ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ   (9)

  Τι άλλο θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ.

  Εκτός από αυτό που θα ήταν μέσα και έξω απ’ όλα, Εκτός από αυτό που θα αποτελούνταν ΟΛΑ. 

  Εκτός από αυτό που θα ήταν ΟΛΑ. Εκτός από αυτό που θα  τα κινούσε ΟΛΑ.

Και αυτό που υπάρχει μέσα και έξω απ’ ΟΛΑ είναι: Η ΑΙΤΙΑ - Η ΑΝΑΓΚΗ - και Η ΚΙΝΗΣΗ.                           

                                               Ανάγκας και θεοί πείθονται.

  Αλήθεια είναι κάθε τι που δεν αποδεικνύεται ως ψέμα, αν τολμάτε διαψεύστε μου.

  Τι εστί Θεός; -Άνθρωπος Αθάνατος -Τι δε Άνθρωπος; -Θεός Θνητός! (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

Και είπαν οι άνθρωποι……. ότι δήθεν είπε ο θεός:

Και είπεν ο Θεός: "Ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέρα και καθ' ομοίωσιν" (ΓΕΝΕΣΙΣ) Εμείς ή ο θεός το είπε;
Υπάρχουν τρις θεοί: 1) Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Ή ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΕΟΣ = η φύσης, δηλαδή,          ο χώρος η ύλη η κίνηση. 2) ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 3) Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ αυτόν που έκαναν οι άνθρωποι. Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

                                                 Συμφέρον: Θεός πάντων εστί.

  Με τα μέχρι τώρα δεδομένα: Στο σύμπαν στον κόσμο μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, να χτυπιόμαστε κάτω σας χταπόδι: Θεός, άγγελοι, διάβολοι, ψυχή, παράδεισος, κόλαση, καλό κακό, πνεύματα καλά κακά, τύχη, υπερφυσικές δύναμης, μετεμψύχωση, μετενσάρκωσης. υπερπέραν κλπ. Δεν υπάρχει από θεού ή την φύση: δικαιοσύνη, λύπη, αγάπη, στοργή, αλλά ΜΟΝΟΝ από μερικούς ανθρώπους ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑΣ. (Για όσους θέλουν να υπάρχουν, ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

  Απαγορεύεται Η ΕΠΙΘΕΣΗ (ανήθικη), επιτρέπεται η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (ηθική.) Ενανθρώπιση του ανθρώπου. Προβληματισμοί για απροβλημάτιστους. Κυνηγώντας το τέλειο. Πικρές διαπιστώσεις, θρησκευτικά "ζώα," τελεσίδικες αλήθειες, το οργανωμένο ψέμα). Το να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, έχεις και κάποιες ευθύνες υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις το ανθρώπινο είδος, την ανθρώπινη ιδιότητα, την λογική, την ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑ. Τέτοιου ανθρώπου να του αφαιρείται η (άδεια κυκλοφορίας οι πινακίδες) ταυτότητα κλπ.

              ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

                                     Θ Ε Ο Σ---Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Ε Σ---Η Γ Ε Τ Ε Σ

                                Αποπλάνηση πλανώμένων. Ανυπέρβλητες αλήθειες.

  ΣΗΜΕΡΑ για να είναι κανείς οπαδός κάποιας θρησκείας, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (αιρέσεως δόγματος κλπ.) πρέπει να είναι σε μία από τις δύο κατηγορίες ή και στις δύο: Αγαθό άδολο αφελή ευκολόπιστο ντοπαρισμένο παραπλανώμενο καλοπροαίρετο αξιολύπητο αμαθή αμόρφωτο ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟ φοβισμένο τρομοκρατημένο δειλό φανατισμένο και ρυμουλκούμενο ανθρωπάκι, ή ψεύτης και απατεώνας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Διαλέξτε την κατηγορία. Αυτά τα ανθρωπάκια ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ οι σοβαροφανής "φωτισμένοι ηγέτες" οι αιρέσεις οι μάγοι,     (όχι οι ταχυδακτυλουργοί) οι σατανιστές, μέντιουμ, οι ηγέτες (δεσποτάδες παπάδες βασιλιάδες πολιτικοί κλπ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ), και γενικός οι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του κατεστημένου, η κλίκα που λυμαίνεται και εκμεταλλεύεται τους αδυνάτους φτιάχνοντας τα άβουλα όργανά τους με υποστηρικτές τους τον τύπο, τα ΜΜΕ, (Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως Εξαγοράσεως, Εξευτελίσεως) και διαιωνίζεται η αριστοκρατική ηλιθιότητα, και ξεφτίλα μας για τις επερχόμενες γενεές. +(εεε) Είναι ντροπή στον εικοστό αιώνα να πιστεύεις σε θεούς, σατανάδες, θρησκείες, μυστήρια προλήψεις, δεισιδαιμονίες, ταμπού, ζώδια κλπ. Ο θρησκευτικός φανατισμός είναι ένδειξη    της αμορφωσύνης και κατωτερότητας ενός αιμοβόρου και αξιολύπητου λαού, (όταν είναι επιτιθέμενος). Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ, είναι ξεφτελιστικό, ο ΘΕΟΣ να είναι ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ και να μας απειλεί με (δυο όπλα στο κεφάλι) παράδεισο και κόλαση, ενώ θεωρείτε ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.

