στην ερώτηση: Ποιος έγινε μόνος του, ο θεός ή ο κόσμος; (ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ).

  Όταν εσύ, εγώ κλπ. δεν μπορούμε να  παραδεχτούμε πως ούτε ένα καρφί μπορεί να έγινε μόνο του, ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; Για τόσο μαλάκα τον περνούμε; Ιδού η ρόδινη Ρόδος, ιδού και του ψύλλου πήδημα.

  Το να πει κανείς πως ο κόσμος, το σύμπαν, ο άνθρωπος, τα ζώα, τα έντομα, τα φυτά τα μικρόβια ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, πρέπει να είναι ηλίθιος βλάκας ανισόρροπος τρελός ενενήντα τοις εκατό, το να πει όμως πως Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πρέπει να είναι ηλίθιος βλάκας κλπ. χίλια τοις εκατό. Εγώ προτιμώ να είμαι ηλίθιος ή βλάκας 90%.

@ Τι είναι ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ο θεός ή ένα καρφί;  -Ο θεός. –Τι λες ρε βλάκα. –Αυτό που ακούς.  –Και δεν μας το εξηγείς να μάθουμε κ' εμείς. –Άκουσε: Για να γίνει ένα καρφί πρέπει να έχεις σύρμα για να έχεις σύρμα πρέπει να έχεις σίδερο σιδερομετάλλευμα ορυχεία κλπ. Να έχεις τα εργοστάσια τα εργαλεία που να κατεργάζονται το σίδερο για να το κάνουν σύρμα καρφί κλπ. Ενώ για να γίνει ο θεός ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ούτε στοιχειώδη ΛΟΓΙΚΗ, αλλά ΜΟΝΟΝ εγωισμό αμορφωσιά βλακώδες φαντασία, και καθάρισες. 

  Σαν πλάσματα του θεού που είμαστε….μήπως πρέπει μαζί μα τα άλλα δημιουργήματα του να αγαπάμε και τα μικρόβια τους ιούς κλπ;;;; 


                 Αν υπήρχε θεός θα ΕΦΤΑΙΓΕ για ΟΛΑ, (ή η φύσης).

   Αν υπήρχε ο υποθετικώς θεός έτσι που τον κατασκεύασαν οι άνθρωποι, τότε δεν θα φέρναμε καμιά εύθηνη για της πράξης μας. Επειδή όμως δεν υπάρχει θεός τότε φέρνομε ακέρια της εύθηνες μας. Οτιδήποτε κάνει ο άνθρωπος για να καλυτερεύσει την θέση του επάνω στη γη είναι ξεφτιλιστηκό για έναν πάνσοφο και "αμαρτία". 

   Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, (αν υπήρχε θεός θα υφίσταται και θα ενεργούσε κατ' ΑΝΑΓΚΗ).

          ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΘΕΟΙ Άγγελοι διαβάλει πνεύματα χρόνος δίκαιο κλπ.

    Δεν υπάρχουν ΔΙΑΒΟΛΟΙ, διάβολοι είμαστε εμείς. Το διάβολο τον δημιούργησαν οι άνθρωποι για να έχουν αντικείμενο ασχολίας και να τα ρίχνουν όλα τα κακά σ' αυτόν, σαν το ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ με τους ανεμόμυλους.

   Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, τώρα (21 αιώνας) ώμος δεν δικαιολογούνται.

   ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ; Άρα θέλει να υπάρχει. Και αφού υπάρχει διάβολος (για όσους θέλουν) τότε ασφαλώς θα έχει και ηλίθιους οπαδούς και κουρκουτιάρηδες και φαντασιόπληκτους κλπ. να τους ακολουθούν. 

  Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ότι υπάρχει θεός, παράδεισος, κόλαση, άγγελοι διάβολοι κλπ. αηδίες. 

  Κολυμπάμε μέσα στην αδικία, το ψέμα, την δυστυχία, την ανισότητα, τα μικρόβια, τους ιούς και στην εγωιστική φαντασίωση. Και αφού όλα τα έκανε ΤΕΛΙΑ τι τον θέλουμε τον παράδεισο για χειρότερα;

  Δεν ξέρεις τη να θαυμάσεις και τη να χλευάσεις στον κόσμο της θέσεως και αντιθέσεως και τη να λυπηθείς.

