$                                  666 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.

                ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Θρησκεία - Πολιτική.

                                             Το ΚΑΡΤΕΛ των "αγίων"
                                                         Τρίπτυχο: Πατρίς απάτη οικογένεια!       

                     ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, και σύγχρονες μ-βλακείες 2007  ΘΕΟΣ και θρησκείες μαϊμού!!!

                             Θρησκευτικοπολιτικησυμφεροντοκαθαρματικότητα.  Μυθομανείς

                                              Ο μύθος η υποκειμενική ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!   

                     Κοκτέιλ από θεούς διαβόλους αμόρφωτους βλάκες μαλάκες. –Στην υγεία σας.

                    Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Νέες θεωρίες. (Προβληματισμοί απλής λογικής)

   Φυσικής - Φίλος-σοφίας. Αιτιολογική ανάλυση των φαινομένων, βάση των δεδομένων σχετικός και κατά προσέγγιση αντικειμενικά.

   ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάζεις φιλοσοφία, αντικειμενική φυσική και όχι μυθιστόρημα…κλπ.

                                        Υπάρχουν τρις αλήθειες:

   Προδιαγραφές ΛΟΓΙΚΗΣ.  Με την λογική του μέλλοντος στο παρελθόν του τώρα.

   Πικρές αλήθειες.  Η τρεις άγνωστες αδελφές: Αλήθεια, λογική, αντικειμενικότητα.

1) Η υποκειμενική, η ευχάριστη, η καλή, η γλυκιά. (Με αυτή ξεγελούμε τον εαυτόν μας).

2) Η αντικειμενική, η δυσάρεστη, η κακή, η πικρή, η ανυπέρβλητη, ο θάνατος.

3) Τελικός η αλήθεια είναι ΜΙΑ, όλα είναι ΨΕΜΑΤΑ! Παράδεισος κόλαση αιωνιότητα.

   Συνεχίζει να είναι αλήθεια ένα πράγμα, μέχρι την στιγμή που θα αποδεχτεί ως ψέμα, αντικειμενικά επιστημονικά.

   Όλα είναι πιθανά και αμφισβητήσιμα, και συζητήσιμα.

  Η δική μου φιλοσοφία είναι; Αλήθεια είναι κάθε τι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα, είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι, να χτυπιόμαστε κάτω σαν χταπόδι, αν "τολμάτε" διαψεύστε το.

  Υπάρχουν 2 κατηγορίες: Άνθρωποι που ενεργούν για το καλώ της ανθρωπότητας, (10 στο εκατομμύριο) οι θετική οι δημιουργικοί οι παραγωγικοί που δημιουργούν την πρόοδο, την ποιότητα ζωής, (εφευρέτες επιστήμονες τεχνίτες φιλόσοφοι κλπ.) συνειδητός ή ασυνείδητος, και άλλοι που ενεργούν για το κακό τις ανθρωπότητας πολιτικοί θρησκείες βασιλιάδες αμόρφωτοι κλπ. καθάρματα, οι αρνητικοί ετεροκίνητοι ετερόφωτοι ρυμουλκούμενοι, άνθρωποι που δημιουργούν καθυστέρηση δυστυχία πολέμους κλπ. (λαός η μάζα τα ανθρωπάκια η μανδαρίνοι γραφειοκράτες... Πνευματικές πατσαβούρες υψηλής τεχνολογία). *(ΕΕΕ)

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ η ΛΟΓΙΚΗ και η αντικειμενικότητα είναι απρόσιτες, και κτήμα των ολίγον, μας απαγορεύει ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, η μόρφωση μας ο εγωισμός μας τα ταμπού η θρησκείες κλπ. να τις πλησιάσουμε.

   Ο άνθρωπος είναι βιολογικό κομπιούτερ, ένας αυτοκινούμενος και αυτό-εξυπηρετούμενος βιολογικό επεξεργαστής υψηλής βιοτεχνολογίας με την μνήμη του. Και τίποτα παραπάνω! (Δεχόμεθα αντιρρήσεις). 