                   ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, (ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ)

   (Στον αστερισμό της δυστυχίας). Το καλό μαγαρίζετε με το κακό, εκεί που τα έχεις ΟΛΑ, 

σε πλακώνουν 10 ιοί, μικρόβια, βακτηρίδια ΤΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΟΝΤΑ, είμαστε περικυκλωμένοι με μεγάλες ποικιλίες που καραδοκούν, προκαλώντας επιδημίες με χιλιάδες ή εκατομμύρια νεκρούς κλπ. και με την ευλογία του θεού! Πας στο διάβολο και καθαρίζεις! Γεννιόμαστε για να εξουδετερώσουμε την δυστυχία μας ή για να υποφέρουμε και να απολαύσουμε τον πόνο; Εκατομμύρια επιστήμονες, γιατροί, ερευνητές εφευρέτες σε όλον τον πλανήτη "ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ" για να ανακαλύψουν φάρμακα μηχανήματα κλπ. για να εξουδετερώσουν τα μικρόβια τους ιούς τα βακτηρίδια κλπ. που ο "πάντα εν σοφία (βλακεία) εποίησε" και επιφύλαξε γι' αυτόν. Πολύ ακριβό το αντίτιμο της ζωής. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στη ζωή του μέχρι να πεθάνει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, να λύνει τα προβλήματα που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη (τεχνικός πολιτισμός κλπ.) Όλοι αυτοί θα πάνε στην κόλαση οπωσδήποτε!! Είναι υποτιμητικό, αχαριστία, ασέβεια, αμαρτία προς τον πάντα εν σοφία ποιήσοντα, εμείς τα ανθρωπάκια να ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ την σοφία του, και ξεφτιλίζουμε ως και τον θεό του θεού μας=(ανάγκη), ούτε τα κάναμε για να ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΟΥΜΕ την θέση μας. Στης εκκλησίες κλπ. παρακαλούν τον θεό (τον έχουν πρήξει) να τους έχει καλά, να γίνουν καλά, να τους δίνει όλα τα "καλά" κλπ. κλπ. Μα αυτός δεν ΕΚΑΝΕ τους ιούς, τα μικρόβια, τα βακτηρίδια, την ζούγκλα, τους σεισμούς, τυφώνες, ξηρασίες, επιδημίες. Το 1918 η ισπανική γρίπη σκότώσε 22 εκατομμύρια αξιολύπητα ανθρωπάκια!! Δεν ήξερε πως ο Χίτλερ και τα καθάρματά του θα σκότωναν 50 εκατομμύρια ανθρώπους κλπ. Ήταν εν αγνοία του "πανσόφου θεού;" ή είμαστε παιδιά ενός σαδιστή θεού; ή δεν ήξερε τι έκανε; ή είναι κατασκευαστής καθαρμάτων (πολεμικού υλικού κλπ.) τότε τι του χρειάζονται ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; είναι ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟΝ ΑΜΑΡΤΙΑ οι άνθρωποι (θρησκείες κλπ.) να υποδεικνύουν σε έναν θεό τι έκανε, τι κάνει ή τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ όλα τα παραπάνω; εμένα γιατί με έκανε, για να τον κατηγορώ; ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ; Άρα θέλει να υπάρχει. Και αφού υπάρχει διάβολος (για όσους θέλουν) τότε ασφαλώς θα έχει και ηλίθιους οπαδούς και κουρκουτιάρηδες και φαντασιόπληκτους κλπ. να τους ακολουθούν. (ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων)   

                     Π Ρ Ο Σ. Α Γ Ι Ο Υ Σ Ν Τ Α Β Α Τ Ζ Η Δ Ε Σ  (εν γνώση ή αγνοία.)         (10)   ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ Η ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ.

  Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. (Ξεφτιλίσατε τον "θεό σας"). Αγαπητοί άγιοι ποιμένες σεβάσμιοι απατεώνες κλπ: Πιστεύεται στον θεό σας ή όχι; Αν ναι όπως λέτε, τότε είναι εν γνώση του θεού σας οι ενέργειες των αμαρτωλών ανθρώπων; ναι ή ου; και εφόσον είναι, τότε εσείς γιατί αντιδράτε στο θέλημα του θεού σας; (Θρησκευτικούς ηγέτες, αιρέσεις κλπ.) Ο θεός είναι παντογνώστης πάνσοφος ή όχι; Ξέρει εκ των προτέρων που θα καταλήξεις εγώ εσύ και κάθε φαινόμενων στο σύμπαν, είμαστε δημιουργήματα του θεού ή γίναμε εν άγνοια Του; Αν ναι, τότε ότι κάνουμε ή δεν κάνουμε ή λέμε έχουν την έγκρισή Του.