 Όταν βλέπω τέτοια αδικία σε συνανθρώπους μου δεν αισθάνομαι καλά και ας μην μου λείπει ΤΙΠΟΤΕ, (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;) δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ποιο πρώτα να ΛΥΠΗΘΕΙΣ ποιο πολύ, τους ανθρώπους, τα ζώα, τα φυτά κλπ. και δεν ΜΠΟΡΕΣΑ να καταλάβω ποιο πράγμα έχει μεγαλύτερη Α Ξ Ι Α ο άνθρωπος τα ζώα τα φυτά οι κατσαρίδες τα ξυλά οι πέτρες, ή οι λάσπες: όταν βλέπεις την μπουλντόζα να τους βγάζει ανακατωμένους μετά από έναν σεισμό τυφώνα πλημμυρά κλπ. Που είναι ο θεός σας;                                

   Είμαι υποχρεωμένος να ασχολούμαι με τις θρησκείες, πολύ χαζό πράγμα, αλλά μπας και ξυπνήσουμε κανέναν.

   Μόνο οι ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ και οι ντοπαρισμένοι ασχολούνται με τις θρησκείες από τον φόβο του παραδείσου.

   Τους απατημένους απατεώνες πώς τους αποκαλούν πνευματικούς πατέρες αγίους προστάτες του θεού κλπ. 

   Τα θρησκευτικά ψώνια αποκαλύπτουν τις αποκάλυψις τους για την δευτέρα απουσία (παρουσία) κλπ.

   Οι ποιο πολύ μιλάμε σαν αυθεντίες, για πράγματα που ενώ δεν ξέρουμε, και για λόγους εγωισμού για να μην μας κακό χαρακτηρίσουν …….(και το πετυχαίνουμε), μπροστά σε ανθρώπους που ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς ξευτελιζόμαστε. Βλέπε http://users.otenet.gr/~tzinis/TO-EGO-MAS.htm

  Η μεγαλύτερη απάτη και βρισιά είναι το, θα σε βοήθησε ο θεός.  Δήξτε βρε "απατεώνες", έναν..... και που τον βοήθησε ο θεός; Αφού αποδεδειγμένα ο θεός δεν βοηθάει ΚΑΝΕΝΑΝ τότε τι τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ; Δήξτε μου έναν..... και που τον βοήθησε ο θεός ή ο διάβολος, προτού τον βοηθήσει κάποιος άνθρωπος; -Στο τι χρειάζεται η ΔΟΚΙΜΗ σε έναν ΠΑΝΣΟΦΟ; Μέχρι στιγμής κανένας αγαθός δεν τόλμησε να με απαντήσει.

  Μην περιμένετε να σας βοήθησε κανένα ζώο, ο θεός ή ο διάβολος, εκτός από τον ΑΝΘΡΩΠΟ, εκεί που μπορεί και αυτός βεβαίως.

   Γιατί ο θεός είναι γένος αρσενικού; ενώ δεν έπρεπε ούτε βεβαίως και θηλυκού αλλά ουδέτερο. Μήπως ξέρει κανείς να μας πει και που χρησιμοποιεί τον ανδρισμός του; (Το πουλάκι του).

   Είναι ξεφτιλιστηκόν για μορφωμένους καθηγητές πανεπιστημιακούς κλπ. να πιστεύουν σε θεούς σε διαβόλους σε πνεύματα  τύχη κλπ…. Μήπως πρόκειται για ανθρωπάκια; Και οι κριτές κρίνονται…. Απορρίπτονται ή εγκρίνονται.

   Εξέλιξη της φαντασίας μας: Τα πνεύματα επικοινωνούν, συγκοινωνούν, ομιλούν ΜΟΝΟΝ μέσον μαλάκων μαλθακών ψώνιων φαντασιόπληκτων και αγαθών κλπ. αιθεροβαμόνων.

    Το μόνο μεμπτό τους είναι ότι μας παριστάνουν τον ΑΝΩΤΕΡΟ τον μορφωμένο τον άγιο τον καλό κλπ. αηδίες.

