Τι πρέπει να ξέρω:                                        (35)

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ:

Ανθρώπινη ανωτερότητα: Πρώτα να είσαι άνθρωπος μετά το κάτι ΑΛΛΟ, μικρό ασήμαντο μυαλό ή διάνυα μεγάλο. 

Πρώτα να είσαι άνθρωπος και υψηλής αξίας κ' όχι ν' σε συνάρτηση της ασυναρτησίας

Πρέπει να είμαστε καλοί από ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και έχοντας συναίσθηση του αλλουνού τον πόνο.

======== Στα όσα ακολουθούν, Εξαιρούνται η Εξαιρετικές Εξαιρέσεις = (ΕΕΕ). ========

Αν καταλάβετε τι λέγω τότε: Αντιδράστε και διαψεύστε μου, και αν κάπου έχω άδικο πέστε μου, για να πλησιάσουμε στην πληρότητα, την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Όλα αμφισβητείστε τα, και απ' αρχή ζυγίστε τα. και όταν δεν μπορείτε... να τα παραδεχτείτε.

Κανέναν δεν χαρίζουμε όποια κ' αν έχει θέση, και στέλνουμε τα αίσχη του στη μάπα του πεσκέσι

ΛΟΓΙΚΗ: ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΩΣΤΗ, και ο λογικός παραλογισμός.

Για ενημέρωση υπόψη.  Επιθετικά προκλητικά αντικειμενικά.

Η γνώμη, το κείμενο, η σελίδα, η λογική, που σκοτώνει.

(Προσοχή, διανοητικός ιός…. θα κολλήσετε αμφιβολίες).

Ρεσιτάλ υψηλής λογικής Διάσπαση φράγματος απλής λογικής

Τα παρακάτω δεν διαβάζονται σαν μυθιστόρημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάζεις φιλοσοφία, αντικειμενική φυσική και όχι μυθιστόρημα…..

Τι ξέρεις για αυτό που δεν ξέρεις, αν τα ξέρεις. Υπόψη: και ας τα πετάξουν…

Συμβουλές από έναν πεθαμένο για αυτούς που δεν γεννήθηκαν ακόμα.

-- Για όσους ενδιαφέρονται και πέρα από την μάσα, του σεξουαλικού και πεπτικού σωλήνα. --ΥΠΟΨΗ: Για ανυποψίαστους για ντοπαρισμένους πουλημένους και αγαθούς,. Πολύ κακό είναι όταν δεν ξέρεις, τι δεν ξέρεις. Αυτός που ξέρει τι δεν ξέρει είναι φιλόσοφος.

  Δυστυχώς κολυμπάμε μέσα στην άγνοια το ψέμα την παραπληροφόρηση μακαρίως.

Ωμή αλήθεια δηλητηριώδες.  ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ και για τολμηρούς.

Η επιστήμη υψηλής τεχνολογίας: Την πρόοδο την ευτυχία την ποιότητα ζωής την έφερε το 5% των ανθρώπων, οι αυτοκινούμενοι οι αυτόφωτοι. Το 95% είναι οι ανυποψίαστοι, οι γραφειοκράτες οι συντηρητικοί, οι αχάριστοι, οι αντιδραστικοί στην αρχή, και ύστερα θέλουν δεν θέλουν συμβιβάζονται ως ρυμουλκούμενοι αποδέκτες.

  Η πρόοδος της ανθρωπότητας προέρχεται σχεδόν πάνα από κάτι ανθρώπους που θεωρούνται κατά κανόνα ψώνια τρελοί ανισόρροποι κλπ. τους κυνηγούν τους σκοτώνουν τους αφορίζουν τους θάβουν τους περνούν από ιερά εξέταση κλπ. κλπ

  Για πράγματα που ΔΕΝ αποδεικνύονται λες ότι θέλεις και

 Αν είσαι διάσημος αναγνωρισμένος, με διπλώματα ντοκτορά κλπ. μπορείς να λες και βλακείες μπαρούφες χωρίς να παρεξηγείσαι από τους άσχετους ή και ημιμαθείς «ιδικούς».