   Μόνον Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ για προεκτάσεις προς το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟ.
   Ανθρώπινη ανωτερότητα: Πρώτα να είσαι άνθρωπος κ' έπειτα ότι ΑΛΛΟ, μικρό ασήμαντο μυαλό ή διάνυα μεγάλο.
   Το να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, έχεις και κάποιες ευθύνες υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις το ανθρώπινο είδος, την ανθρώπινη ιδιότητα, την λογική, την ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑ.
   Πρέπει να συσταθεί επιτροπή αξιολογήσεως ανθρώπινης δραστηριότητος επί τις εκατό (%) και από τον "ψεύτη" κλέφτη απατεώνα να αφαιρείται βαθμός αξιοπιστίας (point system) ανάλογος του ψέματος, 10 -20 -50 % κλπ. και αν ψεύδεται επανειλημμένα να του αφαιρείται η ταυτότητα (Άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου οι πινακίδες κλπ.). Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός ανθρωπισμού επί τις %. (ανθρωπινότητας)
                       Επικίνδυνες αλήθειες, προσπελάσεις.

   Εξ' άλλου ότι ήταν ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ  να κάνει ή φύσης ή ο θεός το έκανε εδώ και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, και αφού ο θεός έκανε τον κόσμο, μετά αυτοκτόνησε ή πέθανε! (Οι άνθρωποι τον ανακάλυψαν πεθαμένο).

   Οι άνθρωποι, ή θεοί που δεν ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ είναι καθαρά καθάρματα χωρίς πρόσμιξης.

   Πρώτα, πρέπει να είσαι άνθρωπος και υψηλής αξίας κ' όχι ν' σε συνάρτηση της ασυναρτησίας.

                          (Εγώ είμαι σίγουρος, ότι δεν είμαι σίγουρος για τίποτα!) (Εσύ είσαι;)

  Εδώ δεν μιλάμε για τα συνηθισμένα αλλά έξω και πέρα από αυτά, ούτε για να πουλήσουμε πνεύμα ο ένας στον άλλων, αλλά, για να προσεγγίσουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα και το "απόλυτο" επί τοις % και από μηδενική βάση, αμφισβητώντας τα πάντα.. Όσοι μπορούν και θέλουν…. μπορούν να συμβάλουν και αυτοί. Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ή είναι θεοί.

   Συνεχίζει να είναι αλήθεια ένα πράγμα, μέχρι την στιγμή που θα αποδεχτεί ως ψέμα.
  Δεν υπάρχει υπερφυσικό, ΜΟΝΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ.
  Για να μπορούμε να μιλάμε για ένα πράγμα ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, για ένα θέμα κλπ. πρέπει πρώτα να υπάρχει, και για να υπάρχει πρέπει πρώτα να έχει ιδιότητες, αλλιώς δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. Ένα φανταστικό πράγμα δεν έχει ιδιότητες και μπορούμε να μιλάμε ασυνάρτητα χωρίς να κάνουμε "λάθος" μέσα στην αιθαλομίχλη του εγκέφαλου μας.

    Και μην ξεχνάτε: Εκεί που δεν υπάρχουν άνθρωποι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ.  Ή, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ…..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Για να υπάρχει ΘΕΟΣ  πνεύμα κλπ. πρέπει πρώτα να έχει ιδιότητες, αλλιώς δεν υπάρχει.


$                                          ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ

   Το "πνεύμα" εκφράζετε μέσον της ύλης!! αλλιώς δεν μπορεί! Η ύλη δημιουργεί το πνεύμα, και όχι το πνεύμα την ύλη.

   Να έχεις Ρολς ρόης (ψυχή) και να έχεις φορτωμένη την ψυχή σου στην καρότσα του σαράβαλου φορτηγού σου, το σόμα σου. Δηλαδή να έχεις ψυχή αθάνατη άυλη που δεν θέλει να φάει να ποιεί να κοιμηθεί κλπ. και να την κουβαλάς μέσα σε ένα σώμα σαράβαλο θνητό μειονεκτικό ή και ελαττωματικό κλπ. Και από εδώ και πέρα αρχίζουν ένα τρις ερωτήσεις και ΓΙΑΤΙ;; Λες ο θεός να ήταν τόσο κουτός ηλίθιος κλπ;

  Δεν υπάρχει ΤΕΛΙΚΟΣ σκοπός και προορισμός στην σκοπιμότητα του κόσμου και της δημιουργίας!!! Υπάρχει μόνον ΑΡΧΙΚΟΣ σκοπός, κατασκευαστικός. Και επειδή δεν υπάρχει σκοπός πρέπει να βάζουμε εμείς σκοπούς στη ζωή μας για να ξεγελούμε τον εαυτόν μας για να έχουμε ασχολία και να ξεχνάμε το μέλλων μας. 

