ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.                        (26)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Πρώτα να είσαι άνθρωπος μετά το κάτι ΑΛΛΟ, μικρό ασήμαντο μυαλό ή διάνυα μεγάλο.

Όποιος τα ζώα δεν λυπάται, σας κάθαρμα να τον κοιτάτε.

Αν η αλήθεια η αντικειμενικότητα είναι αναρχία αίρεση, τότε είμαι.…. και είμαι περήφανος γι' αυτό.

   Αντικειμενικά αξιολογώντας τα φαινόμενα, ο κόσμος από τεχνικής πλευράς και σκοπιμότητας είναι ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ, από λογικής, δικαίου, καλού, αγάπης, σκοπού, είναι Α Ξ Ι Ο Θ Ρ Η Ν Η Τ Ο Σ . Ηθικόν καλόν ωραίο είναι ότι ικανοποιεί, και κακό άσχημο ότι βλάπτει.

  Το ποιο αξιολύπητο πλάσμα απ' όλα στη γη είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, (να τον κλαις με φωνή). Στην φύση, (ή στον θεό) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ούτε έχει ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ επάνω στη γη ο άνθρωπος, είναι το ποιο αξιολύπητο πλάσμα της φύσεως, και προπάντων ο υψηλής ποιότητας και ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ άνθρωπος, και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ σ' όλοι τη ζωή του από το να καλυτερεύσει την μειονεκτική θέση του, να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ το "τα πάντα εν σοφία εποίησε" = αμαρτία.  

    Καμιά προνομιακή μεταχείριση δεν έχει ο άνθρωπος μέσα στη φύση, ούτε από την φύση, ούτε από τον "θεό", (άνθρωποι, ζώα, φυτά, πέτρες, έχουν την ίδια ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.)  Που είναι το μεγαλείο σου, η ανωτερότητα σου, η αυτού υψηλότητα σου, ο εγωισμός σου, η προνομιακή σου μεταχείριση, η υπέρτατη αξία σου, κλπ. κλπ.

      ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΣ = Μ.Α.Π.Α

                              Ασημαντότης ασημαντοτήτων τα πάντα ασήμαντοτης.

  Ηθικόν καλόν ωραίο είναι ότι ικανοποιεί, και κακό άσχημο ότι βλάπτει.

  Προορισμός του ανθρώπου τα σκουλήκια. -Και να βλέπεις από κάτω τα ραδίκια.

  ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!! Ειρωνεία: -Σε 5 ως 10 χρόνια δεν θα των ξέρουν,
ούτε η "μάνα" του..... +Ποίημα>Ο σκοπός «ποιητικός»  (Σελ.017)

  Αυτός είναι σκοπός; -Υπάρχει και άλλη λύση. -Ποια; -Να ξεγελά τον εαυτόν του ότι είναι ΚΑΛΑ. Η να είναι μακάριος.

  Η μόνη διαφορά ενός ανθρώπου από τα ζώα είναι ότι επεξεργάζεται τις πληροφορίες που του διαβιβάζουν οι 6 αισθήσεις του στην 8η αίσθηση =(8αι.), ή επεξεργαστής πληροφοριών, ή νους μυαλό κλπ. Μόλις γεννηθούμε αρχίζει η εισροή πληροφοριών συμβάντων στον «επεξεργαστή μας» τυπώνονται και προγραμματίζεται η μνήμη μας RAM, ο εγκέφαλος ή (8αι.Το DNA είναι η κληρονομική μας μνήμη ROM με όλων των κατασκευαστικών λεπτομερειών του, καταβολών κλπ.

  Προορισμός του ανθρώπου τα σκουλήκια. -Και να βλέπεις από κάτω τα ραδίκια.

  ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!! Ειρωνεία: -Σε 5 ως 10 χρόνια δεν θα των ξέρουν,
ούτε η "μάνα" του..... (Ποίημα Σελ.017)

                                                            ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ.

  Είναι απαραίτητο ο άνθρωπος να έχει ‘έναν σκοπό που να επιδιώκει να τον πετύχει, αλλιώς η ζωή του θα είναι αφόρετη, διότι όλα τα πράγματα στον κόσμο έχουν "μεγαλύτερη" αξία, όταν βρίσκονται σε στάδιο ονείρου, επιθυμίας, και χάνουν από την αξία τους, όταν γίνουν πραγματικότητα για αυτούς που τα ονειρεύονταν.