  Αν είσαι άσημος, και της μεγαλύτερες φιλοσοφίες να λες θα σε περνούν για ψώνιο, γραφικό, βλάκα κλπ. και από τους άσχετους και από τους ιδικούς, η γνώμη η αλήθεια η αντικειμενικότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο, φιμώνεσαι και θάβεσαι από τα ΜΜΕ-νταφιάσεως την TV κλπ. ΠΑΝΤΑ αποτελούν εξαίρεση οι πρωτοπόροι οι αυτοκινούμενοι οι ξύπνιοι κλπ. Και οι συνάνθρωποι τους από ζήλια φθόνο μίσος τους κυνηγούν τους αφορίζουν τους σκοτώνουν κλπ. Εσύ δεν θα αποτελούσες εξαίρεση. Ουδείς προφήτης στον τόπο του.

  Άλλο πράγμα να είσαι αγράμματος ή εγγράμματος ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ και άλλο εγγράμματος ή αγράμματος ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.                                                                            

 

  Πρώτου κάνεις κάτι, ΠΑΝΤΑ να βάζεις το εξής ερώτημα, τι θα κάνω, πώς θα το κάνω, αν πρέπει να το κάνω, τι θα το κάνω, αν συμφέρει να το κάνω, αν βλάπτει τους άλλους κλπ.

  Πάντα γίνεται ένας πόλεμος νομιζώντων και συμφερώντων. Όταν πάψεις να νομίζεις το εγώ σου θα ορίζεις. Μην βαδίζετε ποιο μπροστά από την εποχή σας. Θα χαρακτηρισθείτε ψώνια τρελοί νούμερα κλπ. από τους φθονερούς τους ζηλιάρηδες τους ανίκανους τους γραφειοκράτες και τους ξενομανείς κλπ. Προτού απαντήσεις αν είσαι υπεύθυνος άνθρωπος, ΜΕΛΕΤΗΣΕ και τις λεπτομέρειες για να μην απαντήσεις λάθος, αλλιώς σε συνιστώ να κάνεις την κορόιδα.

  *(Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε.... Πολύ εγωιστικό ε; αποθρασύνθηκα εεε;). Ή ξιπαστήκατε από τις γνώσεις σας και την μεγάλη ιδέα που έχετε;

Θ' απαντήσεις; Θ' τολμήσεις; ή θα αδρανήσεις;   

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

 Ότι, ΔΕΝ λέγω πράγματα για πολλούς μόνον για το 5%   

 Ότι, Αυτά που γράφω είναι ΜΟΝΟΝ, για ανθρώπους του μέλλοντος που σέβονται την νοημοσύνη τους και για μερικούς σύγχρονους. Δεν δικαιολογείσαι όμως στον εικοστό πρώτο αιώνα των κομπιούτερ, να αναδεικνύεσαι ανίκανος, ρυμουλκούμενος.

 Ότι, Αλήθεια είναι κάθε τι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα, είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι, να χτυπιόμαστε κάτω σαν χταπόδι, αν "τολμάτε" διαψεύστε το.

 Εξ άλλου το κατεστημένο ξύπνιους και γνώστες δεν γουστάρει όλους αυτούς τους σαμποτάρει. Δεν του συμφέρει, γιατί: ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ "ΞΥΠΝΙΟΥΣ", ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ του κατεστημένου. (Θα πεθάνουν απ' την πίνα)

Ότι, Οι ξύπνιοι δεν είναι αρεστοί…βλέπετε χαλάνε την πιάτσα, γιατί ξυπνάνε τα κορόιδα.

Ότι, Τα κατεστημένα αν καταλάβουν πως κάτι λες το σαμποτάρουν το σνομπάρουν το απορρίπτουν σε πολεμούν σε θάβουν στην αφάνεια και συνεχίζουν την πλάνη τους μακαρίως.

Ότι, Οι περισσότεροι άνθρωποι θαυμάζουν την σωματική δύναμη και αγνοούν την πνευματική. Ο λαός αρέσκετε μα τα εύκολα (νταχτηρτί) επειδή σε αυτά δεν χρειάζεται γνώσεις κόπος μόχθος θυσίες κλπ.

Ότι,  Η ελπίδα, και τα καθάρματα πεθαίνουν τελευταίοι, και αυτό εκμεταλλεύονται οι "φωστήρες".

Ότι, ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΨΗΦΙΖΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ. (Αγνοείστε τα.)  

Ότι, Αν δεν υπήρχαν οι κατωτέρας ποιότητος άνθρωποι ποιοι θα γινόταν πρωθυπουργοί υπουργοί βουλευτές; Ή πόσο καιρώ θα κροτούσε ένας πρωθυπουργός μπεσαλής με παρρησία ντρέτος 1 -2 -3 μήνες;

Ότι, Η μάναμ κι ο μπαμπάμ όλοι πεθάνανε, έτσι και σεις και όλοι μας θα πάμε, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ μια μέρα να 'ρθει πιο καλή, κι' ως τότε τον σανό μας θα μασάμε.