  Και εφόσον είναι ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ τότε ότι επέτρεψε να γίνει είναι δίκαιον και καλό, και κακώς αντιδράτε. Τι να πούμε εμείς τα απολλολά πρόβατά όταν εσείς ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ την βούληση του θεού σας, και του υποδεικνύετε τι να κάνει! Τελικώς αν όλες οι ιδιότητες ενός θεού είναι αληθινές τότε ότι κάνει ο άνθρωπος για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης του είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με το θέλημά Του, γιατί ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ τα έργα Του που τα πάντα εν σοφία εποίησε. Του δώσατε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ και ΠΑΘΗ καλός δίκαιος πάνσοφος παντογνώστης αγάπη τιμωρός κλπ. και το χειρότερο Τον ξεφτιλίζετε με το, ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ, ο πάνσοφος; ε όχι δα, δηλαδή η ιδιώτης του πανσόφου να αναιρείτε από το "ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ"! Οι δοκιμές οι αλχημείες και τα πειράματα ΔΕΝ συνίστανται για θεούς ΠΑΝΣΟΦΟΥΣ αλλά για "αμόρφωτα" ανθρωποειδή. Δημιουργήσατε με την απειλή του ανύπαρκτου παραδείσου και της κολάσεως ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ φοβερίζοντας και τρομοκρατώντας τα αγαθά ανθρωπάκια και φέρατε την μεγαλύτερη δυστυχία και ταλαιπωρία στην ανθρωπότητα με της θρησκείες της μαγείες τα ταμπού τις προλήψεις της δεισιδαιμονίες τις νηστείες στα αγαθά και άδολα ανθρωπάκια κλπ.

  Οι θρησκείες είναι μια φυγή από την πραγματικότητα ένα ντοπάρισμα ένα ναρκωτικό της διανόησης. Τι διαφέρει ένας ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ από έναν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ; Πολύ εγωιστικό, μεγάλο θράσος και αναίδεια χρειάζεται να αυτοανακηρύσσεσαι άγιος (ή αγία "Αθανασία" κλπ ή να σε αυτό ανακηρύσσουν άλλοι) ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ Η ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ του θεού του υψίστου να εξισώνονται με το μεγαλείο του και να νομίζουν ότι τους ενέκρινε ο θεός ως νταβατζήδες ΤΟΥ χωρίς κανένα χαρτί του, δίπλωμα πιστοποιητικό κλπ. ότι τους ενέκρινε, και γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως και παίρνουν και τίτλους, διαβαθμίσεις νταβατζή! Και όσοι δεν συμμορφώνονται με τις φαντασιώσεις τους το παραμύθι τους είναι κακοί άθεοι κλπ. Τους αφορίζουν και υποχρεώνουν τον θεό να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες τους, το νταβατζιλίκι τους. Λες ο θεός να συμμορφώνετε ή τους γράφει στα ... φρύδια του αν βεβαίως είναι αρσενικός. Αλίμονο βρε αγαθά ανθρωπάκια αν ο θεός ήταν τόσο αδύναμος και χρειαζόταν; την προστασία σας, ή αν ήθελε τις υποδείξεις σας; Τι θεός θα ήταν;

  Τον έχετε πρήξει με τις δεήσεις σας τα παρακάλια κάθε Κυριακή γιορτή και καθημερινή τις λιτανείες και λοιπές βλακείες ξεφτιλίζοντας τον, και εσείς νομίζετε ότι τον υπερασπίζεστε! Φαντασθείτε τα παιδιά μου να με ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ να τα δώσω να φάνε και εγώ να τα άφηνα να πεθάνουν, και να με θεωρούσαν αγάπη κλπ. βλακείες. Δηλαδή ο θεός τους θέλει υπενθύμιση, και υποδείξεις, μα τι πάνσοφος είναι; Η μεγαλύτερη απάτη, το μεγαλύτερο ψέμα:

  ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ!! κλπ. Εκατομμύρια άνθρωποι ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ και

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ από αρχηγούς κρατών θρησκειών κλπ. πέθαναν γιατί ΝΟΜΙΖΑΝ   ότι θα τους βοηθήσει ο θεός και αντί να αντιδράσουν, έφτιαχναν το σταυρό τους και δεν τους έμεινε χρόνος να κάνουν κάτι γιατί ήταν απασχολημένοι με τα παρακάλια στον ανύπαρκτο  θεό τους, ή ζουν δυστυχισμένοι από θρησκευτικούς λόγους. Αν μπορούσαν να μιλήσουν οι πεθαμένοι για την αδικία που τους έγινε θα σας φώναζαν ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

            ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΟΣΧΟΜΕΝ.     (Ταμπού).

  Ο θεός είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ από τόσο ΕΥΤΕΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΥΛΙΚΑ, κατωτέρας ποιότητος από εμάς, ώστε ήταν ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ενώ εμείς ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!! και έπρεπε να μας κάνει ένας θεός ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Οι άνθρωποι είναι ποιο υψηλής τεχνολογίας από τον θεό; Δεν μπορεί να ανακαλύπτουμε πως έγιναν όλα τόσο ΕΥΚΟΛΑ με το ποιο ξεφτελιστικό τρόπο, τα έκανε ο θεός και καθαρίζουμε, (δεν υπάρχει ευκολότερη λύση). Καλά που υπάρχουν οι βλάκες τα κορόιδα οι αμόρφωτοι και έχουν ΟΠΑΔΟΥΣ οι θρησκείες τα κόμματα οι μάγοι οι αιρέσεις κλπ.

  Εκεί που δεν υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ. Ο ΘΕΟΣ των ανθρώπων και των ΘΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ, αφού τα ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, καλά κακά δίκαια άδικα κλπ.

  ΟΙ άνθρωποι έκαναν το θεό κατ' εικόνα και ομοίωση τους και όχι ο θεός αυτούς, δεν ήταν δυνατόν ένας θεός να είχε κάνει ανθρώπους τόσο καθάρματα ξεφτίλες ώστε να ξεφτιλίζετε. Είμαστε κακοί άγγελοι ή καλοί διάβολοι; ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, και όταν αυτό δείχνουμε.