  Και εγώ είχα έναν σκοπό και όταν τον πέτυχα ανακάλυψα ότι: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

αλλά έφαγα τα νιάτα μου.(Το καλύτερο πράγμα είναι να είσαι χαζός όταν είσαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ).

 Συνειδητά ή ασυνείδητα, όλοι προετοιμαζόμαστε και με το ζόρι για τον θάνατό μας.

  Είμαστε καταδικασμένοι σε θάνατο προτού γεννηθούμε!!!! Ένας κατασκευαστής ποτέ δεν τιμωροί το κατασκεύασμα του, ή ένας καλός πατέρας τα παιδιά του με κόλαση και παράδεισο.

  Όλη η ζωή μας είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια, είναι μια ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ για να πεθάνουμε. Όπως όταν σπουδάζουμε για να πάρουμε το δίπλωμα μας.

  Το μέλλον μας πόσο μέλλον έχει; -Πόσο μέλλον μπορεί να έχει ένας μελλοθάνατος; Εγώ αποσύρομε είδη (με αποσύρουν η συνθήκες).

  Η ηδονή της ανωτερότητας ο σκοπός όλων των ανθρώπων: Η υπεροχή του διπλανού…..η δυστυχία μας. (Το έχει η γειτόνισσα! Εμείς;) Ζούμε για να ξιπάσουμε, να εντυπωσιάσουμε τους άλλους, και προ πάντως οι γυναίκες συνειδητά ή ασυνείδητα. Για να είναι απλώς ΚΑΛΑ ένας άνθρωπος, πρέπει ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ του να μην ΕΧΕΙ τίποτα ΠΑΡΑΠΑΝΩ από αυτόν, και για να είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, πρέπει να έχει όσα μπορεί περισσότερα από τους άλλους!!!

  Αυτός είναι σκοπός; -Υπάρχει και άλλη λύση. -Ποια; -Να ξεγελά τον εαυτόν του ότι είναι ΚΑΛΑ. Η να είναι μακάριος.

  Ζούμε αποκλειστικώς για να ρωτούμαι….. γιατί να ζούμε; Ποιος είναι ο τελικός σκοπός της άσκοπου σκοπιμότητας μας; Της δημιουργίας του κόσμου, του ανθρώπου, ζώων εντομών φυτών; κλπ; (κανείς). Δυστυχώς δεν υπάρχει ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!

  ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να πιστεύουν, να ελπίζουν, να νομίζουν, να χαρίζουν και να "ψηφίζουν", (τότε θα έχουν γίνει θεοί, και όταν γίνουν θεοί θα πάψουν να "υπάρχουν".... Εκεί βαδίζουμε. Εκτός και αν γίνουν ποιο ανώτεροι από τον «θεό» τότε θα συνεχίσουν να ζουν αλλά πολλές φορές καλύτερα από τώρα). Αυτές οι 5 λέξεις με την έννοιά τους ξεφτιλίζουν και υποτιμούν την ανθρώπινη νοημοσύνη γιατί μέσα τους περικλείουν την άγνοια, το ψέμα, την υποκρισία, την ανικανότητα, την κατωτερότητα.

   Για να είσαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αντικειμενικός απαιτείται κόπος μόχθος ταλαιπωρία μιας ζωής, ενώ υποκειμενικός δεν χρειάζεται τίποτα, εκτός από τα ζωώδη ένστικτα σου (το συμφέρον σου). Το ποιο καλό απ' όλα: Είναι να έχεις ότι δεν έχουν οι άλλοι. (Ικανοποιείς το εγώ σου, απώτερος σκοπός όλων των άσκοπων σκοπών, της άσκοπου σκοπιμότητας του σκοπού του ανθρώπου επάνω στη γη).

   Αν η αλήθεια η αντικειμενικότητα είναι αναρχία, αιρετικός, τότε είμαι.…. και είμαι περήφανος γι' αυτό.

  Τον ποιο "ανώτερο" άνθρωπο αν τον κάνεις τσακωτό για μια παρανομία έγκλημα φακελάκι κλπ. δεν θα πει την αλήθεια αλλά ένα κάρο δικαιολογίες και ψέματα. Τώρα πως τον κατατάσσουν σε ανώτερο άνθρωπο αυτό δεν το καταλαβαίνω.   
   Η λογική να επιβάλλεται στα ΕΝΣΤΙΚΤΑ και όχι τα ένστικτα στη ΛΟΓΙΚΗ.  Ότι ήταν το ανώτερο ΔΥΝΑΤΟΝ να κάνει η φύσης ή θεός το έκανε εδώ και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, προέκτασης προς το τέλειο, το δίκαιο, το καλό είναι η  Λ Ο Γ Ι Κ Η  Τ Ο Υ. 

