20/3/09                   Δ Ι Κ Α Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α.      http://www.tzinis.com/pernondinon.htm  

                            Ή -Δ Ι Κ Τ Α Τ Ο Ρ Ι Α -Τ Ο Υ -Δ Ι Κ Α Ι Ο Υ. ( Δ.τ.Δ) (Μανιφέστο).

                                                                ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑΣ.

                                                 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ, (ή και του κόσμου).

  Αιτιολογική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ) Επιστημονική φιλοσοφία. Τελική κατάληξη της ανθρωπότητας) (Προδιαγραφές ανθρώπου. Συμπλήρωμα Βιβ.1 σελ. 126).

  ΚΑΛΟΝ είναι κάθε τι που μας ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, και ΚΑΚΟΝ κάθε τι που μας ΒΛΑΠΤΕΙ, μας ζημιώνει σχετικά, (λιγότερο ή περισσότερο). Δεν μπορεί να είναι κανείς ΚΑΛΟΣ, και ταυτοχρόνως ΔΙΚΑΙΟΣ. Η καλοσύνη είναι το αντίστροφο της δικαιοσύνης, το καλό αναιρεί το δίκαιο και αντιστρόφως. Το να παίρνεις είναι ΚΑΛΟ, το να δίνεις είναι ΚΑΚΟ, (φυσικός νόμος). Αξιολογώντας και κρίνοντας: Είναι πιο ΣΩΣΤΟ να είμαστε ΔΙΚΑΙΟΙ παρά καλοί, τους καλούς μπορούν να τους κατηγορήσουν για ΑΔΙΚΟΥΣ, τους δικαίους ποτέ για ΚΑΚΟΥΣ. Γι' αυτό και η ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του ΔΙΚΑΙΟΥ=(Δ.τ.Δ) (μισητή λέξη, αλλά το δίκαιο την εξαγνίζει) θα είναι η ΤΕΛΙΚΗ κατάληξη του ανθρώπου ιδεολογικώς, θα ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ή ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ από την ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και την αντικειμενικότητα.

  Η καλοσύνη σε δεύτερη μοίρα και όταν δεν θα παραβιάζει το ΔΙΚΑΙΟ. Μπορούμε να φύγουμε από το ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, η επιστήμη, οι εφευρέτες,(η επιστημονική αντιμετώπιση (ΔτΔ), και η φιλοσοφία της, μας παρέχουν τα μέσα.

Την πρόοδο την ευτυχία την ποιότητα ζωής την έφερε  Η επιστήμη υψηλής τεχνολογίας το 5% των ανθρώπων, οι αυτοκινούμενοι οι αυτόφωτοι. Το 95% είναι οι ανυποψίαστοι, οι γραφειοκράτες οι συντηρητικοί, οι αχάριστοι, οι αντιδραστικοί στην αρχή, και ύστερα θέλουν δεν θέλουν συμβιβάζονται ως ρυμουλκούμενοι αποδέκτες μα την πρόοδο της επιστήμης. Η πρόοδος της ανθρωπότητας προέρχεται σχεδόν πάνα από κάτι ανθρώπους που θεωρούνται κατά κανόνα ψώνια τρελοί ανισόρροποι κλπ. τους κυνηγούν τους σκοτώνουν τους αφορίζουν τους θάβουν τους περνούν από ιερά εξέταση κλπ. κλπ.                     

   Επικοινωνήστε με τον εαυτόν σας, θα βρείτε τον θεό σας. Γίνεται αυτόφωτοι αυτοκινούμενοι, και όχι ρυμουλκούμενοι και σκουντούμενοι.

 

                                                              ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ:

α)   Πρώτα από όλα να γίνουν προδιαγραφές: Να μαζευτούν όλοι οι "αδέσμευτοι" αυτοκινούμενοι οικονομολόγοι και να αποφασίσουν. Για να ζώσεις ένας άνθρωπος αξιοπρεπώς (ατομικός μισθός) πχ. θέλει 200 -300 -400 ευρώ τον μήνα κλπ. να βγει κοστολόγιο κοινής συναινέσει. (Οι εξαιρέσεις στα παραπάνω να τεθούν υπό μελέτη.) Γα να μην ζητάει ο καθένα ότι του καπνίσει. Και ο "λαός" να κόψει του συναγωνισμούς στις σπατάλες κόντρες κλπ. 

