30/4/09 ΝΕΟ                        ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.                                                            (30)

                      ΠΕΡΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ.

          ΛΟΓΙΚΗ: ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΩΣΤΗ, και ο λογικός παραλογισμός. (Συνειδητά ή και ασυνείδητα.)

                Για "αρσενικούς άντρες και για θηλυκές γυναίκες" 100%. Οι άλλοι ας τα πετάξουν.

                ΓΙΑΤΙ έγιναν; Αυτά που έγιναν; Έτσι που έγιναν; -Φαίνεται ότι δεν γινόταν αλλιώς.

   Στη φύση, υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ (φυσική μηχανική), δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ.

   Είμαστε ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

   Ανάγκη ελευθερία και ανεξαρτησία, τα δύο αντίθετα στοιχεία,  όπου το ένα αν διαλέξεις με τ' άλλα σίγουρα θα μπλέξεις.

                                                   ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ της Ελευθερίας.

  Όλο το σύμπαν όλη η δημιουργία όλα τα φαινόμενα όλοι οι άνθρωποι, είναι υποχρεωτικά ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ. Έξω από το οποίον δεν μπορεί βγει κανένα υλικό ή διανοητικό φαινόμενο. Τα πάντα τα περιβάλει η ανάγκη (Φραγμός πραγματικότητας = ανάγκη). 2) Αλλά ο άνθρωπος είναι ελεύθερος μέσα σε ένα άλλο πολύ μικρό κλουβί που βρίσκετε μέσα στο πρώτο που λέγετε ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. 3) Αλλά και μέσα σε αυτό το κλουβί βρίσκεται πάλι μέσα σε ένα τρίτο που λέγετε διανοητική ικανότητα.

  Σε αυτό το κλουβί μας βάζει η μόρφωση, το περιβάλλον, η συνθήκες μέσα στις οποίες θα γεννηθούμε κλπ.

  Για να πλησιάσει κανείς το κλουβί που λέγετε φραγμός πραγματικότητας, πρέπει να βγει έξω το δικό του που λέγετε διανοητική ικανότητα, και μετά από το κλουβί ου λέγετε κράτος νόμος θρησκεία, αλλιώς είναι αδύνατον να πλησιάσει στο κλουβί που λέγετε ΑΝΑΓΚΗ, ή φραγμός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ μέσα στο οποίον διαδραματίζονται ότι υπήρχε, ότι υπάρχει, και ότι θα υπάρξει. Και αυτό μπορούμε ΜΟΝΟΝ να το πλησιάσουμε.

 

                              Η ΠΟΛΥ ελευθερία, βλάπτει την ελευθερία.

  Απόλυτη ελευθερία δεν ΥΠΑΡΧΕΙ, μόνον μέχρι 50% (Για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ).       

  Ο άνθρωπος είναι τόσο ελεύθερος ώστε; ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στη ζωή του μέχρι να πεθάνει, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, να ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, να λύνει τα προβλήματα που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη (τεχνικός πολιτισμός κλπ.)

  Ο άνθρωπος είναι τόσο πολύ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ώστε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ: Να γεννηθεί να ζήσει και να πεθάνει είτε του αρέσει είτε όχι. (Πως την καταλαβαίνουν μερικοί την ελευθερία;).

  Δεν υπάρχει καλό που να μην είναι και κακό, και αντιστρόφως κατά 90% .

  Είμαστε ελεύθεροι, να διαλέγουμε μεταξύ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.

  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΟΨΗΣ ΠΑΝΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ, καλό κακό, δίκαιο άδικο κλπ. φίλος εχθρός, ενέργεια αδράνεια, θεός διάβολος, παίρνεις δίνεις, αλήθεια ψέμα, παράδεισος κόλαση, δίκαιο αδικία, λύπη χαρά, ευτυχία δυστυχία, ειρήνη πόλεμος, νόμιμοι και παράνομοι, (τρομοκράτες κλπ.)

