Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ. Του υψίστου.       (5+6)

(Φιλοσοφία) (Πικρές αλήθειες πραγματικότητας) (Τελεσίδικη αλήθεια, λογική του αδιεξόδου. Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (Προβληματισμοί απλής λογικής)

Δίκαιολογικός: Αλήθεια είναι κάθε τι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα, είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι, να χτυπιόμαστε κάτω σαν χταπόδι, αν "τολμάτε" διαψεύστε το.

Τα κατά συνθήκη ψεύδη του ξεφτιλισμού μας. (Του πολιτισμού μας)

Δεν πρέπει να δεχόμαστε τίποτα σαν αλήθεια,

ασχέτως κ΄ αν το δέχονται χιλιάδες κουτορνίθια.

Κανέναν δεν χαρίζουμε όποια κ' αν έχει θέση,

και στέλνουμε τα αίσχη του στη μάπα του πεσκέσι.

=Ανθρώπινη ανωτερότητα: Πρώτα να είσαι άνθρωπος μετά το κάτι ΑΛΛΟ, μικρό
ασήμαντο μυαλό ή διάνυα μεγάλο.

  Κάθε άνθρωπος ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ γύρω  από το οποίον περιστρέφονται τα πάντα και οι πάντες, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ  ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ. (Μοναδικό της ζωής). Μετά από 100 χρόνια το 2100 δεν  θα υπάρχει κανένας από εμάς, φυσικά ούτε και το μωρό του αιώνα που γεννήθηκε το 2000 και 2 δευτερόλεπτα!

  Στον κάθε άνθρωπο μεμονωμένα: ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, στον άγιο, στον σατανά, στον νέο και στο γέρο. Δεν υπάρχουν  ιδεολογίες, υπάρχει μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ, η ιδεολογία όλων των ιδεολογιών το Τ Ο   Σ  Υ Μ Φ Ε Ρ Ο Ν, αυτό προσδιορίζει όλες της ενέργειες του ανθρώπου βρίσκετε στην  κορυφή όλων των επιδιώξεων του. ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ.

  Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στη ζωή του μέχρι να πεθάνει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, να λύνει τα προβλήματα που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη (τεχνικός πολιτισμός κλπ.)

  Στη φύση, υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ (φυσική μηχανική), δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

  Εξ' άλλου ότι ήταν ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ  να κάνει ή φύσης ή ο θεός το έκανε εδώ και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Μόνον Η  ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ για προεκτάσεις προς το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟ.

=Αν η φύση είχε αισθήσεις ο άνθρωπος θα ήταν η αίσθησης του πόνου της δυστυχίας και της ευτυχίας. Ζούμε μέσα στην βιολογική φθορά τις αφθαρσίας

  Ο άνθρωπος είναι ένα συναισθηματικό βιολογικό κομπιούτερ του ζωικού Βασιλιού, της οργανικής και ανόργανης χημείας, ένας αυτοκινούμενος και αυτό-εξυπηρετούμενος επεξεργαστής υψηλής βιοτεχνολογίας με την μνήμη του. Φθαρτός βιολογικός μηχανισμός και αυτό "επισκευαζόμενος" μερικός. Είμαστε προϊόντα ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, άσκοπης σκοπιμότητας της σκληρής πραγματικότητας με ημερομηνία ΚΑΤΑ-ΛΗΞΕΩΣ και τίποτα παραπάνω!

  Ένας βιολογικός επεξεργαστής (συσχετιστείς) συγκριτής πληροφοριών με 6 αισθητήρες που τον φέρνουν σε επαφή με τον έξω του εγώ μας κόσμο (αισθήσεις), και δύο εσωτερικές (χρόνος 7η) και συναίσθηση ή όγδοη (8η) αίσθηση = λογική, μυαλό πνεύμα κλπ.