  Στη φύση, υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ (φυσική μηχανική), δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

  Δεν υπάρχει μέλλον ούτε παρελθόν, αλλά ούτε και παρών, επειδή το παρόν κρατάει μερικά δευτερόλεπτα. Δίδαγμα, μην αφήνετε τίποτα για αύριο, μπορεί  να μην υπάρχει. Δεν υπάρχει μετά, μόνον τώρα, μετά θάνατον δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ούτε μέλλον παρών κλπ.

  Αντικειμενικά αξιολογώντας τα φαινόμενα, ο κόσμος από τεχνικής πλευράς και σκοπιμότητας είναι ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ, από λογικής, δικαίου, καλού, αγάπης, σκοπού του ανθρώπου, είναι Α Ξ Ι Ο Θ Ρ Η Ν Η Τ Ο Σ .

   Ηθικόν καλόν ωραίο είναι ότι ικανοποιεί, και κακό άσχημο ότι βλάπτει τα συμφέροντα μας.

  Και μην ξεχνάτε: Η ελπίδα, και τα καθάρματα πεθαίνουν τελευταίοι, και αυτό εκμεταλλεύονται "φωστήρες".

    Μια ζωή νηστείες ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ταλαιπωρίες τα θρησκευτικά ανθρωπάκια, λόγω θρησκευτικού ντοπαρίσματος, κάθε Κυριακή στη εκκλησία από τις 7 -8 το πρωί, Τετάρτες Παρασκευές, ολονυχτίες δεήσεις παρακλήσεις τρισάγια εσπερινούς κλπ. Νηστείες: Πάσχα Χριστούγεννα δεκαπενταύγουστο κλπ. Νηστείες και από το σεξ. Τετάρτες Παρασκευές ή άλλες γιορτές, και όλα αυτά για να σώσουν την ψυχή τους.

  Κάνουν τους λαούς μαζοχιστές να τιμωρούν τους εαυτούς τους με νηστείες προσευχές ημερήσιες και ολονυκτίες να  γίνονται ασκητές μονάχοι και οποιοδήποτε άλλη ταλαιπωρία κλπ. Μια ζωή ταλαιπωρίες, δεν τους μένει ελεύθερος χρόνος να ασχοληθούν και με κάτι άλλο κλπ. ΛΥΠΑΜΑΙ τα αγαθά ανθρωπάκια των θρησκειών που τα υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής τους για τον παράδεισο της υπαρκτής ανυπαρξίας.

 

$                    Τελικός: Ποία θα ήταν η ΑΞΙΑ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ή και της ΦΥΣΗΣ,

                          αν δεν ήσαν άνθρωπέ μου ΣΥ για να τα ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ = (Βιβλίο 4 σελ.31). http://users.otenet.gr/~tzinis/piimata.htm

    Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει θεός, τότε αυτοί που πιστεύουν αν ΤΟΛΜΟΥΝ ας απαντήσουν στα παρακάτω:

               ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ:   Τελικός τρία τινά θα συμβαίνουν: 

1) Η δεν υπάρχει θεός και ΟΛΑ είναι προέκταση της επιθυμίας να μην πεθάνουμε και για ικανοποίηση του εγώ μας και την φαντασίωση μας.

2) Η ο θεός είναι κάθαρμα; γιατί μόνον ένας τέτοιος με ανθρώπινες ιδιότητες θα ήθελε παρακάλια υπόδειξης από νταβατζήδες, εικόνες κλπ. εκτός αν είναι τυφλός κουφός αδύναμος με ειδικές ανάγκες, και "βλέποντας" την ζούγκλα των ζώων και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΟΥΓΚΛΑ, την αδικία, τον πόνο, την θλίψη, την δυστυχία, και την ανισότητα να βρίσκεται στην κορυφή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ να μένει απαθείς και να μην κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ.

3) Η ο θεός δεν ήξερε τι έκανε η εσείς δεν ξέρετε τι λέτε και κάνετε, ΔΙΑΛΕΞΤΕ.

 

            ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΟΣΧΟΜΕΝ.     (Ταμπού).