   Ήθελα να βρεθώ κοντά στον "θεό" τους….. αλλά με απομάκρυνε η αμορφωσιά η παραπλάνηση το ασυνείδητο ή συνείδητο ψέμα.  Αποσταλμένος του θεού και να μην είναι μ-βλάκας γίνεται;

  Όσοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι συνομιλούν με τον θεό, δεν μπορεί παρά να είναι μαλάκες.

  Ποίος τους έδωσε το δικαίωμα να μεσολαβούνε για μας στο θεό, έχουν κανένα πιστοποιητικό δίπλωμα άδεια να εξασκούν ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ κλπ;

  Ποίους δουλεύουν οι ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ, τα ΜΕΝΤΙΟΥΜ, οι σατανιστές, οι αιρέσεις, οι μάγοι, (όχι οι ταχυδακτυλουργοί) οι "ηγέτες" κλπ. ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; -Τα αγαθά ανθρωπάκια τους μαλάκες τους μορφωμένους ή αμόρφωτους γενικά. 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

                              Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ:

                                                 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ. 

   Για να μπορούμε να μιλάμε για ένα πράγμα ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, για ένα θέμα κλπ. πρέπει πρώτα να υπάρχει, και για να υπάρχει πρέπει πρώτα να έχει ιδιότητες, αλλιώς δεν ΥΠΑΡΧΕΙ (αυτό είναι απόλυτο).

  Ένα φανταστικό πράγμα δεν έχει ιδιότητες και μπορούμε να μιλάμε ασυνάρτητα χωρίς να κάνουμε "λάθος" μέσα στην αιθαλομίχλη του εγκέφαλου μας. Ο θεός δεν έχει καμιά ιδιότητα και ας εκ τούτο δεν υπάρχει, είτε μας συμφέρει είτε όχι να χτυπηθούμε κάτω σαν χταπόδι.

Το "πνεύμα" εκφράζετε μέσον της ύλης!! αλλιώς δεν μπορεί! Δεν είναι δυνατόν ένα πράγμα να έχει λόγους ύπαρξης προτού υπάρξει. Όλα είναι για τους ζωντανούς (=ΑΠΟΛΥΤΟ). 

     Για να υπάρχει ΘΕΟΣ  πνεύμα κλπ. πρέπει πρώτα να έχει ιδιότητες, αλλιώς δεν υπάρχει.

  Φυσικός αντικειμενικός νόμος. Η μεγαλύτερη διαπίστωση μου είναι:

  Για να ΥΠΑΡΧΕΙ ένα πράγμα, οτιδήποτε πράγμα, πρέπει να έχει

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ πχ. βάρος, μάζα, αδράνεια, όγκο, θερμότητα κλπ. αλλιώς δεν ΥΠΑΡΧΕΙ.

  Αυτό που έχει ΟΤΙ  ιδιότητες θέλουμε είναι ο ΧΩΡΟΣ  (Ή "ΘΕΟΣ").  Είναι ο χώρος και οι ιδιότητες του. Ή πέστε μου ένα πράγμα που να ΥΠΑΡΧΕΙ και να ΜΗΝ έχει ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

= Μην ''τρώτε'' ότι σας σερβίρουν, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΩ ΕΓΩ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, εκτός και αν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, να τα διαψεύσετε. Αντιδράστε και διαψεύστε μου, και αν κάπου έχω άδικο πέστε μου, για να πλησιάσουμε στην πληρότητα, την αλήθεια και την πραγματικότητα.

  Δεν μπορούμε να μιλάμε με αυτοπεποίθηση για πράγματα που δεν αποδεικνύουνε αντικειμενικά.

  Δεν ανέχομαι την κοροϊδία όσο και αν τους βλέπω μα συμπάθια, μια που είμαστε όλοι αξιολύπητα κατασκευάσματα της φύσεως. Πετάξτε και τις παρωπίδες του θρησκευτικοπολιτικού κατεστημένο, βγείτε από το "καβούκι" σας.

 

                              Και είπαν οι άνθρωποι…... ότι δήθεν είπε ο θεός:

                      Επανέλεγχος δεδομένων θεών θρησκειών κλπ. Συμφέρον: Θεός πάντων εστί.