Από την στιγμή που θα γεννηθεί, αρχίζει η εισροή πληροφοριών στον επεξεργαστή (8η) και τυπώνονται στη μνήμη του. (Γιατί να ΜΗΝ γεννιόμαστε προγραμματισμένοι;) Με επίγνωση της ευτυχισμένης δυστυχία τους και προγραμματισμένα να εκμηδενιστούν στα 50 90 χρόνια τους, ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ. Η ηδονή των αισθήσεων είναι κάποια πρόχειρη λύση και ΜΟΝΟΝ. Το ότι αυτοαναπαράγονται αυτό δεν λύνει το πρόβλημα τις ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟΝ, το ανεπανάληπτο της ζωής, της κύρωσης, της προσωπικότητας του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, που με τον θάνατό του ξεφτιλίζεται και ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ στην αιώνια ανυπαρξία του παραδείσου. 

  Ο άνθρωπος: προϊόν της αισχρότερης πράξεως, του ανθρώπινου έρωτα, κατά της θρησκείας.

  Για όσους θέλουν να υπάρχει θεός.... υπάρχει, για όσους δεν θέλουν δεν υπάρχει. Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση. Αντικειμενικά δεν υπάρχει.

 

Η ΕΣΧΑΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ

   Είμαστε προϊόντα ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, άσκοπης σκοπιμότητας της σκληρής πραγματικότητας.

  Ο άνθρωπος ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ δεν προ-ΥΠΑΡΧΕΙ, κατασκευάζετε και προγραμματίζεται από το περιβάλλον μετά την γέννηση του. Όταν πεθάνει ένας άνθρωπος τότε ΣΒΗΝΕΙ και η μνήμη του, και από εκείνη τη στιγμή: δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ αν έζησε ως άνθρωπος επάνω στη γη, αν υπήρχε ήλιος, γη, άστρα κλπ. αν είχε οικογένεια, παιδιά, μάνα, γυναίκα, αν ήταν επιστήμων, φιλόσοφος, γύφτος ή βασιλιάς του πλούτου ή της ξεφτίλας, αν ήταν χριστιανός ή μωαμεθανός αν πίστευε στην άλλη ζωή κλπ. κλπ. Οπός και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για όλα αυτά προτού γεννηθεί. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. Τα μηχανικά κομπιούτερ που έκανε ο άνθρωπος έχουν τα εξής πλεονεκτήματα: δεν έχουν, προσωπικότητα αισθήματα συναισθήματα, δεν ΠΟΝΟΥΝ δεν ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ δεν ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ κλπ. Αυτά που μαθαίνει ο άνθρωπος σε 40 χρόνια με πολύ κόπο και πόνο τα μαθαίνουν μέσα σε 20 λεπτά ΜΟΝΟΝ!!! Και ΤΕΛΕΙΑ, χωρίς λάθος. Ξεπεράσαμε και την φύση, ή τον "θεό" σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ. ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΕΟΥ.

Αυστηρός αντικειμενικά. (Φιλοσοφία του θανάτου).

  Μέσα στη ζούγκλα του Ύψιστου της αδικίας του πόνου της θλίψης της δυστυχίας της ανισότητας και της ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ζει ο άνθρωπος. (Όποιος προλάβει και φάγει τον άλλον). Εκεί που επικρατεί ο νόμος του ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ και εκεί που, Η ΖΩΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ, ΖΩΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. (Η ζωή είναι μια δυναμική αντιστάθμιση, και είμαστε ζωντανοί γιατί την ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΜΕ από τα μικρόβια, τους ιούς του υψίστου, τους ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ και τα πάντα ΠΛΗΡΩΝΤΑΣ, της επιδημίες, τους σεισμούς λοιμούς καταποντισμούς, τυφώνες, πολέμους κλπ. εκτός όσους έφαγε το μαύρο σκοτάδι.) Μπορεί να γίνουμε περισσότερο ζούγκλα; Εκεί που επικρατεί ΜΟΝΟΝ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ. Στη φύση ή στο θεό δεν υπάρχει ΗΘΙΚΗ, ΛΥΠΗ, ΑΓΑΠΗ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ούτε ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ στην σκοπιμότητα του ανθρώπου, της δημιουργίας του κόσμου, κλπ. εκεί υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική μηχανική προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ, δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Είμαστε ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Μία συνεχής κίνηση μια ροή συμβάντων (αλλαγή καταστάσεως και ανακατατάξεως της ύλης) προσδιορίζει τον κόσμο μας εντός του χώρου. ΣΥΜΠΑΝ = ΧΩΡΟΣ ΥΛΗ ΚΙΝΗΣΗ. (σ = χ•υ•κ) ή ΘΕΟΣ!!