   Δεν υπάρχει ΤΕΛΙΚΟΣ σκοπός και προορισμός στην σκοπιμότητα του κόσμου και της δημιουργίας!!! Υπάρχει μόνον ΑΡΧΙΚΟΣ σκοπός, κατασκευαστικός. Και επειδή δεν υπάρχει σκοπός πρέπει να βάζουμε εμείς σκοπούς στη ζωή μας για να ξεγελούμε τον εαυτόν μας για να έχουμε ασχολία και να ξεχνάμε το μέλλων μας.  Ιδού η απορία: Εμείς ζούμε (κολυμπάμε) μέσα στα μικρόβια ή τα μικρόβια μέσα σε εμάς;

  Για πιο λόγο για ποίον σκοπό έγιναν τα οι μύγες τα κουνούπια τα σκαθάρια τα
σαλιγκάρια οι κατσαρίδες οι ιοί τα μικρόβια βακτηρίδια οι άνθρωποι κλπ. κλπ. κλπ; (Πολύ κακό πράγμα να είσαι ανεπιθύμητο ποντίκι ή κατσαρίδα στην πόλη κλπ. Είναι έγκλημα.)

 Ζούμε για να πεθάνουμε, ή πεθαίνουμε για να ζήσουν τα μικρόβια;

  Ζούμε ενεργούμε, και ότι κάνουμε ή δεν κάνουμε, όλα τα κάνουμε για να εξουδετερώσουμε κάποια εσωτερική ΑΝΑΓΚΗ μας, για να ικανοποιήσουμε έναν από τους 5 λόγους, τα 5 ένστικτα μας, τις 8 αισθήσεις μας τελικός.

  Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στη ζωή του μέχρι να πεθάνει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, να λύνει τα προβλήματα της ανάγκες του που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη (τεχνικός πολιτισμός κλπ.)   

  Όλα τα κάνουμε με σκοπιμότητα συνειδητά ή ασυνείδητα.

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, είναι να εξαλείψει τα ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

  Η ηδονή των ενστίκτων, και η εξουδετέρωση τους απώτερος σκοπός όλων των επιδιώξεων του ανθρώπου. Απώτερος σκοπός όλων των άσκοπων σκοπών και επιδιώξεων, της άσκοπου σκοπιμότητας του σκοπού του ανθρώπου επάνω στη γη, και των σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων (άνευ τελικού σκοπού), είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ να ικανοποιήσουμε τις ελλείψεις των 5 ένστικτων μας, το ΕΓΩ ΜΑΣ, να ικανοποιήσει τις ελλείψεις των αισθήσεών του, = (ΕΥΤΥΧΙΑ) = εκμηδένιση της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ και αυτός είναι ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, που ο "πάντα εν σοφία εποίησε" και επιφύλαξε γι' αυτόν. Δηλαδή υπάρχει ΜΟΝΟΝ η ΔΥΣΤΥΧΙΑ, η ανάγκη, και η εξουδετέρωση της, δημιουργεί το ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ. ΟΛΟΙ πλούσιοι φτωχοί, γύφτοι, βασιλιάδες, καπιταλιστές, σοσιαλιστές, κομμουνιστές μορφωμένοι, αμόρφωτοι κλπ.          (Περισσότερα βιβλίο 1).

  @Δεκανέας: Ποιος είναι ο σκοπός του σκοπού τις σκοπιάς, Μπόμπο; -Ο σκοπός του σκοπού τις σκοπιάς είναι τις κυρά Κατίνας ο γιος ο Σάκης από τον Σκοπό.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ.

   Συναισθηματικό βιολογικό κομπιούτερ αυτοκινούμενο του ζωικού Βασιλιού της
οργανικής και ανόργανης χημείας, φθαρτός βιολογικός μηχανισμός μιας χρίσεως με ημερομηνία ΚΑΤΑ-ΛΗΞΕΩΣ. Ένας βιολογικός επεξεργαστής (συσχετιστείς) συγκριτής πληροφοριών με 6 αισθητήρες για τον έξω του εγώ μας κόσμο (αισθήσεις), και δύο εσωτερικές (χρόνος 7η) και συναίσθηση ή όγδοη (8η) αίσθηση = λογική, μυαλό κλπ.