  Ο θεός είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ από τόσο ΕΥΤΕΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΥΛΙΚΑ, κατωτέρας ποιότητος από εμάς, ώστε ήταν ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ενώ εμείς ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!! και έπρεπε να μας έχει κάνει ένας θεός ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ; Οι άνθρωποι είναι ποιο υψηλής τεχνολογίας από τον θεό; Δεν μπορεί να ανακαλύπτουμε πως έγιναν όλα τόσο ΕΥΚΟΛΑ με το ποιο εύκολο τρόπο, τα έκανε ο θεός και καθαρίζουμε, (δεν υπάρχει ευκολότερη λύση και μεγαλύτερη ξεφτίλα ).

$                     ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ:

   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Ούτε από ΘΕΟΥΣ ούτε από διαβόλους, μόνον από μερικούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ υψηλής ποιότητος! (είδατε ΠΟΤΕ κανέναν να δικαιώσει να αμείψει ο ΘΕΟΣ;) αλλά ούτε όσο πρέπει και από ανθρώπους, και εκεί που ΑΠΟΝΕΜΕΤΕ, απονέμετε γραφειοκρατικά μετά από πολλά τέρμινα.

Για όσους θέλουν να υπάρχει θεός....υπάρχει, για όσους δεν θέλουν δεν υπάρχει. Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση. Και αντιστρόφως ανάλογη του ντοπαρίσματος. Δηλαδή όσους μπορούν να ξεγελάσουν οι παραμυθάδες. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και λογικά δεν θεός υπάρχει, αλλά ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, είτε μας συμφέρει είτε όχι. Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση, και ποιο πολύ από τον φόβο του παραδείσου και της κολάσεως.

      Στην φύση, (ή στον θεό) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ούτε έχει ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ επάνω στη γη ο άνθρωπος, είναι το ποιο αξιολύπητο πλάσμα της φύσεως, (να τον κλαις με φωνή) και προπάντων ο υψηλής ποιότητας και ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ άνθρωπος, και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ σ' όλοι τη ζωή του από το να καλυτερεύσει την μειονεκτική θέση του, να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ το "τα πάντα εν σοφία εποίησε" = αμαρτία.  

   Καμιά προνομιακή μεταχείριση δεν έχει ο άνθρωπος μέσα στη φύση, ούτε από την φύση, ούτε από τον "θεό", (άνθρωποι, ζώα, φυτά, πέτρες, έχουν την ίδια ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.)  Που είναι το μεγαλείο σου, η ανωτερότητα σου, η αυτού υψηλότητα σου, ο εγωισμός σου, η προνομιακή σου μεταχείριση, η υπέρτατη αξία σου, κλπ. κλπ. Τα πάντα είναι μάταια τα πάντα ματαιότης, κ' όμως για αυτό σκοτώνετε όλοι οι ανθρωπότης.
                               ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΣ = Μ.Α.Π.Α

    Όλες οι ιδιότητες του θεού καλός, δίκαιος, πάνσοφος, παντοδύναμος κλπ. είναι εγκληματικά ηλίθιες κουτές, (μόνον για βλάκες.) και καταρρίπτονται με την παραμικρότερη λογική και πολλά ρητά του ευαγγελίου κ.λ.π. (Δυστυχώς για όσους θέλουν να υπάρχουν, ΥΠΑΡΧΟΥΝ). ΠΙΣΤΕΥΩ ίσον άγνοια, ψέμα απάτη ντοπάρισμα αμορφωσιά, ίσον εξευτελιστικό.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ, αλλά μόνον η διαδικασία της φθοράς, από την αλληλουχία των συμβάντων, που την δημιουργεί η κίνηση.  Η φθορά τις διαδικασίας τις κινήσεως = (βλέπε χρόνος) μας φέρνει τον θάνατο και τότε ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.

 

   Ερωτήσεις που δεν μπορείς να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ….γιατί θα ξεφτιλιστείς ως παράλογος.

  Ανυπέρβλητες αλήθειες. Εκεί που δεν υπάρχουν άνθρωποι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ. Υπάρχει ΜΟΝΟΝ για τους αγαθούς και τους απατεώνες.

   ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ο θεός; Και παρουσιάζετε ΜΟΝΟΝ μέσον των νταβατζήδων του; Των ψευτών και απατεώνων ΤΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ή αξιολύπητων αμαθών αγαθών ανόητων αμόρφωτων άδολων αφελών ευκολόπιστων ντοπαρισμένων παραπλανώμενων καλοπροαίρετων αξιολύπητων  ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ φοβισμένων τρομοκρατημένων δειλών φανατισμένων ευνουχισμένων ντοπαρισμένων και ρυμουλκούμενων ανθρωπάκων; 

   Όσο ήταν Γιος του θεού ο Χριστός, άλλο τόσο είμαι και εγώ, και εσύ, και όλοι μας.