  Ο άνθρωπος έχεί την ποιο σκληρή μεταχείριση από τον θεό αν υπήρχε ή από την φύση.

  Γεννιέται ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ να πεθάνει. Πεθαίνει ΤΟΤΕ που υπάρχουν οι περισσότεροι λόγοι για να ζήσει ΤΟΤΕ που τα έχει όλα ή τα ποιο πολλά και γνωρίζει περισσότερα και δεν θέλει να πεθάνει, η βιολογική του μνήμη αλλοιώνετε με τον θάνατο, και μόνον αν περάσει σε δισκέτες ή σε χαρτί (βιβλίο) μπορεί να διατηρηθεί σχετικός. Δεν είναι δυνατόν να τελειώνουν ΟΛΑ στον τάφο, (στην κοιλάδα του θανάτου και της ξεφτίλας) και όμως αυτή είναι η πραγματική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είτε το δέχεστε είτε όχι, ποιος μας υπολογίζει. Αλίμονο στους ανθρώπους που συνειδητοποιούν τη θα πει θάνατος, (αν υπάρξουν τέτοιοι προτού πεθάνουν). Είδατε ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ή να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΘΕΟΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ή έστω να τον δώσει μια ΑΣΠΙΡΙΝΗ;

Αν κάποιος δει να με ειδοποιήσει, θα βρίσκομαι στα νεκροταφεία της ενορίας μου, (Οδός αναπαύσεως αριθμός 000.000). Η ηθική η ΛΥΠΗ είναι, ΜΟΝΟΝ ανθρώπινο φαινόμενο και κάθε πρόοδο και βελτίωση στην ποιότητα ζωής ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΕΡΘΕΙ. Είναι δυνατόν οι άνθρωποι να είναι ποιο καλοί από τον θεό τους; Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ότι είναι εγκλωβισμένος μέσα στα ένστικτα, στην αιώνια προχειρότητα και προσκαιρότητα (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΤΗΣ, διακεκομμένη συνέχεια) καταρρακώνει την ζωή του υψηλής διεισδυτικότιτος ανθρώπου, και με την κατάρα να αναζητά το τέλειο το ανώτερο το καλύτερο καταναλώνετε και ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ με τον θάνατο, γιατί ο άνθρωπος είναι ΜΟΝΟΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ("σκληρός και μαλακός δίσκος" του βιολογικού κομπιούτερ).

  Ο φυσικός θάνατος ανθρώπων και ζώων είναι ο χειρότερος δυνατόν, παρά ο               (6) προερχόμενος από τον εξελιγμένο άνθρωπο. Ο θεός ή η φύσης, ως κατασκευαστής ευθύνεται για τα 97% και 3% ο άνθρωπος. Και αυτά τα 3 τις εκατό που δεν μπόρεσε να κάνει ο θεός ή η φύση, τα άφησε να τα κάνει ο άνθρωπος για να ικανοποιεί το ΕΓΩ ΤΟΥ. Πιστεύοντας ελπίζοντας νομίζοντας χαρίζοντας και ψηφίζοντας, καταναλίσκετε και καθαρίζει (ευτυχώς). Το καλό και το κακό είναι συνυφασμένα όπως το στημόνι και το υφάδι και δύσκολα ξεχωρίζονται, δεν υπάρχει ΚΑΛΟ που να μην είναι και ΚΑΚΟ για τους άλλους και αντίστροφος, το καλό μαγαρίζετε με το κακό, που ούτε ο θεός ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ.