   Τι εστί Θεός; -Άνθρωπος Αθάνατος -Τι δε Άνθρωπος; -Θεός Θνητός! (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

   Και είπεν ο Θεός: "Ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέρα και καθ' ομοίωσιν" (ΓΕΝΕΣΙΣ) Εμείς ή ο θεός το είπε;                                  

   Για ποιόν ΛΟΓΟ, ο θεός είχε ΑΝΑΓΚΗ από τον ιόν του. Ο διάβολος του τι είναι; Ο θεός έκανε τον διάβολο για να βάλει σε πειρασμό τον χριστό;      

   Και ο Χριστός πίστευε στον ανύπαρκτο διάβολο!! Είναι δυνατόν; Άρα ήταν θύμα των επικρατούντων συνθηκών και καταστάσεων της εποχής του και αυτός.

  Πώς μας την έφερε έτσι ο χριστός; Πρέπει να ήταν πολύ μάγκας ή ταχυδακτυλουργός εδώ και 2000 χρόνια.  

  Προτού 2000 χρόνια ο θεός μιλούσε μα τον άνθρωπο τώρα γιατί το έκαψε. -Φαίνεται πως ξύπνησαν λίγο οι μαλάκες.      

  Δεν είναι δυνατόν ένας που συνομιλεί με τον θεό και να μην ΕΙΝΑΙ αγαθός βλάκας μαλάκας, ή απατεώνας; 

  Ποιος είδε ΠΟΤΕ τον θεό και τον διάβολο;

  Οι άνθρωποι βοηθούν τον θεό και ΟΧΙ ο θεός τους ανθρώπους!

  Όλοι αυτοί που διορθώνουν την σοφία ΤΟΥ θα πάνε στην κόλαση οπωσδήποτε!! Είναι υποτιμητικό, αχαριστία, ασέβεια, αμαρτία προς τον πάντα εν ΣΟΦΙΑ ΠΟΙΗΣΟΝΤΑ, εμείς τα ανθρωπάκια να ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ την σοφία του, και ξεφτιλίζουμε ως και τον θεό του θεού μας=(ανάγκη), ούτε τα κάναμε για να ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΟΥΜΕ την θέση μας.
  Θα αφήσω τον βρομώκοσμο του πάντα εν σοφία, μα εγώ γιατί τον έβλεπα; πάντα ως μαλακία!

 

                     Είμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να διαλέγουμε την σκλαβιά μας.

   Πιστεύεις στο θεό; = ουτοπία. Όσο εσύ πιστεύεις στο θεό. άλλο τόσο ΔΕΝ πιστεύω εγώ στο θεό.

   Προς τους εξαπατημένος εξαπατητάς, ου γαρ είδαση τι ποιούσε.

  Αγαπάτε αλλήλους και τους εχθρούς μας; τότε γιατί οι θρησκείες τρώγονται και σκοτώνονται μεταξύ τους, και δεν το εφαρμόζουν; Φαγωθείτε αλλήλους. Αγαπάτε τους φίλους, και όχι τους αλλήλους, και μισείται τους κακούς "φίλους". -Το δίκαιον.   

   Αν κατέβαινε ο Χριστός και έβλεπε τους δεσποτάδες κλπ. που έγιναν κινητά χρυσοχοΐα τις Μερσεντές και τα παλάτια τους τις κατάθεσης τους (πρώτη στην εθνική τράπεζα) θα τους ξύριζε τα…α-φρύδια. Ο Χριστός τι κατάθεσης είχε;           

                ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΘΕΟΥ!  (Κάνανε τον Θεού μαϊμού με ιδικές ανάγκες!)

   Από τι πάσχει ο ΘΕΟΣ; Τι ανάγκες έχει; Και γέμισε η γη από δούλους και προστάτες που τον υπηρετούν; Και  στο όνομα του γίνατε τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Και αν είσαι άθρησκος σε βλέπουν σαν σκουλήκι. 

   Σε ποια περίπτωση ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ για να μας ΣΩΣΕΙ; Θα βρεθεί κανένας εκ προοιμίου ηλίθιος να με απαντήσει; Στην αρχή προληπτικά, ή στο τέλος βλακοδέστατα;

  Κάνανε τον ΘΕΟ τους ανάπηρο και άτομο με ειδικές ανάγκες για να τον υπηρετούν, αλλιώς δεν θα μπορούσαν.