@ Όσοι ελπίζουν (πιστεύουν) σε ένα θαύμα, θα πεθάνουν ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ!!! (Πέθαναν Δισεκατομμύρια στους αιώνες. 

   Μπορεί να είναι θαύμα μπορεί να είναι ανεξήγητο, εκτός από το να έχει κατέβει ο ανύπαρκτος θεός να έβαλε το χέρι του, να ανάψει την λαμπάδα, να ταριχεύσει τον άγιο, να πηγαίνει στις εκκλησίες να κουνάει τα καντήλια και να δακρύζουν της παναγιάς τα μάτια! Ψάξτε για οτιδήποτε άλλο απρόσιτο άγνωστο απίθανο κλπ.

  Παιδιά ενός ανύπαρκτου θεού: Ο άνθρωπος είναι τόσο ελεύθερος ώστε: ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ σε όλη τη ζωή μέχρι να πεθάνει, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, να λύνει τα προβλήματα που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη  (τεχνικός πολιτισμός κλπ.)

  Έξι (6) δισεκατομμύρια εγωισμούς παράλογους αμόρφωτους ντοπαρισμένους (ή ζήλια) πρέπει να αντιμετωπίσεις για κάτι που δεν συμπίπτει με την κατεστημένη νοοτροπία τα ταμπού τις προλήψεις τις δεισιδαιμονίες την μόρφωση τους κλπ. κλπ.

****************************************************************************

$    "666 λόγοι":      Γιατί υπάρχει, και γιατί δεν υπάρχει θεός. Μια απόδειξη: Επιστημονικά αντικειμενικά. Επιθετικά. Ρεαλιστικά.           

   Αντικειμενικά δεν υπάρχει θεός. (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ).   

   Μόνον για ξύπνιους ή αυτούς που θέλουν να ξυπνήσουν. (ΟΙ άλλοι ας τα πετάξουν).

   Ρεαλιστική Φιλοσοφία υψηλής τεχνολογίας αντικειμενικής και επιθετικής απλής

λογικής... ΔΥΝΑΜΙΚΑ, επιθετικά, προκλητικά, συνειδητά, αντικειμενικά, αντικαθεστωτικά, προσεγκιστικά επί της % λόγο "ιστορικής" αναγκαιότητας). Για "αρσενικούς άντρες και για θηλυκές γυναίκες 100%  Ερωτήσεις για αυτοκινούμενους με μπέσα και με παρρησία, και όχι για ρυμουλκούμενους, ασπόνδυλα του κατεστημένου, και ανθρωποειδή υψηλής φυτικής νοημοσύνης μανδαρίνους κλπ. 

  Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τα παρακάτω: ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑ για έναν άνθρωπο ή θεό ΕΙΝΑΙ:

1) Δεν υπάρχει θεός διότι δεν έχει ιδιότητες. Η ανάγκη είναι πάνω από τον θεό σας, και των θεών μας.

Διαψεύστε το. 

2) Διότι οι γονής θάβουν τα παιδιά τους, και ούτε τα παιδιά θα έθαβαν τους γονής τους!

3) Οι άνθρωποι: Θα μπορούσαν ότι ήθελαν ή θα ήθελαν ότι μπορούσαν.

4) Αν ήταν παντοδύναμος δεν θα πεθαίναμε, ή θα θέλαμε να πεθάνουμε.

5) Δεν θα κολυμπούσαμε κυριολεκτικά μέσα στην αδικία στον πόνο και στη θλίψη, ούτε θα ζούσαμε για να εξουδετερώνουμε την δυστυχία που περιβάλει τα ΠΑΝΤΑ.

6) Η ζωή δεν θα συντηρούνταν με τον θάνατο τον αδυνάτων, ζωών εντομών φυτών και υποδυέστερων πραγμάτων.

  Ούτε θα ζούσαμε στον πλανήτη των κανίβαλων, που όποιος ΠΡΟΛΑΒΕΙ....να τρώει των άλλων.