    Να ευχαριστούμε τους εφευρέτες και τους επιστήμονες για την εξέλιξη που                επέφεραν και ζούμε χίλιες φορές καλύτερα από ότι μας επιφύλαξε η φύσης ή ο θεός μέσα στις σπηλιές, και απ' έξω να περιμένει κάποιο άγριο ζώο να μας φάει. Και να καταργείστε τους πολιτικούς για την δυστυχία τον πόνο την εξαθλίωση που επέφεραν στην ανθρωπότητα με τους πολέμους κλπ.. Μόνον από ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους ήρθε και θα έρθει     η πρόοδος της ανθρωπότητας, και η δυστυχία και η καθυστέρησης από τους αυτοανακηρυγμένους προστάτες του θεού του υψίστου, ορθοδόξους, καθολικούς κλπ. συνειδητά ή ασυνείδητα. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ότι υπάρχει θεός, παράδεισος, κόλαση, άγγελοι διάβολοι κλπ. αηδίες. Κολυμπάμε μέσα στην αδικία, το ψέμα, την δυστυχία, την ανισότητα, τα μικρόβια, τους ιούς και στην εγωιστική φαντασίωση. Και αφού όλα τα έκανε ΤΕΛΙΑ τι τον θέλουμε τον παράδεισο για χειρότερα; Τελικός τρία τίνα θα συμβαίνουν: 1) Η δεν υπάρχει θεός και ΟΛΑ είναι προέκταση της επιθυμίας να μην πεθάνουμε και για ικανοποίηση του εγώ μας και την φαντασίωση μας. 2) Η ο θεός είναι κάθαρμα; γιατί μόνον ένας τέτοιος με ανθρώπινες ιδιότητες θα ήθελε παρακάλια υπόδειξης κλπ. εκτός αν είναι τυφλός κουφός αδύναμος και "βλέποντας" την ζούγκλα των ζώων και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΟΥΓΚΛΑ, την αδικία, τον πόνο, την θλίψη, την δυστυχία, την ανισότητα, να βρίσκεται στην κορυφή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ μένει απαθείς. 3)Η ο θεός δεν ήξερε τι έκανε η εσείς δεν ξέρετε τι λέτε και κάνετε, διαλέξτε.

  Υπάρχουν τρις θεοί: 1) Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΕΟΣ = η φύσης, δηλαδή, ο χώρος η ύλη η κίνηση. 2) ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 3) ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = αυτόν που έκαναν οι άνθρωποι. Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων, η εξής μία, οι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ, εκμεταλλευόμενοι είναι εκείνοι που δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τους άλλους, σύγκρινε ΠΟΣΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ είσαι, και πόσο σε ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ. *(ΕΕΕ) ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, στον άγιο, στον σατανά, στον νέο και στο γέρο). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, υπάρχει μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ, η ιδεολογία όλων των ιδεολογιών Τ Ο Σ Υ Μ- Φ Ε Ρ Ο Ν αυτό προσδιορίζει όλες της ενέργειες του ανθρώπου και βρίσκετε στην κορυφή όλων των επιδιώξεων του. ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ: για τον κάθε άνθρωπο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ και μετά όλα τα άλλα, δίκαιον καλόν κακόν, θεός, αξίες, αρετή, ιδεολογίες, καλοσύνη αγάπη κομματισμός κλπ. και για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΛΕΜΕ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΨΕΜΑΤΑ, και φέρνουμε την πρόοδο, και την καταστροφή ταυτόχρονα, και γινόμαστε και ΚΑΛΗ, και ΚΑΚΗ (δύο όψεις πάντα). Είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ν α είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ 90% όταν θίγεται το συμφέρον, συνήθως είμαστε καθάρματα =80-90%. Και μη ξεχνάτε ότι οι ηλίθιοι λαοί έχουν θεούς βασιλιάδες πολιτικούς κόμματα, τους θαυμάζουν τους χειροκροτούν τους κάνουν φωτογραφίες αγάλματα και τους προσκυνούν. Το μεγαλείον της δουλοπρέπειας. Εξ' άλλου ότι ήταν ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ να κάνει ή φύσης ή ο θεός το έκανε εδώ και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Μόνον Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ για προεκτάσεις προς το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟ.

   ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΡΗΤΑ = στασιμότης. (Που είναι ο θεός σας;) Πίστευε και μην ερεύνα = δουλοπρέπεια σκοταδισμός. Μην κρίνετε για να μην κριθείτε = φοβέρισμα αποφυγή ευθύνης. Άνευ εμού ου δύνασθε ποιήν ουδέν = αφόπλιση. Πάντα εν σοφία εποίησε = ΠΟΙΑ ΣΟΦΙΑ; ανάπηροι ελαττωματικοί, τρελοί, άσυλα ανιάτων, πόλεμοι, επιδημίες, σεισμοί, τυφώνες, θεομηνίες, αρρώστιες, μαρτυρικοί θάνατοι, Ο πόλεμος του θέλω και δεν θέλω, του μπορώ και δεν μπορώ, της επιβίωσης: ανθρώπων ζώων φυτών, οργανικός βιολογικός και πνευματικός με το καλώ και κακό μπερδεμένα, με τους ιούς, μικρόβια, βακτηρίδια κλπ. Ο νόμος της ζούγκλας το δυνατό τρώει το αδύνατο, το μεγάλο το μικρό κλπ. κλπ. Στη φύση, υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ (φυσική μηχανική), δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