  Πρώτα ο γιατρός και μετά τον θάνατο ο θεός, ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. 

  ΜΕΤΑ το ατύχημα: Πρέπει να είχε ΑΓΙΟ. Του κόπηκαν τα πόδια, το ένα χέρι έσπασε το κεφάλι του αλλά ΔΕΝ πέθανε. Δεν μπορούσε ο άγιος ή ο Χριστός ή θεός να τον ΣΩΣΕΙ μερικά δευτερόλεπτα ποιο ΜΠΡΟΣΤΑ; Του έκανε χάρη δηλαδή;

  Την έσωσε το ελικόπτερο οι πιλότοι κλπ. άνθρωποι, και αυτή έλεγε ο θεός! –Ας μην ήταν οι πιλότοι κλπ. και να δούμε τι θα έφτιανε ο θεός. 

  Γιατί ο θεός "βοηθά" πάντα μετά από το κακό που μας βρίσκει, και ΜΕΤΑ από τους γιατρούς, τους πυροσβέστες, τους σεισμούς, τυφώνες πλημμύρες σκοτωμένους κλπ.;;; Αφού αποδεδειγμένα ο θεός δεν βοηθάει ΚΑΝΕΝΑΝ τότε τι τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ;  -Δεν τους αφήνει το ντοπάρισμα να το καταλάβουν.

   Για όσους θέλουν να υπάρχει θεός....υπάρχει, για όσους δεν θέλουν δεν υπάρχει. Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θεός δεν υπάρχει, αλλά ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, είτε μας συμφέρει είτε όχι.

  Δεν ντρέπεστε χωρίς διασταύρωση να λέτε πρώτα ο θεός, που τον είδατε, και παραπλανάτε τον αμόρφωτο λαό τους αγαθούς και τους μ-βλάκες, μορφωμένοι άνθρωποι είστε, αλλά έχετε το ελαφρυντικό ότι είστε ντοπαρισμένοι του κατεστημένου, έτσι το βρήκαμε έτσι θα το πάμε. Οι δεσποτάδες και παπάδες τα οικονομούν από αυτό, εσείς οι δημοσιογράφοι κλπ. πνευματικοί άνθρωποι; Γιατί;                             

  Γιατί να μην ήμουν μαλάκας για να δημοσιεύουν τις απόψεις μου τα ΜΜΕ TV κλπ.    

  Ο άνθρωπος είναι ένα αναλώσιμο υλικό ευτελής αξίας για τους άλλους, από τους ιούς, σεισμούς, τυφώνες, και οπό τα καθάρματα τους πολιτικούς με τους πολέμους, κλπ. καθάρματα.  

  Αυτοκτόνησε, γούστο του και καπέλο του. Και οι αγαθοί παριστάνουν τον θεό και τον προστατεύουν από τι βρε κουτορνίθια; Αμόρφωτοι εγγράμματοι ή αγράμματοι τρελοί ψώνια αγαθοί φαντασιόπληκτοι οι φουκαράδες κλπ. ντοπαρισμένοι είναι οι οπαδοί των.    

   Όταν ο θεός θελήσει να σας πάρει κοντά του με κάποια αρρώστια θα πάτε κόντρα στο θεό, και θα καλέσετε γιατρό;

Γιατί πάτε ΠΡΩΤΑ στο γιατρό και δεν πάτε κατευθείαν στο θεό στον άγιο στην εκκλησία στο θαυματουργό μοναστήρι εικόνα κλπ;

 Η ΕΥΧΕΣ  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ: Πρώτα ο θεός. -Να σ' έχει καλά ο θεός. -Ο θεός βοηθός κλπ. καλοπροαίρετα από εξαπατημένων εξαπατητών. Είναι ευχή, απάτη, κατάρα, ή καλοπροαίρετη συνήθεια κλπ. -Μάλλον απατεωνιά.

  Πρώτα ο θεός: Ο γιατρό είναι μετά τον θεό; Λάθος πρώτα ο γιατρός και μετά για τους αγαθούς ο ανύπαρκτος θεός τους. Πόσοι θα πέθαιναν χωρίς την επιστήμη και τα μηχανήματα της, και τους ειδικευμένους γιατρούς; Δεν εξαιρούνται και αυτοί τις ΑΡΠΑΧΤΕΙΣ. 