   Βλέπεις το τελειότερο δημιούργημα της δημιουργίας να το πλακώνουν 10-20 μικρόβια ιοί κλπ. και να το ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ χωρίς να υπολογίζετε αν είναι καλό κακό δίκαιο άδικο, αν έχει όνειρα φιλοδοξίες, αν σπούδασε, αν έχει περιουσίες κλπ. (Μόνον ένας ηλίθιος θα τολμήσει να μου πει, γιατί ο θεός έκανε τα μικρόβια).

   Είναι μειονέκτημα (δυστύχημα) να είναι κανείς ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι πλεονέκτημα, παρά ζώο. Και έρχονται με την συνεργασία θρησκεία πολιτική τύπος δικαιοσύνη, (συνεταιρισμός, κλίκα απατεώνων, κατεστημένο) που λυμαίνονται και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τα θρησκευτικά ζώα με την απάτη του παραδείσου και της κολάσεως, καπελώνουν όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες βαφτίσια γάμους και κηδείες για να έχουν το ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ και προεκτείνουν την φυσική δυστυχία συνειδητά ή ασυνείδητα. Και σήμερα ακόμη αυτοανακηρύσσονται Χρηστοί προφήτες μάγοι και ξεγελούν κάτι απρογραμμάτιστα (αμόρφωτα) ανθρωποειδή φυτικής νοημοσύνης . Αίσχος. 

  Αν ο άνθρωπος κατορθώσει να προγραμματίζει τα χρωμοσώματα (D.Ν.Α,) η τον εγκέφαλο κατά βούληση τότε μπορεί να συντηρείτε σε μία επιθυμητή ηλικία (18 χρόνων) ή να μην πεθαίνει κλπ. Φυσικά από γιατρούς ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ και όχι τις αρπαχτείς.

ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ, υποκρισία, φιλοτομαρισμός ψευτιά μεγαλομανία, είναι τα κύρια στοιχεία, στην σαπισμένη κοινωνία.

  Πολλοί άνθρωποι κάνουν χόμπι τους, πώς να γίνουν οι πλουσιότεροι, (ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου! κλπ.) Φυσικά πάνω στην αδικία και στην δυστυχία των άλλων. Πατώντας επί ανυπεράσπιστων "πτωμάτων", και απολαμβάνουν τάφο 8 πατωμάτων.
  Κακό είναι να κλέβεις ή να σε κλέβουν; Ιδού η απορία; -(Κακό δεν "είναι" όταν κλέβεις, αλλά όταν σε κλέβουνε κυρία).

  Και μην ξεχνάτε: Η ηλικία δεν προσδιορίζει τα γηρατειά, αλλά η ΤΑΧΥΤΗΤΑ που συντελούνται και εξαρτάται από τον προγραμματισμό του εγκεφάλου από τους φορείς της κληρονομικότητας κλπ. Αν ο άνθρωπος κατορθώσει να προγραμματίζει τα χρωμοσώματα (D.Ν.Α,) ή τον εγκέφαλο κατά βούληση τότε μπορεί να συντηρείτε σε μία επιθυμητή ηλικία (18 χρόνων) ή να μην πεθαίνει κλπ. (Εδώ λένε: ήθελες να ήσουν καλά με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο;)

Ο άνθρωπος είναι ένα ευπαθή και ευτελής αξίας προϊόν για την φύση.

Και η ζωή θα ανταλλάσσει σκυτάλη με τον θάνατο,

ώσπου ο ήλιος θα στέλνει το φως του το αθάνατο.