β)  Λύσεις στο πρόβλημα της ανεργίας κλπ.: Λόγω της συνεχούς προόδου της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, (και αύξηση του μέσου όρου ζωής) οι άνθρωποι συνεχώς θα απαλλάσσονται από την εργασία με συνέπεια να αυξάνει η ανεργία. Η μόνη λύση στο οικονομικό πρόβλημα που θα προκύψει, είναι να ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

γ)  Ελάττώση των γεννήσεων (του πληθυσμού της γης με προδιαγραφές κ.λ.π.) Είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε, εκεί βαδίζουμε. (Τελική κατάληξη). Μια δίκαια λύση ενός μέρους του προβλήματος ως αρχή, της αδικίας που επικρατεί και θα "επικρατήσει" θα είναι:

 

        ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ: Οι μισθοί είναι ενδεικτικοί).

1) ΑΤΟΜΙΚΟΣ μισθός μη εργαζομένων Ελλήνων, 80.000. ( Έτος 2.000) μηνιαίως νοικοκυρές, παιδιά, συνταξιούχοι, αγρότισσες κλπ.

2) Ατομικός μισθός εργαζόμενων Ελλήνων, 120.000 έως 200.000 ανάλογος της εργασίας.(οι παραπάνω μισθοί θα αναπροσαρμόζονται ανάλογα με το βιοτικό επίπεδο, το πληθωρισμό) κλπ. Με κίνητρα για μεγαλύτερη παραγωγικότητα (αμοιβή - παραγωγικότητας, ωρομισθίου, όχι ημερομισθίου ή μισθός μηνιαίος).

3) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ φορολογίας στους ανώτερους, (αντιγραφειοκρατία).

4) Αξιολόγησης και κοστολόγησης κάθε εργασίας επί τοις εκατό. (%) Δεν μπορεί ένας στο γραφείο να παίρνει όσα παίρνει και ένας που δουλεύει μέσα στο κρύο στη ζέστη στη σκόνη στις γαλαρίες ή σε επικίνδυνες εργασίες. 

5) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ εισφορών, από όλων των ασφαλιστικών ταμείων για τους 1) και 2).

6) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ κάθε προνομίου, εύνοιας, ατέλειας, των πάγιων τελών, μονιμότητες, ΔΕΗ –ΟΤΕ –ΟΑ -ΟΣΕ - βουλευτές, δικαστές, δικηγόροι, διάφορες κλίκες, συντεχνίες κλπ.

7) Ένας ενιαίος φορέας υγείας (για ανθρώπους) 1ης κατηγορίας όχι 3ης και 4ης)

8) ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ όλων των (ιδιωτικών) μεγάλων οργανισμών, εισαγωγών και εξαγωγών που επιφέρουν ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ, με ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ επιχείρησης με παθητικό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Τιμωρία ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ (δήμευση περιουσίας των κλπ.).

9) Προμήθειες ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ σε κοινωνικοποιημένες επιχειρήσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρας όπως ΙΚΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΕΞΑΓΩΓΕΣ, κλπ.

10) Στις μη παραγωγικές εργασίες οι αμοιβές αυτές της ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ. Ελάττωση των εργαζομένων στην κρατική μηχανή στο ένα τρίτο ή και περισσότερο.  

11) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ κάθε μισθού πάνω από 440.000 ( έτος 2.000) τετραμελής οικογένεια (μέχρι βελτιώσεως των οικονομικών του κράτους). Με νόμο να ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ όσοι "δίνουν" μισθό σε εργαζομένους πάνω από τον διπλάσιο του κατωτέρου, (έστω και αν αυτός είναι θεός). (Ή το Κράτος για άγρα ψήφων κλπ. 60 τρις το χρέος….. "60 τρις" η ληστεία, και άλλοι τα παίρνουν για αστεία, έτος 2.000)

12)ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Καταργούνται αυτομάτως απεργίες, σπατάλες, προνόμια, αδικίας, εύνοιας, διεκδικήσεις, κλπ. και η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

   Ο πληθωρισμός η αδικία η εκμετάλλευση ΑΡΧΙΖΕΙ από της 450 -500 χιλ. και ΠΑΝΩ, (4μελής οικογένεια), και από της ΣΠΑΤΑΛΕΣ των ανικάνων, ανεύθυνων, ανέντιμων του κράτους, την ατιμωρησία, την μονιμότητα κλπ. 