   (Σε ένα σύγχρονο σφαγείο τα ζώα πεθαίνουν χίλιες φορές ποιο ΑΝΩΔΥΝΑ από τον μαρτυρικό και άδικο φυσικό θάνατο που τα επιφύλαξε ο ύψιστος.) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο τρώγων μου τη σάρκα και πίνων μου το αίμα....= κατάλοιπα κανιβαλισμού σατανισμού, εδώ τρώμε ότι κουνιέται επάνω στη γη, να τρώμε και τον θεό μας έστω και εξευμενισμένα πάει πολύ. Τον άφησαν στο έλεος του θεού = θα πεθάνει! Ο άνθρωπος έγινε κατ' εικόνα και ομοίωση τού θεού = δηλαδή ο θεός έχει την μορφή κάθαρμα; και μη μου πείτε, η λέξη κάθαρμα κατασκευάστηκε για τις πέτρες; ΚΑΜΙΚΑΖΙ = ζώα ντοπαρισμένα από θρησκευτικά και πολιτικά καθάρματα. Όλοι τελικός απογοητεύονται από την ζωή, εκτός από τους ΜΑΚΑΡΙΟΥΣ ή από αυτούς που δεν πρόλαβαν (πέθαναν νωρίς) ή αυτούς που δεν πρόλαβαν να ξυπνήσουν. Η (ζωή) ανυπαρξία εν τάφο. ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ (αγνώστου) ΘΕΟΥ. Δεν υπάρχει θεός.... όταν οι γονής θάβουν τα παιδιά τους. Δυστυχώς, η ζωή συνίσταται για παιδιά, αγαθούς, μακάριους, φαντασιόπληκτους Πουθενά δεν εντοπίζονται οι ιδιότητες ενός θεού, μόνο στα μυαλά των φαντασιόπληκτων. Φοβούνται τον αντίχριστο! Γιατί ο θεός δεν ξέρει τι κάνει; Γιατί αμφιβάλλεις αν υπάρχει θεός; (εγώ δεν αμφιβάλω ότι δεν υπάρχει).

  Η ολοκλήρωση της δυστυχίας είναι ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Πρώτα έπρεπε να γηράσκει το μυαλό και μετά το σώμα, και όχι αντιστρόφως όπως τώρα. Πάτερ ημών ο έντης ουρανής.…κατέβα να μας δεις...... Δεν περιμένω τίποτα από έναν κόσμο που σε ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ έχει τους πολιτικούς, της θρησκείες, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιούς κλπ. τους χειροκροτούν! Τους στήνει αγάλματα! Φωτογραφίες κάτω από το εικονοστάσι, και τους "περνούν" και στην ιστορία!! Είπε την αλήθεια.... ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ !!! +(Ε.Ε.Ε = Εκτός εξαιρετικών εξαιρέσεων.  

            Γιατί δεν υπάρχει θεός: Επιστημονικά. Επιθετικά. Ρεαλιστικά.      (11)

   Μόνον για ξύπνιους ή αυτούς που θέλουν να ξυπνήσουν. (ΟΙ άλλοι ας τα πετάξουν).

   Το κατεστημένο, ξύπνιους και γνώστες δεν γουστάρει, όλους αυτούς τους σαμποτάρει. (Ρεαλιστική φιλοσοφία αντικειμενικοί λογική υψηλής τεχνολογίας. Ερωτήσεις για αρσενικούς άντρες, για αυτοκινούμενους , όχι ρυμουλκούμενους, με μπέσα και με παρρησία και όχι για ασπόνδυλα του κατεστημένου και ανθρωποειδή φυτικής νοημοσύνης.

1) Διότι δεν έχει ιδιότητες. 2) διότι οι γονής θάβουν τα παιδιά τους, και ούτε τα παιδιά θα έθαβαν τους γονής τους! 3) Θα μπορούσαν ότι ήθελαν ή θα ήθελαν ότι μπορούσαν. 4)Αν ήταν παντοδύναμος δεν θα πεθαίναμε ή θα θέλαμε να πεθάνουμε. 5) Δεν θα κολυμπούσαμε κυριολεκτικά μέσα στην αδικία στον πόνο και στη θλίψη, ούτε θα ζούσαμε για να εξουδετερώνουμε την δυστυχία που περιβάλει τα ΠΑΝΤΑ. 6) Η ζωή δεν θα συντηρούνταν με τον θάνατο τον αδυνάτων, ζωών εντομών φυτών. 7) Δεν θα υπήρχε διάβολος καλά και κακά πνεύματα κλπ. κλπ. για τα αγαθά ανθρωπάκια. 8) Δεν θα υπήρχαν μικρόβια, ιοί βακτηρίδια αρρώστιες αναπηρίες ελαττωματικοί κλπ. κλπ. 9) Αφού όλα έγιναν τέλια γιατί κάθε μέρα βελτιώνουμε την τελειότητα Του, και τι τον θέλουμε τον παράδεισο; για χειρότερα; 10) Δεν θα υπήρχαν τυφλή ανάπηροι ελαττωματικοί τρελοί κλπ. κλπ. (ποιος άνθρωπος θα έφτιανε τα παιδιά του ελαττωματικά ενώ μπορούσε τέλια;) 11) Προτού γεννηθούμε ήμασταν εγκληματίες κακούργοι και μας στέλνει στη γη; και όχι απ' ευθείας  στον παράδεισο;