  Από την στιγμή που θα ακούσεις την ΕΥΧΗ από τον γιατρό: Ο θεός να βάλει το πόδι του (χέρι του) ήδη είσαι πεθαμένος κατά 10%, αν βεβαίως είσαι σε θέση να το ακούσεις. Ή πας στον αιώνιο παράδεισο της ανυπαρξίας 90%.

  Όταν γίνει κανένας άρρωστος καλά, ο θεός έκανε το θαύμα του και αγνοούν τους γιατρούς, αν πεθάνει, ο γιατρός τον έφαγε. (Όχι πως δεν υπάρχου και τέτοιες περιπτώσεις, και πολλές μάλιστα.)
  Ο θεός πρέπει να ευχαριστεί τους γιατρούς που με τα έργα τους εξυψώνουν τον θεό χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ.

  Γιατί ποιον λόγω έγιναν τα νοσοκομεία τα φάρμακα οι γιατροί κλπ. αν υπήρχε θεός δεν θα χρειαζόταν ΤΙΠΟΤΑ, δεν θα αρρώσταιναν οι άνθρωποι κλπ. κλπ.
  Γιατί πηγαίνεις στην εκκλησία; -Για να υποδείξω στον πάνσοφο θεό και παντογνώστη μέσον των νταβατζήδων του, τι πρέπει να κάνει, ή τι έπρεπε να κάνει;
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ;
   Ότι δεν μπόρεσε να κάνει η φύσης άμεσος , το κάνει έμμεσος μέσον της φαντασίας του Ανθρώπου.
   Ότι επιθυμεί ο άνθρωπος και δεν μπορεί να το κάνει...το κάνει με την υποκειμενική ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ και όχι με την αντικειμενική πραγματικότητα, από ευαίσθητα ενορατικά άτομα ψώνια της φαντασίας (προφήτες) κλπ. Είσαι υποκειμενικός φαντασιόπληκτος, ή αντικειμενικός;  

  Αμόρφωτοι και ντοπαρισμένοι, αντί να ευχαριστείτε τους γιατρούς τους επιστήμονες τους εφευρέτες που ανακάλυψαν τα ιατρικά μηχανήματα τα φάρμακα κλπ. ευχαριστείτε τον ανύπαρκτο θεό που δεν αμείβει δεν τιμωρεί δεν λυπάται δεν δικαιώνει κλπ. Από τον φόβο του παραδείσου και της κολάσεως οι θρησκείες καπελώνουν τα πάντα, και τους γιατρούς και την επιστήμη κλπ. Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ, είναι ξεφτελιστικό, ο ΘΕΟΣ να είναι ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ και να μας απειλεί με δυο όπλα στο κεφάλι, το ένα η Κόλαση και το άλλο ο Παράδεισος γίνετε;! Ενώ θεωρείτε ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.

  Η υποκειμενική αλήθεια εμπεριέχει τα συμφέροντά μας, τις απόψεις μας, την μόρφωση μας, τον εγωισμό μας κ.λ.π.
  Για το συμφέρον μας, την αλήθεια άλλοι την κυνηγούν, και άλλοι την αποφεύγουν την θάβουν κλπ.
  Οι θρησκείες είναι σαν τους απατεώνες που πωλούν ελπίδα στους καρκινοπαθείς με φάρμακα μαντζούνια νεροζούμια κλπ.

@ Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει........-Πεθαίνουν οι ελπίζοντας, πιστεύοντας, νομίζοντας, χαρίζοντας και "ψηφίζοντας".   

 

                   Θ Ε Ο Σ   Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Ε Σ   Η Γ Ε Τ Ε Σ.  Επιθετικά.

                              Θρησκεύτηκες ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, και σύγχρονες μ-βλακείες.

                             Θρησκευτικοπολιτικησυμφεροντοκαθαρματικότητα.  Μυθομανείς.

                                        Σκέτη ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ενάντια στη θρησκεία.

                                              Μύθος η υποκειμενική ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!!   

   Θρησκείες αντίθετες στην πραγματικότητα, αποθέωση τις φαντασιοπληξίας αμορφωσιάς κλπ.  

   ΘΕΟΣ υπάρχει εκεί που υπάρχουν αμόρφωτοι ντοπαρισμένοι ή μαλάκες!