(Δεν θα δουλεύουμε για να ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΣΟΥΜΕ, αλλά για να ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, την δουλειά μας την θέση μας κλπ.)

  Αλίμονο αν οι εργάτες οι υπάλληλοι πρέπει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους, τότε δεν μιλάμε για κράτος αλλά για (Κ.Μ.Δ.Π.300.Ν...). Αλλά ούτε και οι εργάτες υπάλληλοι κλπ. να δημιουργούν σινάφια, συντεχνιακά συμφέροντα, πολυθεσίες και να διεκδικούν ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!! με απεργίες στάσεις κλπ. εις βάρος άλλων εργαζομένων. (Η λέξη ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ είναι υποτιμητική άδικη ανέντιμη). Πρώτα να δίνονται ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, και μετά να έχουμε ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ, επίδοση από τους άλλους κλπ.

   Ο διευθυντές πληρώνεται για την δουλειά που κάνουν, ή την κάνουν τζάμπα; Κανένας δεν μπορεί να καυχάται για την δουλεία που κάνει, όταν πληρώνεται για να την κάνει, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ, (πρέπει να την κάνει, καλά όχι σαν αγγαρεία), εκτός αν κάνει κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Όταν έναν τον υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνει, τότε δεν ΚΑΝΕΙ για την δουλειά που κάνει.

  Τελικός, δεν φταίνε τόσο πολύ αυτοί που τα παίρνουν, αλλά οι ΗΛΙΘΙΟΙ που τα ΔΙΝΟΥΝ, κράτος διευθυντάδες κλπ.

  Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε, αλλά και οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι μας…ΓΡΑΦΟΥΝ"...!!!

  (Όταν λέμε υπεύθυνοι, συνήθως εννοούμε κοινούς μαλάκες).                                                   

  Όποιος θέλει περισσότερα (λεφτά κλπ.) ας κάνει κάτι που δεν μπορούν οι άλλοι πχ. "Θαύματα", εφευρέσεις, ανακαλύψεις, τρόπους που να βελτιώνουν την ζωή κλπ. Και τότε να του δύνεται βραβείο μερικών εκατομμυρίων αναλόγως τις αξίας του έργο του κλπ. κλπ    

  Πρέπει να δουλεύεις, να βγάζεις 100 και να παίρνεις τις 80ή 90, η υπόλοιπες (20-10) στον εργοδότη στο κράτος κλπ, η παθητικές δουλειές οι μη παραγωγικές, με αμοιβή αξιοπρεπούς διαβιώσεως.  

                                                                  

                         Ο ΠΑΙΡΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΝΩΝ. Ο ΛΕΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ.

     ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ. Συμφέρον: Θεός πάντων εστί.  

  Ο πόλεμος του πρέπει του μπορώ και του θέλω, το "δίκαιον" και οι ηλίθιοι (αντίφαση) *(Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε; Πολύ εγωιστικό ε;). Αρμόδιος - αναρμόδιος. Εμείς - οι άλλοι. Εργοδότης - εργαζόμενος. Εκμεταλλευτείς - εκμεταλλευόμενος. Ιδιοκτήτης - ενοικιαστής. Κράτος - πολίτης. Δικαιοσύνη -αδικούμενος. ΜΜΕ συμφέροντα και αλήθεια.

     Τι κάνω, πως το κάνω, γιατί το κάνω, και αν πρέπει να το κάνω, αυτό που κάνω.  