Ης το επαναδείν. Για σας. θα σας δω στον παράδεισο της ανυπαρξίας!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο Λ Α - Ε Ι Ν Α Ι - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο Υ Σ:

Για τους πεθαμένους ή για αυτούς που δεν γεννήθηκαν ακόμη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε κόσμος, ούτε άνθρωποι, ούτε ζώα, φυτά, δικαιοσύνη, θεός, αλήθεια, ψέμα κ.λ.π. Τ Ι Π Ο Τ Α. (Ζούμε στον κόσμο των αισθήσεων).

  Ο άνθρωπος ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ και ΠΕΘΑΙΝΕΙ μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ.

  (Το τέλος του κόσμου έρχεται για τον κάθε άνθρωπο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ) = Απόλυτο).  

 Ο άνθρωπος για την φύση ή τον θεό είναι ένα ασήμαντο γεγονός ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΞΙΑ. Το ποίο αξιολύπητο πλάσμα μέσα στο ζωικό Βασίλειο (στη φύση) είναι Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το ποίο ευνοημένο!!! αλλά και το ποίο κάθαρμα. Πεθαίνει τότε που  υπάρχουν οι περισσότεροι λόγοι να ζήσει!!!

  Τα γεράματα: είναι η κοιλάδα του  θανάτου, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  Ο θεός έκανε τον κόσμο και μετά αυτοκτόνησε ή πέθανε! (Οι άνθρωποι τον ανακάλυψαν πεθαμένο).

  Τι εστί Θεός; -Άνθρωπος Αθάνατος-Τι δε Άνθρωπος; -Θεός Θνητός! ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)
Υπάρχουν τρις θεοί: 1) Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Ή ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΕΟΣ = η φύσης, δηλαδή,          ο χώρος η ύλη η κίνηση. 2) ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 3) Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ αυτόν που έκαναν οι άνθρωποι. Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.. Τα μηχανικά κομπιούτερ που έκανε ο άνθρωπος έχουν τα εξής πλεονεκτήματα: δεν έχουν, προσωπικότητα αισθήματα συναισθήματα, δεν ΠΟΝΟΥΝ δεν ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ δεν ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ κλπ. Αυτά που μαθαίνει ο άνθρωπος σε 40 χρόνια με πολύ κόπο και πόνο τα μαθαίνουν μέσα σε 20 λεπτά ΜΟΝΟΝ!!! Και ΤΕΛΕΙΑ, χωρίς λάθος. Ξεπεράσαμε και την φύση, ή τον "θεό" σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

  ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: Να πιστεύουν, να ελπίζουν, να νομίζουν, να χαρίζουν και να "ψηφίζουν", (τότε θα έχουν γίνει θεοί, και όταν γίνουν θεοί θα πάψουν να υπάρχουν) Αυτές οι 5 λέξεις με την έννοιά τους ξεφτιλίζουν και υποτιμούν την ανθρώπινη νοημοσύνη γιατί μέσα τους  περικλείουν την άγνοια, το ψέμα, την υποκρισία, την ανικανότητα, την κατωτερότητα κλπ.

ΟΙ ΙΟΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ      "Θεία πρόνοια"