 

                                        ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

  Ελεύθεροι είναι όσοι δεν μπορούν να σκεφτούν, ή τα ζώα. Ζούμε ενεργούμε και ότι κάνουμε ή δεν κάνουμε, όλα τα κάνουμε από ΑΝΑΓΚΗ για να ικανοποιήσουμε 5 λόγου, τα 5 ένστικτα μας, και τις 8 αισθήσεις μας τελικός.

  ΚΑΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είναι εκείνος που έχει συναίσθηση της σκλαβιά του. Αν ήμασταν ελεύθεροι, δεν θα ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε, συνήθως. 

  Όλες οι ενέργειες των ανθρώπων συνειδητός ή ασυνείδητος από τους ποιο αγίους ως τα ποιο καθάρματα είναι ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΕΣ, έχουν σκοπό λόγο ανάγκη και ενέργεια. Η ανάγκη είναι ο θεός του θεού μας και των θεών μας. Διαψεύστε το. 

  Ο άνθρωπος είναι εντελώς ελεύθερος να διαλέγει και το πως θα πεθάνει.

  Μόνιμα ήμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….. (τρίχες) εξαρτημένοι, χεροπόδαρα δεμένοι. Οι καημένοι.

  Συνεχώς και αμερόληπτος κρέμεται η απειλή του θανάτου πάνω από τα κεφάλια μας στον "τέλειο κόσμο" που ζούμε! Και ΝΟΜΙΖΟΜΕ ότι είμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ τόσο ελεύθεροι ώστε να διαλέγουμε και την σκλαβιά μας. (Ούτε την θρησκεία μας δεν διαλέγουμε!) Όσοι λένε συνειδητά, ότι είναι ελεύθεροι, είναι ασυνείδητα μαλάκες.

                                            ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

   Είμαστε "εντελώς" ελεύθεροι (ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ μέσα στα τρία κλουβιά) να ψηφίζουμε μεταξύ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ, ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΝ, πολιτικών, εγκληματιών, από 60% μέχρι 80%. Έχουν στο ενεργητικό τους τα μεγαλύτερα εγκλήματα: πολέμους, σκοτωμούς, επεμβάσεις, και απέραντα νεκροταφεία στοιχημένα και ζυγισμένα επάνω στον γαλάζιο πλανήτη.  Στον πλανήτη της δυστυχίας ζούμε……. για να την εξαλείψουμε.

 Οι ξύπνοι δεν διαλέγουν μεταξύ ικανών, αλλά κατ' ανάγκη μεταξύ ικανών ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ή τους καταψηφίζουν (ψηφίζουν κόμμα που δεν πρόκειται να γίνει πρώτο). Η πολιτική είναι ένα  ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ των "ηλιθίων λαών" και με την ψήφων των, παγιδεύουν και τους ΞΥΠΝΙΟΥΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. Η δυστυχία των ξύπνιων, και των ηλιθίων μαζί. (ΜΟΝΟΝ οι ηλίθιοι κάνουν σαμποτάζ στον εαυτόν τους.)

  Ποιος θα μας προστατεύσει από την προστασία των προστατών της Δημοκρατίας μας; (Κεκαλυμμένη Δικτατορία;)

-Θα σε απαντήσω αμέσως…. σε τριάντα χρόνια.

  Είμαστε τόσο ΠΟΛΥ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ από τα ένστικτα μας, το περιβάλλον, τους ανθρώπους τα κόμματα κλπ. που αν επιχειρούσα μία προσέγγιση θα χρειαζόταν ολόκληρο βιβλίο. Για πια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μπορούμε να μιλάμε, υπάρχει;

  Φανατικός: είναι άνθρωπος περιορισμένης διανοητικότητας και μορφώσεως, εγωιστής, παράλογος, αυταρχικός, ανένδοτος, εξαρτημένος των παθών του, παροπηδοφόρος, σαν τον "πολύξερος" μάγειρα: (Ράδιο είδες; - Μόνον είδα...έφαγα κιόλας!) Αν αυτό θεωρείται ελευθερία τότε εγώ είμαι Μ….