 Η μόνη διαφορά ενός ανθρώπου από τα ζώα είναι ότι επεξεργάζεται τις πληροφορίες που του διαβιβάζουν οι 6 αισθήσεις του, από την 8η αίσθηση ή επεξεργαστής πληροφοριών, ή νους μυαλό κλπ. Μόλις γεννηθείς αρχίζει η εισροή πληροφοριών στον επεξεργαστή των συμβάντων τυπώνονται στη μνήμη του και προγραμματίζεται ο εγκέφαλος = (8αι.)

  (Γιατί να ΜΗΝ γεννιόμαστε προγραμματισμένοι;) Με επίγνωση της ευτυχισμένης δυστυχία τους και προγραμματισμένα να εκμηδενιστούν στα 50 90 χρόνια τους, ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.

  Η ΕΣΧΑΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ Είμαστε προϊόντα ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, άσκοπης σκοπιμότητας της σκληρής πραγματικότητας. Ο άνθρωπος ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ δεν προ-ΥΠΑΡΧΕΙ, κατασκευάζετε και προγραμματίζεται από το περιβάλλον μετά την γέννηση του. Όταν πεθάνει ένας άνθρωπος τότε ΣΒΗΝΕΙ και η μνήμη του, και από εκείνη τη στιγμή: δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ αν έζησε ως άνθρωπος επάνω στη γη, αν υπήρχε ήλιος, γη, άστρα κλπ. αν είχε οικογένεια, παιδιά, μάνα, γυναίκα, αν ήταν επιστήμων, φιλόσοφος, γύφτος ή
βασιλιάς του πλούτου ή της ξεφτίλας, αν ήταν χριστιανός ή μωαμεθανός αν πίστευε στην άλλη ζωή κλπ. κλπ. Οπός και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για όλα αυτά προτού γεννηθεί.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

--------------------------------------------------------

Συμφέρον: Θεός πάντων εστί.

Αυτός που ξέρει τι δεν ξέρει είναι φιλόσοφος.

Όσοι θέλουν να ξεφτιλιστούν για τις κρίση τους διαβάστε παρακάτω:

Τελικός (Ποία θα ήταν η ΑΞΙΑ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ή και της ΦΥΣΗΣ,

αν δεν ήσαν άνθρωπέ μου ΣΥ για να τα ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ = Β4 σελ.31).

Τα πάντα είναι θέμα λογικής και εξυπνάδας, και ανθρώπινης "σπιρτάδας".

ΜΟΝΟΝ: Για ανθρώπους του μέλλοντος που σέβονται την νοημοσύνη τους.

Από τα ποιο ωραία ψεύτικα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ των κατεστημένων.

Δεν μπορούμε να μιλάμε με αυτοπεποίθηση για πράγματα που δεν αποδεικνύουνε αντικειμενικά.

 (Να με συγχωρείτε, αλλά πολύ χαζά τα βλέπω. Επιθετικά)

Δεν ανέχομαι την κοροϊδία όσο και αν τους βλέπω μα συμπάθια, μια που είμαστε όλοι αξιολύπητα κατασκευάσματα της φύσεως.

Η λογική του παρελθόντος, παραλογισμός του σήμερα!

Τεστ λογικής. (Αρχίζουμε από την αρχή της δημιουργίας).

Για πιο λόγο, για ποίον σκοπό, για ποια ανάγκη έγιναν: 1) Οι άνθρωποι; Οι άγγελοι; Οι διάβολοι; Είχε ο θεός ανάγκη από ανθρώπους από αγγέλους διαβόλους κλπ;  Αν ναι, τότε Η ΑΝΑΓΚΗ  είναι πάνω από τον θεό σας, και ο θεός ΤΟΥ θεού σας!

2) Δεν ήξερε ο πάνσοφος θεός σας πως κάποιος θα γινόταν διάβολος; και θα ξεγελούσε τον Αδάμ και την Εύα με τον όφη; και ότι θα τους έριχνε από τον παράδεισο, είχε και τη γη (την Γυάρο) έτοιμοι για εξορία. (Τόσο εγωιστής είναι ο θεός για ένα "Μήλο" που φάγανε να τους τιμωρήσει με την ποιο μεγάλη ποινή, τον θάνατο;). -Παρέβηκαν την εντολή Του! -Δηλαδή, δεν ήξερε ότι θα την παραβούν; Τότε ποιος μας τον σερβίρει για ΠΑΝΣΟΦΟ; Ερώτηση, πρώτα έκανε την γη ή τον παράδεισο ο θεός; (Όπως και να απάντησης, λάθος κάνεις).