   Ήρθαμε στη γη για να τιμωρηθούμε για κάτι που «κάναμε» προτού γεννηθούμε; Ο θεός μας δημιούργησε πρόβλημα που δεν θα είχαμε αν δεν είχαμε γεννηθεί επάνω στη γη; 12) Δεν θα υπήρχε ο πόνος, σωματικός και "ψυχικώς". Εκτός των άλλων…..ο άνθρωπος είναι το ποιο αξιολύπητο πλάσμα της φύσεως. Και αν υπήρχε θεός δεν θα μας άφηνε σε τέτοια ΠΛΑΝΗ άγνοια απορία αγονία αμφιβολία κλπ.

 ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΕΟ. (Σλόγκαν: Συμφέρον και βλακεία: Θεός πάντων εστί).

          ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.

ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ: ΦΥΤΩΡΙΑ ηλιθίων αγαθών παρωπιδοφόρων και κορόιδων. Ο θεός με όλες τις ανθρώπινε αδυναμίες δηλαδή: Τον αναδεικνύουν σαν το μεγαλύτερο κάθαρμα! 10 φορές ποιο μεγαλύτερο. Αν υπήρχε ο υποθετικώς θεός έτσι που τον κατασκεύασαν οι άνθρωποι, τότε δεν θα φέρναμε καμιά εύθηνη για της πράξης μας. Επειδή όμως δεν υπάρχει θεός τότε φέρνομε ακέρια της εύθηνες μας. Οτιδήποτε κάνει ο άνθρωπος για να καλυτερεύσει την θέση του επάνω στη γη είναι ξεφτελιστηκό για έναν πάνσοφο και "αμαρτία". Τα αγαθά ανθρωπάκια και οι εγγράμματοι αμόρφωτη ή παραπλανημένοι απαραπλάνητες ή εξαπατημένοι απατεώνες, όταν γίνει κανένα μεγάλο κακό λένε ήταν θέλημα θεού! δηλαδή αναδεικνύουν τον θεών τους σε μεγαλύτερο κάθαρμα από αυτούς, επειδή αυτοί λυπούνται τους συνανθρώπους τους. Επίσης ξεφτελιστηκό, να παρακαλάς ή να ευχαριστείς τον θεό.

  Ενώ είναι υποχρέωση ενός καλού πατέρα. Να βλέπεις αξιολύπητα ανθρωπάκια να σέρνονται γονατιστά και να ματώνουν τα γόνατά τους (Τήνος) γυρνώντας από εκκλησία σε μοναστήρι αναδεικνύοντας τον θεό σαν το μεγαλύτερο άσπλαχνο κάθαρμα του σύμπαντος αφού δεν συγκινείται. Λυπάμαι τα ντοπαρισμένα ανθρωπάκια που τα βγάζει η μπουλντόζα, ή με τα χέρια αλλά "ανθρωπάκια" από τα συντρίμμια στους σεισμούς, να ευχαριστούν τον απαθή θεό που τους έσωσε (ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ), και όχι τους ανθρώπους ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ, ενώ χιλιάδες άλλα σκοτώθηκαν ή ακόμα να είναι ζωντανά κάτω από τόνους μπετόν με σπασμένα χέρια ποδιά κλπ. και να μαρτυρούν εκεί για το έγκλημα που έκαναν να γίνουν άνθρωποι, να παρακαλούν να πεθάνουν για να απαλλαχτούν από του φρικτούς πόνους και ούτε αυτό το καλό τους κάνει, και να πεθάνουν αβοήθητοι από τον θεό αφού οι Άνθρωποι δεν μπορούν. Και οι έμποροι των θαυμάτων τα οικονομούν και κάνουν και κανένα φιλανθρωπικό έργο για θολώσουν τα νερά τους οι σουπιές. Μην ακούτε τους "καλοπροαίρετους" εξαπατημένους εξαπατητάς ότι θα σε βοηθήσει ο θεός.

   Παιδεύεται και εσείς τα παιδιά σας, δεν είναι δυνατόν ένας θεός να κάνει λάθος! 

   Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι ποιο καλός, ποιο συμπονετικός από τον θεό και να μην παιδεύει τα παιδιά του!  Να τον παρακαλούν τα παιδιά του. Να προσεύχονται για τους ανθρώπους οι νταβατζήδες. Έχει ανάγκη ο παντογνώστης θεός από δόξα, παρακάλια, (σόσον ελέησον ) ευχαριστίες, κολακείες, κλπ,  Εξομολόγηση: = ίσον κουτσομπολιό, δηλαδή ο θεός δεν τα ξέρει και πρέπει να τα πεις και στον παπά;

                            Που είναι ο θεός σας;