  Όλες οι ενέργειες των ανθρώπων συνειδητός ή ασυνείδητος, από τους ποιο αγίους ως τα ποιο καθάρματα είναι ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΕΣ, έχουν σκοπό λόγο ανάγκη και ενέργεια. Δυστυχώς: Άνθρωποι υψηλής ανευθυνότητας (κατωτερότητας) είναι αρχηγοί της ανθρωπότητας, και χωρίς καμιά αξία, σε πολλούς τομείς έχουν τα πρωτεία. Γιατί μας δέρνει η μ-βλακεία. Μιλάμε για "ικανούς", με το προσόν της ανικανότητας. Αυτοί είναι η πιο ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ πλευρά της ανθρώπινης δραστηριότητας, είναι το αίσχος, η ντροπή. Η δυστυχία της ανθρωπότητας. Η δυστυχία των λαών της γης...οι πολιτικοί τους, από τα αποτελέσματα των ικανοτήτων τους. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος.....οι πολιτικοί της.

                                               ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ανθρώπου.
   Εν αρχή ην ο λόγος...-Λάθος. Εν αρχή ην η μάσα, και έπειτα ο λόγος.
  Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ή είναι θεοί. (Αυτά ισχύουν για ανθρώπους υψηλής ποιότητας, και για "θεούς"). Οι ανώτεροι άνθρωποι, οι υψηλής ποιότητος, λένε την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, και οι κατώτερης ή τα καθάρματα ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

  Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια φυσικά δικαιώματα ελευθερίας ΚΑΝΗΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ. Το δικαίωμα του ενός είναι δικαίωμα όλων, και όταν ένας έχει δικαίωμα να κάνει κάτι, τότε έχουν και οι άλλοι αυτό το δικαίωμα, εκτός αν δεν μπορούν. (Ποίημα Β4σελ9)
  Και ΝΟΜΙΖΟΜΑΙ ότι είμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ τόσο ελεύθεροι ώστε να διαλέγουμε και την σκλαβιά μας. (Ούτε την θρησκεία μας δεν διαλέγουμε!) Όσοι λένε συνειδητά, ότι είναι ελεύθεροι, είναι ασυνείδητα και μ-βλάκες.

=Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να μην έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα (ή να είσαι μακάριος, απροβλημάτιστος, να ζωοφέρνεις). Τότε είσαι ελεύθερος.
  Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι να είσαι χαζός όταν είσαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ, τότε δεν θέλεις σχεδόν τίποτα είσαι εντελώς ελεύθερος. Για τους πεθαμένους υπάρχει ο παράδεισος της υπαρκτής ανυπαρξίας.

  Εγώ είμαι "ελεύθερος" από θρησκείες, από θεούς διαβόλους προλήψεις δεισιδαιμονίες ταμπού παραδείσους κλπ. Δεσμευμένος όμως με την ανθρωπινότητα. (Στο να είμαι υποχρεωμένος να είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ)

 

                      ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟΝ μέχρι 50%

 Θα σας μιλήσει ο ακαδημαϊκός Πλάτων Πλατωνίδης: Παγκοσμίως άγνωστος για την ελευθερία. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και κοροϊδία. Ελευθερία χωρίς όρια, περιθώρια διόδια και εμπόδια.

=Είμαστε ελεύθεροι να πεθάνουμε από την πίνα.

=Είμαστε ελεύθεροι, να είμαστε και μαλάκες.

=Είμαστε ελεύθεροι να αυτοκτονήσουμε.

=Είμαστε ελεύθεροι να στερούμε από τους άλλους την ελευθερία.

=Είμαστε ελεύθεροι και μέσα στην φυλακή 2χ2.

=Είμαστε ελεύθεροι, να διαλέγουμε την ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

=Είμαστε ελεύθεροι (μέσα σε τρία κλουβιά) να ψηφίζουμε μεταξύ ΑΝΙΚΑΝΩΝ,
=Και θέλουμε δεν θέλουμε από ΑΝΑΓΚΗ ζούμε, και σαν χταπόδι καταγής όλοι να χτυπηθούμε.