Ότι, Ζούμε στον πλανήτη των κανίβαλων, που όποιος προλάβει....τρώει των άλλων. 

Ότι, Το ποιο καλό απ' όλα: είναι να έχεις ότι δεν έχουν οι άλλοι. (Ικανοποιείς το εγώ σου, απώτερος σκοπός όλων των άσκοπων σκοπών, της άσκοπου σκοπιμότητας του σκοπού του ανθρώπου επάνω στη γη).  

Ότι, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

   =Για το ΠΟΘΕΝ  Ε Σ Χ Ε Σ….Α Ι Σ Χ Ο Σ.  ΧΡΗΜΑ ΔΟΞΑ ΠΛΟΥΤΗ, στη ζωή ετούτη. =  Ότι, Συμφέρον: Θεός πάντων εστί. Ακόμη και για τον θεό.

Ότι, Αν υπήρχε θεός… θα ΕΦΤΑΙΓΕ για ΟΛΑ.

Ότι,  Ηθικόν καλόν ωραίο είναι ότι ικανοποιεί, και κακό άσχημο ότι βλάπτει.               

Ότι,  Αμαρτία κακό είναι, ότι δεν συμφέρει τους άλλους.

Ότι, Καλό καλοσύνη είναι, ότι συμφέρει του άλλους, γιατί ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, στον άγιο, στον σατανά, στον νέο και στο γέρο).

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.
Ότι, Ο άνθρωπος είναι ένα συναισθηματικό βιολογικό κομπιούτερ (Του Υψίστου) του ζωικού Βασιλιού, της οργανικής και ανόργανης χημείας, ένας αυτοκινούμενος και
αυτό-εξυπηρετούμενος επεξεργαστής υψηλής βιοτεχνολογίας με την μνήμη του, που
προγραμματίζεται από το περιβάλλων. Και τίποτα παραπάνω! Ο άνθρωπος είναι ένας
φθαρτός βιολογικός μηχανισμός και αυτό "επισκευαζόμενος" μερικός, μιας χρίσεως
με ημερομηνία ΚΑΤΑ-ΛΗΞΕΩΣ. (Δεχόμεθα αντιρρήσεις).

Ότι, Ήμαστε προγραμματισμένοι από το βιολογικό μας κομπιούτερ, μέσα από το DNA. το θεό-soft (Αντίστοιχο.. Microsoft) να πεθάνουμε. Ζητείται προγραμματιστής να μας αλλάξει το πρόγραμμα και να μας κάνει να αυτό-προσδιοριζόμαστε!

Ότι, Σε όλη μας τη ζωή προετοιμαζόμαστε για να πεθάνουμε (για τον θάνατο μας).
Ότι, Προορισμός του ανθρώπου τα σκουλήκια. -Και να βλέπεις από κάτω τα ραδίκια.
  = ΓΙΑΤΙ έγιναν; Αυτά που έγιναν; Έτσι που έγιναν; -Φαίνεται ότι δεν γινόταν
αλλιώς.

  =ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!! Ειρωνεία: -Σε 5 ως 10 χρόνια δεν θα των ξέρουν,
ούτε η "μάνα" του.....

Ότι, Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε, αλλά και οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι" μας…ΓΡΑΦΟΥΝ...!!!

Ότι, Για να είσαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αντικειμενικός απαιτείται κόπος μόχθος ταλαιπωρία μιας ζωής, ενώ υποκειμενικός δεν χρειάζεται τίποτα, εκτός από τα ζωώδη ένστικτα σου (το συμφέρον σου).

Ότι, Ένας υπέροχος κόσμος!!...... πεθαίνει, η κοινωνία βλέπει και περιμένει, σαν αποβλακωμένη. Και όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, τρέχει και δεν προλαβαίνει.

Και μην ξεχνάτε:  Η ΥΓΕΙΑ... βλάπτει σοβαρά το κάπνισμα!...

==============<><><><><><><><><><><><><><><><><><><>===============

ΤΙ ΛΕΓΩ;   ο Μ…

  Δεν έχει σημασία αν ξέρω ή δεν ξέρω τι λέγω, αλλά αν σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ ή αν καταλαβαίνετε τη λέγω.  Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέγω…είναι ευτυχισμένοι ή και ευτυχεσμένοι.