   Εσύ θα άφηνες τα παιδιά σου σε έναν σεισμό να πέσει το σπίτι να τα σκοτώσει ενώ μπορούσες να τα ειδοποιήσεις να φύγουν; Τι θα τον στοίχιζε τον θεός αν μας ειδοποιούσε; ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ  (Στους σεισμούς στους τυφώνες κλπ. θεομηνίες, ο θεός θυμώνει; ). Ούτε ένα φτυάρι δεν έστειλε ο θεός, καλά που ήταν οι άνθρωποι και ο πολιτισμός τους και σώσανε μερικούς με γερανούς μπουλντόζες κλπ. τεχνικά μέσα. Όταν ένας άνθρωπος φωνάζει βοήθεια, είδε κανείς τον θεό να τον βοηθήσει εκτός από τον άνθρωπο; ΟΙ νταβατζήδες του υψίστου εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, την αμορφωσιά την αγαθότητα κλπ. Ο θεός δεν είδε ποτέ, δεν τον κάλεσαν σε καμιά κηδεία να δει πως χτυπιούνται οι μάνες  για το παιδί τους κλπ. και να λυπηθεί τους ανθρώπους. Δήξτε βρε "απατεώνες", έναν..... και που τον βοήθησε ο θεός. Εμένα μου είναι αδύνατον να παραδεχθώ πως ένας θεός, "έστω και έτσι που τον κατασκεύασαν οι άνθρωποι" να είναι κακός ανάλγητος άκαρδος άπονος αδιάφορος εκδικητικός να μην λυπάται κλπ. Δηλαδή έκαναν τον θεό τους ποιώ κάθαρμα κ' απ’ τον άνθρωπο; ( εκτός των καθαρμάτων). Όστις θέλει οπίσω μου ελθεί, με δύο όπλα στο κεφάλι; ένα ο παράδεισος και το άλλο η κόλαση; Βλέπω τα ζώα να υποφέρουν και τα λυπάμαι, και όταν βρίσκομε στη δυσάρεστη θέσει να σκοτώσω μυρμήγκι κατσαρίδα κλπ. το σκοτώνω με ακαριαίο τρόπο ώστε να περάσει στην αιωνιότητα της ανυπαρξίας, ανώδυνα. Στον αιώνιο παράδεισο της υπαρκτής ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ 

                               Ε Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Σ  (Θ' Απαντήσεις;) (Θ' τολμήσεις;)

   Ο πανταχού απόν. Ο Αδάμ και η Εύα οι πρωτόπλαστοι, είχαν 2 παιδία το ένα σκότωσε το άλλο, μα ποια παντρεύτηκε και βγήκαμε εμείς; μήπως ήμαστε πρωιών αιμομιξίας;

  Ερώτηση, υπάρχει ζωή μετά θάνατον, όχι υπάρχει θάνατος μετά ζωής, σίγουρα. Ηθική τι είναι; υπάρχει στη φύση στο θεό όταν 35000 παιδία πεθαίνουν στο εικοσιτετράωρο από την πίνα, οι γονής θάβουν τα πεδία τους, τυφλοί ανάπηροι ελαττωματικοί άσχημοι κλπ. κλπ. . τι έγκλημα έχουν κάνει; Δεν υπάρχει παρόν είναι παρελθών, ούτε μέλλων για τους πεθαμένους.

  Δεν υπάρχει μετά, μόνον παρών. Μετά θάνατον, ούτε μέλλον παρών κλπ. Το καλύτερο πράγμα είναι να είσαι χαζός όταν είσαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΟΛΑ είναι για τους πεθαμένους δεν ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ούτε: ψωμί φαΐ δεν κρυώνουν δεν πονούν δεν λυπούνται δεν υποφέρουν κλπ. Η ευτυχία δεν συνιστάτε για πεθαμένους (παράδεισος), η δυστυχία όμως συνιστάτε για τους ζωντανούς. Ευτυχισμένοι είμαστε, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ. Χρόνος δεν υπάρχει, αλλά μόνον η διαδικασία της φθοράς που την δημιουργεί η κίνηση. Η φθορά της διαδικασίας της κινήσεως (χρόνος) μας φέρνει τον θάνατο και τότε ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.

 

        Οι άνθρωποι, ή θεοί που δεν ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ είναι καθαρά καθάρματα. 

                                             ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ 

   Για να μπορούμε να μιλάμε για ένα πράγμα για ένα θέμα κλπ. πρέπει πρώτα να υπάρχει, και για να υπάρχει πρέπει πρώτα να έχει ιδιότητες, αλλιώς δεν υπάρχει. Ένα φανταστικό πράγμα δεν έχει ιδιότητες και μπορούμε να μιλάμε ασυνάρτητα χωρίς να κάνουμε "λάθος" μέσα στην αιθαλομίχλη του εγκέφαλου μας. Ο θεός δεν έχει καμιά ιδιότητα και ας εκ τούτο δεν υπάρχει, είτε μας συμφέρει είτε όχι να χτυπηθούμε κάτω σαν χταπόδι. Το "πνεύμα" εκφράζετε μέσον της ύλης!! αλλιώς δεν μπορεί! Δεν είναι δυνατόν ένα πράγμα να έχει λόγους ύπαρξης προτού υπάρξει. Όλα είναι για τους ζωντανούς. Στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκεται το συμφέρον.

       Θρησκείες θεό κλπ. Φαγωθείτε αλλήλους = (αγαπάτε αλλήλους) (Εβραϊκή αίρεση).

  Πολύ κακό, ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Προσέχετε να μην σας αγαπήσει ο θεός…… Να σε φιλάει η «τύχη» ή ο «διάβολος» από τον θεό, από του να σε αγαπήσει. Εκτός που προετοιμαζόμαστε για την χωματερή από τότε που θα γεννηθούμε.