   Προτού γεννηθείς υπήρχε θεός για σένα; -ΟΧΙ. Για τους πεθαμένους υπάρχει θεός; -ΟΧΙ. 

   Αλήθεια αντικειμενικοί…… δεν με ενδιαφέρει τη λένε οι άλλοι οι αρχαίοι τα ευαγγέλια οι "ειδικοί" κλπ. αρχίζω από μηδενική βάση. ( Όλα αμφισβητείστε τα, και απ' αρχή ζυγίστε τα.)

   Είναι αλήθεια ότι ο θεός δεν ενδιαφέρετε για ΤΙΠΟΤΑ και για κανέναν;

   Ο θεός γιατί ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ; Ενώ οι άνθρωποι ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ; -Γιατί δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. 

  Θαύματα γίνονται ΜΟΝΟΝ στο μυαλό του ανθρώπου ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. -Και τα οικονομούν τα αρπακτικά, από 

666 εκατομμύρια μ-βλάκες,,,,, το πάθημα ΔΕΝ τους έγινε μάθημα.            

   Αν ένας άνθρωπος έφτιανε ότι κάνει ο θεός (να παιδεύει τα παιδιά του κλπ. κλπ. ) θα το κατάτασσαν στα καθάρματα υψηλής τεχνολογίας.

  Υπάρχουν δύο ειδών "κορόιδα", τα πολιτικά και τα θρησκεύτηκα. Καλοπροαίρετα και κακόμοιρα ανθρωπάκια ψηφίζουν τους εκμεταλλευτές τους Ντροπή σας.                        

   Έκαναν τον θεό τους δέκα φορές ποιο μ-βλάκα από τον εαυτόν τους.

   Προφήτης σημαίνει συνομωσία κομπίνα με τον θεό, ή φαντασία φαντασιόπληκτου;

   Ή θα είσαι μα τον θεό και παράλογος, ή με την αλήθεια την αντικειμενικότητα και λογικός, και τα δύο δεν γίνετε.

   Ε, ρε και να υπήρχε θεός, θα σας έφτιανε αλοιφή για τα α..."φρύδια", την γλιτώσατε καθάρματα.

   Πέθανε και γλίτωσε από τις στερήσεις τις νηστείες τις προσευχές και τις θρησκευτικές ταλαιπωρίες κλπ.

   Το ποιο φυσικό γεγονός ο θάνατος ο αθάνατος. Τα γεράματα: είναι η κοιλάδα του θανάτου, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

                                                         ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ

   Το "πνεύμα" εκφράζετε ΜΟΝΟΝ μέσον της ύλης!! αλλιώς δεν μπορεί! Τι κρίμα.

   Το σόμα είναι φθαρτό, αλλά η ψυχή άφθαρτη αθάνατη, αλλά αν πεθάνει το σόμα γιατί ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ;!

   Όταν ναρκώνεται το σόμα σε μια εγχείρηση, ναρκώνετε και η ψυχή; Η ψυχή τι κάνει; Τι ρόλο παίζει; Και σε ποια περίπτωση; Υπάρχει ψυχή; Έχει καμιά ΙΔΙΟΤΗΤΑ; 

  Να έχεις Ρολς ρόης και να την έχεις φορτωμένη στην καρότσα του σαράβαλου φορτηγού σου. Δηλαδή να έχεις ψυχή αθάνατη άυλη που δεν θέλει να φάει να ποιεί να κοιμηθεί κλπ. και να την κουβαλάς μέσα σε ένα σώμα σαράβαλο θνητό μειονεκτικό ή και ελαττωματικό κλπ.

  Νους υγιείς εν σώματι μπατιρισμένο σκελετωμένο ξεφτιλισμένο, και ένα βήμα έξω από τον τάφο πεταμένο.

  Και από εδώ και πέρα αρχίζουν ένα τρις ερωτήσεις και ΓΙΑΤΙ;; Λες ο θεός να ήταν τόσο κουτός ηλίθιος κλπ;

  Σόμα χωρίς ψυχή είδα, ΑΛΛΑ ΨΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΣΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. -Προσοχή μην χάσετε την ψυχή και μείνει μόνον το σόμα, πάνω απ' το χώμα.