    Αυτός που είναι στην κατάσταση του ΠΑΙΡΝΕΙ, θέλει ΠΑΝΤΑ να ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, και αυτός που είναι στην κατάσταση του ΔΙΝΕΙ θέλει ΠΑΝΤΑ να ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, είναι ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. Ο εργοδότης, το αφεντικό, ο εργάτης και ο υπάλληλος (ή ο πελάτης) εκ προοιμίου είναι αντιθέτων συμφερόντων (αντίπαλοι) διότι έχουν να μοιραστούν από το ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ, που ο καθένας θέλει το περισσότερο, είτε γιατί είναι λίγο, είτε γιατί το βλέπουν λίγο, ή για το μέλλον, για λόγους ιδιοτελείας, κομματικών, συνδικαλιστικών, ατομικών συμφερόντων, πλεονεξίας κλπ. είτε είναι καπιταλιστής, είτε κομμουνιστής, βιομήχανος ή εργάτης κλπ.

  Είδατε ΠΟΤΕ κανέναν να είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ με αυτά που έχει, ή με τα λεφτά που παίρνει; (πλεονέκτης) Εγώ πάντως δεν είδα. Δηλαδή για να είναι απλώς ΚΑΛΑ ένας άνθρωπος πρέπει ο "ΔΙΠΛΑΝΟΣ" του να μην ΕΧΕΙ τίποτα ΠΑΡΑΠΑΝΩ από αυτόν, και για να είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, πρέπει να έχει όσα μπορεί περισσότερα από τους άλλους (!!!)   ή να ξεγελά τον εαυτό του ότι είναι ΚΑΛΑ.

  Όταν ΔΕΝ μπορείς να κανείς ότι σε ευχαριστεί…. ίσον δυστυχία. 

  Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, η εξής μία, οι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ.

  Εκμεταλλευόμενοι είναι αυτοί, που δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να εκμεταλλευτούν τους άλλους κατά 95% λόγο αδυναμίας δυνατότητας κλπ. (Βλέπε ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ή δικτατορία του δικαίου, προδιαγραφές). Αυτοί οι λόγοι (το συμφέρον και πολλές φορές η ηλιθιότητα μας) έκαναν τους ανθρώπους σε κλίκες αντιθέτων συμφερόντων, σε κόμματα και αποκόμματα, σε προνομιούχες τάξεις κλπ. Για έναν ΛΟΓΙΚΟ άνθρωπο τώρα, είναι αδιανόητο να ταυτίζεται με τα συμφέροντα του αφεντικού, του εργοδότη, του βιομηχάνου και της κλίκας του και να ψηφίζει την ίδια ΠΑΡΑΤΑΞΗ, κόμμα, τον δυνάστη του, τον δήμιό του κλπ!!! Εκτός αν είναι ηλίθιος, ή εξαπατημένος από τα μεγάλα λόγια των πολιτικών, συνήθως. Πολύ κακό πράγμα το να: ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ κανείς, Είδατε κανέναν να ψηφίζει κάποια παράταξη, κόμμα, για να ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να πληρώνει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στους υπάλληλους του, στους εργάτες του αν είναι εργοδότης, ή αν είναι εργάτης για να τον πληρώνουν λιγότερα από ότι λέει ο νόμος; Ασφαλώς όχι. Γενικά ψηφίζουν ΟΛΟΙ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΝ ένας βλάκας βιομήχανος, κεφαλαιοκράτης (εργοδότης) ή ένας βλάκας εργάτης (υπάλληλος) θα ψήφιζαν το ίδιο κόμμα για να τον υποστηρίξει. Επομένως δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, τα υπόλοιπα είναι για τους βλάκες. Και όμως υπάρχουν περιπτώσεις (50% για να μην πω 80%) που ψηφίζουν, αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, (τους θαθάδες πολιτικούς, όλο θα και θα και θα....). ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ, να τους ψηφίζουμε, όχι όμως και να τους χειροκροτούνε!! Οι ξύπνιοι τι φταίνε όμως; Μόνον κάτι αγαθοί κάτι "κουρκουτιάρηδες" ψηφίζουν το αφεντικό, τον βιομήχανο, τον δυνάστη τους, τον πολιτικό, τον δήμιό τους, των φονιά τους, αυτόν που σε έναν πόλεμο θα κάψει, θα καταστρέψει, θα εξοντώσει, θα σκοτώσει το παιδί, τον άντρα τον αδελφό, την γυναίκα και να σπείρει απέραντα νεκροταφεία στοιχημένα-ζυγισμένα, κλπ. κλπ.