Τον δε διάβολο κατάργησας…. ΠΟΤΕ στην Δευτέρα ΑΠΟΥΣΙΑ;;;;

3) Ο Αδάμ και η Εύα οι πρωτόπλαστοι, είχαν 2 παιδία το ένα σκότωσε το άλλο, με ποια παντρεύτηκε και βγήκαμε εμείς οι "μπάσταρδοι;" Άρα ήμαστε πρωιών αιμομιξίας!

Και από πότε; η αιμομιξία έγινε ανήθικη παράνομη έγκλημα κλπ; και πολύ σωστά, αφού ο θεός δεν μπόρεσε να το κάνει!

4) Αν υπήρχε θεός θα υπήρχε και ΣΚΟΠΟΣ στη δημιουργία Του, δεν θα υπήρχε διάβολος, είναι δυνατόν να έκανε σαμποτάζ στον εαυτόν του; Και να στέλνει προφήτες, χριστούς, τους προστάτες, τους νταβατζήδες Του κλπ. κλπ. Και τελικός να είναι η χριστιανική θρησκεία μειονότητα επάνω στη γη; (ήταν δυνατόν μια θρησκεία εκ του θεού αποσταλμένη να είναι μόνον 450 ως 600 εκατομμύρια μέσα στα 6 δισεκατομμύρια των ανθρώπων άλλων θρησκειών της γης;).

5) Αφού ο θεός όλα τα έκανε "τέλια" γιατί κάθε μέρα βελτιώνουμε την τελειότητα Του, και τι τον θέλουμε τον παράδεισο; Για χειρότερα; Δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις τον πάντα εν σοφία ποιήσαντα με το να μην σε αρέζει ΤΙΠΟΤΑ, ή είναι τέλια, ή μαλακιοφέρνεις; 

  Αν ένας άνθρωπος ή ένας θεός θέλει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το τι πρέπει να κάνει, τότε είναι ζώων ή κάθαρμα. Πατέρες μην υποδεικνύεται στο θεό σας, με δεήσεις, με παρακλήσεις και λιτανείες, τι πρέπει να κάνει, τον ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ.

   Κανένα πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν χαίρεται από ευτυχία αλλά από την ΕΞΑΛΕΙΨΗ της δυστυχίας του. Πόλοι φοβούνται ότι, με αυτά που λέγω θα γίνουμε ζούγκλα … δηλαδή τώρα τι είμαστε; υπάρχει περίπτωση να γίνουμε χειρότερα;

  Θα αφήσω τον βρομώκοσμο του πάντα εν σοφία, μα εγώ γιατί τον έβλεπα; πάντα ως μαλακία!   Και μην ξεχνάτε: Η ελπίδα, και τα καθάρματα πεθαίνουν τελευταίοι.  

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ…..
Μείνετε πάντοτε παιδιά στην ποιο όμορφη ηλικία,
εκεί που υπάρχει η χαρά και λυπεί η κακία.
Εκεί που όλα όμορφα χαρούμενα περνούμε,
που ξένοιαστα γυρίζουμε και δεν φιλοσοφούμε.
Μείνετε πάντοτε παιδιά στο πνεύμα και στο σόμα,
έστω και αν δεν έχετε ούτε λεφτά ακόμα.
Έστω και δεν έχετε δόξες και μεγαλεία,
αυτά στο τέλος δυστυχώς γίνονται ειρωνεία.
Ενώ αν μείνετε παιδιά τις λογικής ο πόνος,
δεν θ' έχει εσένα συντροφιά και θα γυρίζει μόνος.
Θα ζεις μια ξένοιαστη ζωή γεμάτη ευτυχία,
και δεν θα βλέπεις την ζωή σαν μια αποτυχία.
Ο, πόσο θ' ήταν όμορφη ακόμα η ζωή μας,
αν τούτο ήταν δυνατό απ' την διανόησή μας.
Μείνετε πάντοτε παιδιά στην ποιο όμορφη ηλικία,
σ' αυτήν υπάρχει η χαρά και λυπεί η κακία,
Μείνετε πάντοτε παιδιά όσο πολύ μπορείτε,
αν θέλετε χαρούμενα και ευτυχείς να ζείτε

http://users.otenet.gr/~tzinis

E-mail: tzinis@otenet.gr   ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.