  Έχω πλήρη επίγνωση το τι λέγω. Αν δεν μπορείτε να εξακριβώσετε αν είμαι τρελός ψώνιο βλάκας ή μα βλέπετε σαν αντίζηλο κλπ. δικό σας ΠΡΟΒΛΗΜΑ, (ή θέμα ανικανότητας να συλλάβετε την αξία των θεωριών. Όσοι αμφιβάλουν δεν έχουν παρά να με διαψεύσουν.   Όποιος δεν θέλει να ξεφτιλίζεται για την νοημοσύνη του πρέπει ή να παραδεχτείτε τα όσα λέγω ή να τα διαψεύσετε, για ενδιάμεση λύση δεν άφησα πολλά περιθώρια. Φυσικά αυτά ισχύουν για όσους είναι γνώστες των θεμάτων που αναπτύσσονται εδώ, πχ. από έναν που δεν ξέρει φυσική, ή άλλα θέματα που θίγω, δεν έχω καμιά απαίτηση κλπ. Το πρόβλημα δεν είναι τι λέμε, αλλά  (95%) αν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι.  

  Αλήθεια είναι κάθε τι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα, είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι, να χτυπιόμαστε κάτω σαν χταπόδι, αν "τολμάτε" διαψεύστε το.                                         

  Κάποτε ίσος δικαιωθώ, η επερχόμενες γενεές θα σας λοιδορούν  για την ανικανότητα σας την κατωτερότητα σας να αντιλήφθητε πως κάτι λέγω, είναι δυνατόν σε όλη την Ελλάδα να μην υπάρχει ένας να με καταλάβει, δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι μαλάκες. (Εδώ μια χούφτα άνθρωποι κατασκεύασαν κομπιούτερ (κινητά) κλπ. Το πολυπλοκότερο μηχάνημα που κατασκεύασαν οι άνθρωποι οπό καταβολής κόσμου.) 

  Μην βιαστείς να με χαρακτηρίσεις…. ή αν δεν μπορείτε να εξακριβώσετε αν είμαι τρελός ψώνιο φαντασιόπληκτος βλάκας κλπ. δικό σας ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ή θέμα ανικανότητας να συλλάβετε την αξία των θεωριών, αν βεβαίως είστε γνώστες των θεμάτων). Αν δεν είστε ρωτείστε κάποιους που ξέρουν τα σχετικά θέματα. Ούτε να θεωρείται υποτιμητικό που δεν άφησα πολλά περιθώρια διαψεύσεις, ή για σοβαρά νοηματικά λάθη, ή διότι τα βιβλία μου είναι γραμμένα με φωνητική γραφή. (Έχω την εντύπωση πως κάτι λέγω).

  Σε πολλούς έστειλα ("διάβασαν;") τα βιβλία μου σε πανεπιστήμια εφημερίδες δημοσιογράφους Ακαδημία και δεν κατάλαβαν τίποτα, οι "μορφωμένοι" η κουρκουτιάρηδες η μανδαρίνοι δεν ψυλλιάστηκαν πως κάτι λέγω; (δεν έχω την απαίτηση να καταλάβουν αυτοί που δεν είναι τα θέματα του τομέα τους. Θα ήμουν πολύ αφελείς.) 

=Κάντε δώρο την σελίδα στους φίλους και γνωστούς σας, δεν υπάρχει στο εμπόριο των ΜΜΕ-εξαπατήσεως. Εκτός αν ζοχαδιαστείτε τότε γράψτε μου, ή θάψτε μου.                                                                =Αν καταλαβαίνετε τι λέγω τότε: Δεν είναι ντροπή υποτιμητικών να χρησιμοποιείτε τα αποφθέγματα της φιλοσοφίες επειδή δεν είναι διάσημος με τίτλους αναγνωρισμένους κλπ.  Μόνον να κρίνεται αν αυτά που λέγει είναι καλά σωστά αλήθεια αντικειμενικά αναντίρρητα τεκμηριωμένα, αν μπορείτε φυσικά. Και όχι πόσο ή αν πουλάει κλπ. -Τι λες καλέ… Να παραδεχτούν ότι έχουν λάθος πάει πολύ, να αλλάξουν νοοτροπία ή ξενομανία πως να το παραδεχτούν ότι αυτό που ξέρουν που διδάσκουν είναι λάθος είναι υποτιμητικών ξεφτελιστικό αντιεγωιστικό κλπ.