  Γιατί ο "θεός" ΕΚΑΝΕ τα μικρόβια, τους ιούς, τον διάβολο κλπ; για να μας εξοντώνουν; δεν μπορεί να έκανε ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ! Θα βρεθεί κανένα αγαθό και αξιολύπητο ανθρωπάκι να με απαντήσει; κανένας θρησκευτικός φανατισμένος παρωπίδοφόρος; Η κανένας αυτοανακηρυγμένος προστάτης του θεού που πουλά προστασία ως μεσάζων; (ή νταβατζής του ύψιστου;) έχει ανάγκη ο θεός από προστάτες και νταβατζήδες; Γιατί να ζει ο άνθρωπος σε έναν κόσμο ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ και να θέλει να είναι ΔΙΚΑΙΟΣ; Είναι δυνατόν να υπάρχει ένας τόσο άδικος θεός; Η απεγνωσμένες προσπάθειες ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ δημιούργησε την ΨΕΥΤΙΚΗ άλλη ζωή, τον παράδεισο, την ψυχή κλπ. και που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ οι θρησκείες και οι νταβατζήδες τους. Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου κύριε πάντα εν (βλακεία) σοφία εποίησες!!! Δεν μπορεί μερικοί να ευχαριστούν τον θεό γιατί στέρησε τα αγαθά από τους υποανάπτυκτους τα "καθάρματα" και τα έδωσε σε αυτούς τους "αγίους" και να συνεχίσει την αδικία ΤΟΥ και να τα δίνει σε αυτούς, και ευχαριστούν έναν τέτοιο άδικο θεό για τα "καλά" που τους έδωσε, και έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη, και οι άλλοι που πεθαίνουν από την πείνα τον πόνο την δυστυχία (τυφλοί ανάπηροι) την εξαθλίωση τους πολέμους στο εικοστό αιώνα, πρέπει να τον ευχαριστούν ή να τον καταριόνται; (Μόνον τα αποφάγια της Ευρώπης, θα έλυναν την πείνα στους πεινασμένους της Αφρικής). Φανταστείτε στην αρχή της δημιουργίας (προτού εξελιχθεί ο άνθρωπος) την δυστυχία του. Μα είναι δυνατόν οι άνθρωποι να τελειοποιούν την δημιουργία ενός πανσόφου; Ο θεός είναι πανταχού ΑΠΩΝ και τα ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ. Μόνον τα μικρόβια οι ιοί και ο διάβολος Του είναι πανταχού παρόν και καραδοκούν να εισβάλουν. Με τις αρρώστιες, τον πόνο, τη θλίψη, την δυστυχία και στον έρωτα στέλνεί το ΕΙΤΖ.

  Ήταν ΔΥΝΑΤΟΝ ένας θεός να είχε κάνει τον άνθρωπο τόσο κουτό ώστε να θεωρεί τον θεό του ΒΛΑΚΑ; Γιατί οι άνθρωποι πρέπει να πάνε κοντά στο θεό; αφού ο θεός μπορούσε να είναι κοντά στον άνθρωπο η να τον είχε κάνει ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ και να μην έστελνε Χριστούς, Προφήτες, διαβόλους κλπ, κλπ; και να ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ τα δημιουργήματα του να γίνουν καλοί άνθρωποι μέσον νταβατζήδων!!! (Τον δε διάβολο καταργήσας και ζωή τον κόσμο σου χαρισμένος! (δηλαδή ο θεός μετάνιωσε που τον έκανε;) Γιατί δεν τον καταργεί πέρασαν 2000 χρόνια ποιον περιμένει;;;) και στο διάστημα αυτό πέθαναν δισεκατομμύρια ανθρωπάκια αμετανόητα). Εμένα με θεωρούν άθεο επειδή δεν πιστεύω σε ανύπαρκτα πράγματα. (Μακάρι να υπήρχε θεός, θα τον κατέβαζα να δει τη έκανε). Και μην μου πείτε ότι, εγώ και όλα τα καθάρματα της πολιτικής οι φονιάδες οι εγκληματίες οι "δράκοι" κλπ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ!!! (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ; είναι δυνατόν,)

ΟΙ καλοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι ΑΘΡΗΣΚΟΙ, είναι ΠΟΙΟ καλοί από τους ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ καλούς, γιατί δεν είναι υστερόβουλοι, αλλά από ανθρωπιά και ΜΟΝΟ, και όχι διότι θα τιμωρηθούν με παράδεισο ή κόλαση, επομένως είναι ποίο λίγο "καθάρματα" σχετικώς.

  Τον ποιο "ανώτερο" άνθρωπο αν τον κάνεις τσακωτό για μια παρανομία έγκλημα φακελάκι κλπ. δεν θα πει την αλήθεια αλλά ένα κάρο δικαιολογίες και ψέματα. Τώρα πως τον κατατάσσου σε ανώτερο αυτό δεν το καταλαβαίνω.