  Γενικός και απόλυτα, όλοι και όλα, και μα την ευλογία του θεού πάμε στον διάβολο και ησυχάζουμε. Ε, ρε και να υπήρχε θεός, θα σας έφτιανε αλοιφή για τα ..."φρύδια", εγώ θα τον κατέβαζα με τα λάστιχα, πότε τιμώρησε ή βοήθησε κανέναν ο θεός; ας μου απαντήσουν οι απατημένοι απατεώνες των θρησκειών, εκτός αν είναι συνειδητοί απατεώνες. Κάνατε τον θεό μπαμπούλα και φοβερίζετε τους αγαθούς για να τα οικονομάτε. Κατηγορείται και τους εμπόρους που εκμεταλλεύονται την δυστυχία των αδύνατον πολιτών. (Στους σεισμούς κλπ.). Με την βλακεία των αιώνων που κουβαλάτε επάνω σας έχετε την εντύπωση ότι εξυπηρετείται τον ανίκανο και ηλίθιο θεό σας ως υπηρέτες δούλοι νταβατζήδες κλπ. του θεού του ύψιστου.

  Δέστε στον καθρέφτη τη μάπα σας και αναρωτηθείτε είναι δυνατόν να ξέπεσε ο θεός σε σας  για να τον υπερασπιστείτε; Η εξαπατημένοι εξαπατητές και οι απατημένοι απατεώνες, η παραπλανώμενοι παραπλανητές συνειδητός ή ασυνείδητος με υποκριτική σοβαροφάνεια που γίνονται βασηλικότεροι του βασιλέως και εξαπατούν τα αγαθά και καλοπροαίρετα ανθρωπάκια, ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑ οι κατεστημένοι απατεώνες θρησκεία πολιτική κλπ. ερπετά. Νταβατζήδες, συνειδητά ή ασυνείδητα όλοι οι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ του θεού, (αυτοανακηρύσσονται προστάτες του υψίστου!) ορθόδοξοι καθολική κλπ. απατεώνες συνειδητά ή ασυνείδητα.

   Όλοι οι θρησκόληπτοι ζούνε στη σφαίρα της παραπλανητικής φαντασιώσεως. Φοβούνται τον αντίχριστο! Γιατί ο θεός δεν ξέρει τι κάνει; Ο θεός μας δίνει δύναμη, η μήπως η αυθυποβολή η άγνοια κλπ. Γιατί αμφιβάλλεις αν υπάρχει θεός; (εγώ δεν αμφιβάλω ότι δεν υπάρχει). Όλοι τελικός απογοητεύονται από την ζωή, εκτός από τους ΜΑΚΑΡΙΟΥΣ ή από αυτούς που δεν πρόλαβαν (πέθαναν νωρίς) ή αυτούς που δεν πρόλαβαν να ξυπνήσουν.

   Η (ζωή) ανυπαρξία εν τάφο. ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ (άγνωστου) ΘΕΟΥ. Πάτερ ημών ο εν της ουρανής... κατέβα να μας δεις. (Εμένα με κατηγορούν: θα σε "κάψει" ο θεός θα σε τιμωρήσει κλπ. κλπ. Εσένα τι σε νοιάζει εμένα θα τιμωρήσει ο θεός κλπ.) Αν υπήρχε θεός θα ήταν περήφανος για μένα και θα λύπονταν για τους εξαπατημένους εξαπατητές ή απατεώνας. Εγώ είμαι κολλητός του θεού σας, τα λέμε κάθε μέρα.....! Κανένα πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν χαίρεται από ευτυχία αλλά από την ΕΞΑΛΕΙΨΗ της δυστυχίας του. Οι άνθρωποι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα , τα κακά και τα μη κακά (καλά δεν υπάρχουν) δημιούργησαν τον θεό τα πνεύματα , τα κακά και τα μη κακά, διάβολο κλπ. αμόρφωτα και επιπόλαια. Η φθορά της διαδικασίας της κινήσεως (χρόνος) μας φέρνει τον θάνατο και τότε ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ Πολύ κακό: ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δυστυχώς η φύσης ή ο θεός είναι πόλη ΣΚΛΗΡΗ: Δεν λυπούνται δεν συμπονούν δεν συγκινούνται δεν δικαιώνουν δεν κυρώνουν δεν ακούνε δεν βλέπουν δεν αισθάνονται. Εκτός αν κάποιος τολμήσει να με αποδείξει το αντίθετο. Και μην ξεχνάτε: Δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Ούτε από ΘΕΟΥΣ ούτε από διαβόλους, μόνον από μερικούς εξανθρωπισμένους Ανθρώπους! Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι ποιο δίκαιος από τον θεό.  Ερώτηση: Ηθική τι είναι; υπάρχει στη φύση στο θεό, όταν 35.000 παιδία πεθαίνουν στο εικοσιτετράωρο από την πίνα, οι γονής θάβουν τα πεδία τους, τυφλοί ανάπηροι ελαττωματικοί άσχημοι κλπ. κλπ. τι έγκλημα έχουν κάνει; Πόλοι φοβούνται ότι, με αυτά που λέγω θα γίνουμε ζούγκλα δηλαδή τώρα τι είμαστε; υπάρχει περίπτωση να γίνουμε χειρότερα;