==============<><><><><><><><><><><><><><><><><><><>===============

Τι πρέπει να ξέρω: ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Εγχειρίδιο του καλού οδηγού.

Υπευθηνότης για τα  αυτοκίνητα κλπ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ το λάθος, η επιπολαιότητα, η μαγκιά, το σαλτανάτι, οι οικειότητες, η ρουτίνα, η εξοικείωση, θα φας το κεφάλι σου και θα πάρεις και άλλους στο λαιμό σου που δεν φταίνε σε τίποτα. 

Να υπολογίζεις και τα έκτακτα: Βρόχι λάσπες λάδια άμμος φρένα λάστιχα κλπ. .

Να μην χάνεις την επαφή με τον δρόμο και την κίνηση από απέναντι.

Στο προσπέρασμα να είσαι 100% σίγουρος για την ταχύτητα των απέναντι και αυτού που προσπερνάς.

Αναλογίσθηκε κανείς γιατί ΠΑΝΤΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ οπουδήποτε και να πάμε; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ; Από ότι φαίνεται μάλλον. Ξέρετε γιατί; γιατί η σκέψη η επιθυμία ο σκοπός προηγείται του αποτελέσματος και μας πιέζει. 

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ολοκληρώσεως μια καταστάσεως (να πάμε στον προορισμό μας) απαιτείτε κάποια διαδικασία, μια ροή συμβάντων, και καμιά διαδικασία δεν είναι ευχάριστη, η καθυστέρηση στην επιθυμία ολοκληρώσεως, η ανυπομονησία, η αναμονή, η τάση αυτή, μας κάνει να θέλουνε να πάμε όσο γίνεται ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ = αποτέλεσμα.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ είναι το αντίστροφων τις ταχύτητας διαδικασίας, σε ακαριαίες ταχύτητες εξουδετερώνεται Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ολοκληρώσεως. (Του εγώ μας)

Έχουν γίνει όλα επικίνδυνα: Το αυτοκίνητο, το αεροπλάνο, να πας στο γήπεδο, να διασχίσεις τον δρόμο, να μην πέσει κάτι στο κεφάλι σου από τον ουρανό κλπ. κλπ.  

Τι είναι ο άνθρωπος; Συμφέρον! Όταν θέλεις να παρκάρεις ζοχαδιάζεσαι που δεν βρίσκεις μέρος, και όταν κινείσαι στο δρόμο σε ζοχαδιάζουν τα παρκαρισμένα που σε δυσκολεύουν να περάσεις!

===============<><><><><><><><><><><>===============

ΕΓΩ. Εγωισμός. Ένστικτο υπεροχής. Η ηδονή της ανωτερότητας:

Αντιπαράθεση, πόλεμος συμφερόντων δυναμικός.

ΚΑΘΑΡΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Το εγώ του, ο εγωισμός του στην κακή του μορφή.

Οι ηλίθιοι και τα καθάρματα όταν κρατούν περίστροφο όπλο μαχαίρι κλπ. (ή μια θέση) αισθάνεται υπεροχή ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ και οι άλλοι μπροστά τους είναι σκουλήκια, σαν να έπιασε τον θεό από τα  α "φρύδια", (και ας είναι ο ποιο μαλάκας του κόσμου.) Και όσο ποιο αμόρφωτοι και κάθαρμα είναι τόσο ποιο πολύ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, τους βλέπουμε και στης ταινίες στην  TV κλπ. Τα βάρβαρα αισθήματα αναδεικνύει: (δημιουργεί) Το ποδόσφαιρο. η πάλη, καράτε, έργα βίας στη  τηλεόραση, κινηματόγραφο κλπ. Εκτονώνει τα απωθημένα και αναδεικνύει την καθαρματικότητα μας. 

Όπλα κυνηγητικά κλπ. Να μην είναι στο σπίτι αν γίνεται, να μην έχουν σφαίρες, να είναι απρόσιτα  στα παιδιά κλπ.

Για τα παιδιά: Να μην έχουν παιχνίδια όπλα κλπ. ή αν έχουν (κακός) να μην σημαδεύουν ποτέ σε άνθρωπο, αλλά ψηλά στο ταβάνι.

Να καταργηθούν το όπλα!! Τα εργοστάσια αυτοί που τα κάνουν αυτοί που τα πουλούν.