   Ποιος ψήφισε τον Χίτλερ; Ποιος τον έκανε πρωθυπουργό; Ποιος ψηφίζει τους αρχηγούς των κρατών που κάνουν τους πολέμους με δεκάδες νεκρούς (εικοσάχρονοι συνήθως) ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στον γαλάζιο πλανήτη; (εξαιρούνται οι αμυντικοί πόλεμοι). Αυτός που κάνει την αρχή σε έναν καυγά (πόλεμο κλπ.) φέρνει την ευθύνη 90% -100% ή 50% .         

   Οι τέσσερις μεγαλύτεροι υπεύθυνοι για τα ΚΑΚΑ στην ανθρωπότητα είναι: 1) ο θεός (αν υπήρχε) 2) το κράτος (οι πολιτικοί ή αυτοί παριστάνουν τους πολιτικούς με τις χούντες τους τα γεράκια τους κλπ.) 3) οι θρησκείες αιρέσεις κλπ. 4) ο λαός (η ηλιθιότητα του επί τοις % που τον δέρνει). ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, (άξιοι της "μοίρας μας").

  Το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του λαού είναι ΕΝΑ, τότε πως γίνεται αυτοί που σκοτώνονται για το καλό του λαού, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, (δεξιοί αριστεροί κλπ.) να έχουν διαφορετικούς στόχους, οράματα, επιδιώξεις, ιδεολογίες κλπ. (μας δουλεύουν). Γιατί υπολογίζουν το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, άρα δεν ενδιαφέρονται για τον βλάκα λαό, αλλά για μην χάσουν την κουτάλα. Αν ξέραμε τη θέλαμε, δεν θα μας κυβερνούσαν οι μελλοντικοί μας φονιάδες ψεύτες και απατεώνες. Σαμποτάζ στον εαυτό τους κάνουν μόνο οι ηλίθιοι!!! Όσοι ψηφίζουν κάποιο κόμμα, το ψηφίζουν γιατί εκεί είναι το συμφέρον τους, ή έτσι ΝΟΜΙΖΟΥΝ. Ο καπιταλισμός (κεφαλαιοκρατία) αδικεί τους εργάτες, ο σοσιαλισμός και ο κομμουνισμός τους βιομηχάνους (κεφάλαιο), επομένως αυτά τα συστήματα δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα των ανθρώπων, (αντιφάσκουν) δεν πάσχουμε από αυτά, αλλά από μυαλό, γιατί δεν ξέρουν πως λειτουργεί ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ = (βλέπε Βιβλίο1 ο άνθρωπος βιδάκια). Δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ καλό στο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΝ μια ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑ, μια δικτατορία του δικαίου θα τα λύσει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ (50%). Τώρα έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι: να μην μπορείς να διαμαρτυρηθείς για ΤΙΠΟΤΑ, ενώ δεν σε απαγορεύει ΚΑΝΕΝΑΣ! Γιατί θα ξεφτιλιστείς ως παράλογος. Απόλυτη ελευθερία δεν υπάρχει, μόνο μέχρι 50%. Δεν υπάρχει καλό που να μην είναι και κακό, και αντιστρόφως κατά 90% . ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, Η ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, της κλίκας του κόμματος του κράτους που κυβερνά, διάφορες συντεχνίες κλπ. εις βάρος του συνόλου. Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός ανθρωπισμού επί τοις % (ή και η ταυτότητα). (Τους ανθρώπους να τους ψάχνετε μόνον στις  εξαιρετικές εξαιρέσεις. =*(ΕΕΕ). Όλα τα παραπάνω δικαιολογούν τους χαρακτηρισμούς μου.

  Βιβλίο 1. Γνώρισε το εγώ σου, προδιαγραφές ανθρώπου.

  Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε, αλλά και οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι" μας ΓΡΑΦΟΥΝ..!! Δηλαδή γίνεται της (π.......), ο γράψας του γράψαντος. Αυτά βεβαίως αφορούν τους ξύπνιους, ή αυτούς που θέλουν να ξυπνήσουν. (όχι τους ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ). Φυσικά δεν περιμένω απάντηση από αυτούς που εφαρμόζουν την θεωρία του ψόφιου κοριού ή κάνουν την πάπια.