Που τα βρίσκουν τα όπλα και παίρνουν οι ανήλικοι οι τρελοί και κάθε τσογλαναράς;

Οι τσόγλαναράδες να δικάζονται ως ενήλικοι, (αφού πρώτα έχουν διδαχθεί για το τι δεν πρέπει να κάνουν) όταν τα εγκλήματά τους είναι ως αυτών των ενηλίκων, και η ποινή να είναι πολύ πιο αυστηρή σε αυτόν που "προμήθευσε" το όπλο.

ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΗ ΟΠΛΟΥ….  Το εγχειρίδιο του κακού μαλάκα.

Δεν μπορώ να καταδώσω τον φονιά, θα παραβιάσω τα αναίσθητα προσωπικά δεδομένα του.               Στάνταρ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ:  (καθιερωμένες!)

Δεν ξέρω για σας, εμένα δεν μπορούν να με πιάσουν μαλάκα. Μας περνούν για ζώα ή είμαστε πράγματι ζώα όταν τρώμε τέτοιο παραμύθι: (Μιλάμε για "ατυχήματα", όχι για μάχες πόλεμο κλπ.).

1) Καθάριζε το όπλο και εκπυρσοκρότησε!! Τα νύχια του καθάριζε; Δεν εκπαιδεύτηκε; 

2) Μόνον όταν καθαρίζει το όπλο εκπυρσοκροτεί; Άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχουν;

3) Για να εκπυρσοκροτήσει ένα όπλο πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει και να το κρατάει  ένας μαλάκας ή ένας φονιάς, αλλιώς δεν γίνεται. 

4) Είδατε ποτέ να βγει ένα όπλο από την θήκη μόνο του; Να αυτό απασφαλίζεται; και να   πατιέται η σκανδάλη μόνη της;

5) Δύο τινά θα συμβαίνουν:  Ποιος είναι ποιο ζώο αυτός που δικαιολογεί τον δράστη (υπηρεσία συγγενής κλπ.) για την εκπυρσοκροτήσει ή αυτός που την δημιουργεί; Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω… το μαχαίρι εντελώς τυχαία "περνούσε" από εκεί και έπεσε εκείνη την στιγμή στα χέρια μου και έγινε το κακό.

6) Το μετάνιωσα που τους σκότωσα, (μετά από  προτροπή του δικηγόρο του βέβαια). -(Και εγώ θα το ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ μετά, αν κατορθώσω να σε σκοτώσω πρώτα). Και ασκεί έφεση και αφήνετε ελεύθερος. Για να ετοιμάσει την λασπολογία του (απολογία του).

7) Γιατί δίνουν όπλα σε μαλάκες; Δεκαπέντε χρονών παιδί με μυαλό τεσάρων (4!) δεν "ήξερε" τι είναι όπλο και από ηλιθιότητα σκοτώθηκε, ούτε στοιχειωδώς αστοιχείωτο δεν ήταν; που είσαι παιδία κράτος σχολείο μόρφωση πολιτισμός κλπ. Ή μπαλαθιές στον "αέρα" από μαλάκες.

= Σε "θάνατο" αυτόν, από τον οποίον προμηθεύθηκε το όπλο, το παιδί ο τρελός ο μαλάκας  κλπ κλπ..

= Βεντέτα για ένα τραγούδι (παραγκελιά) για μαγκιά σκότωσε 3 ανθρώπους. Ε ρε, για μαγκιά να έβγαιναν από τον τάφο….. να βλέπαμε την ΜΑΓΚΙΑ του μάγκα.…. 

= Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

ΔΙΑΦΟΡΑ.

=Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε περίπτωση πνιγμού επειδή δεν τον "κρεμάνε" ανάποδα με το κεφάλι προς τα κάτω ή μπρούμυτα, ώστε να βγει το νερό που έχει ποιεί και να του κάνουν μαλάξεις και το φιλί της ζωής εν συνεχεία, (στα σχολεία μαθαίνουν ορθογραφία τέτοια θα μάθουν;)

@Να καταργηθεί ΑΥΣΤΗΡΟΣ η ποινή του θανάτου σε όλον τον κόσμο…. με θάνατο για
τους παραβάτες!

Επιτρέπεται η ποινή του θανάτου με θάνατο! Απαγορεύετε η ποινή του θανάτου με θάνατο! Σκότωσες θα σε σκοτώσουν.

Οι άνθρωποι που έχουν σκοτώσει (συνειδητά) είναι καθαρά καθάρματα χωρίς προσμίξεις.

*Αυτά ισχύουν για όσους έχω ξαναστείλει τα κείμενα μου.....