7) Αν υπήρχε θεός: (1) Δεν θα υπήρχε διάβολος, καλά και κακά πνεύματα κλπ. κλπ. Για τα αγαθά ανθρωπάκια: Είναι δυνατόν ένας θεός να έκανε σαμποτάζ στον εαυτόν του;  2) Δεν θα υπήρχα εγώ να Τον αμφισβητώ, δεν θα τολμούσα. Το 95% ήμαστε καλοί από φόβο της κολάσεως και του παραδείσου και όχι από ανθρωπινότητα.  

    Γιατί να μην υπάρχει θεός; ο άνθρωπος ως θεός στη φύση είναι αδύνατος υποτυπώδες  μειονεκτικός. Αδυναμία της φύσεως; Φαίνεται δεν γινόταν αλλιώς, μόνον η φαντασία του είναι απεριόριστη.

  Αν υπήρχε θεός κλπ. το βρίσιμο που έφαγε από εμένα θα μου είχε κάνει αλοιφή για τους κάλους. …… μάλλον ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.

  Ε ρε και να υπήρχε θεός, το 90% θα μας έφτιανε τη ζωή κόλαση, ή αλοιφή για τους κάλους. (Αντίφαση…αν υπήρχε θεός δεν θα υπήρχαν άνθρωποι). Την γλιτώσαμε καθάρματα.   

  Αλλά αν υπήρχε θεός θα ήταν περήφανος για μένα, είμαι έξω από τα συνηθισμένα.

  Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ θα ήθελα να υπήρχε θεός.

8) Δεν θα υπήρχαν μικρόβια, ιοί βακτηρίδια αρρώστιες αναπηρίες σεισμοί τυφώνες καταποντισμοί ξηρασίες τσουνάμι κλπ. κλπ.

9) Δεν θα υπήρχαν τυφλή ανάπηροι ελαττωματικοί τρελοί κλπ. κλπ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ τα

χάλια που έχουμε (ποιος άνθρωπος θα έφτιανε τα παιδιά του ελαττωματικά ενώ μπορούσε τέλια; Ο θεός είναι ποιο ανίκανος;)

10) Αφού ο θεός όλα τα έκανε "τέλια" γιατί κάθε μέρα βελτιώνουμε την τελειότητα Του, και τι τον θέλουμε τον παράδεισο; Για χειρότερα; Αφού όλα έγιναν τέλια. Δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις τον πάντα εν σοφία ποιήσαντα με το να μην σε αρέζει ΤΙΠΟΤΑ, ή είναι όλα τέλια, ή μαλακιοφέρνεις; 

11) Προτού γεννηθούμε ήμασταν εγκληματίες κακούργοι και μας στέλνει στη γη; και όχι απ' ευθείας  στον παράδεισο;  Ήρθαμε στη γη για να τιμωρηθούμε για κάτι που «κάναμε» προτού γεννηθούμε; Ο θεός μας δημιούργησε προβλήματα που δεν θα είχαμε αν δεν είχαμε γεννηθεί επάνω στη γη; Προτού γεννηθείς δεν είχες κανένα πρόβλημα δεν στεναχωριέσουν για τίποτα! Ποιος στεναχωριόταν προτού γεννηθεί γιατί δεν υπήρχε κλπ; (Το τέλος του κόσμου έρχεται για τον κάθε άνθρωπο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. (=Απόλυτο).

   Κάποτε θα πεθάνει και η γη και το σύμπαν κλπ.

12) Δεν θα υπήρχε ο πόνος, σωματικός και "ψυχικώς".  Εκτός των άλλων…..ο άνθρωπος είναι το ποιο αξιολύπητο πλάσμα της φύσεως. Και αν υπήρχε θεός δεν θα μας άφηνε σε τέτοια ΠΛΑΝΗ άγνοια απορία αγονία αμφιβολία κλπ.

13) Η ο θεός δεν ήξερε τι έκανε ή (εμείς) εσείς δεν ξέρετε τι λέτε και κάνετε, διαλέξτε.

  Για τους θρησκευτικούς ηγέτες του κόσμου και κάτι αγαθά ανθρωπάκια ("ζωάκια").

  Δέστε στον καθρέφτη τη μάπα σας και αναρωτηθείτε, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ; Και να μεσολαβείτε με παρακάλια δεήσεις κλπ. ως νταβατζήδες; Πως τολμάτε; Μα είναι δυνατόν; Ε ρε, ΓΙΑΤΙ να μην υπήρχε θεός; -Για να υπάρχουν καθαρματάνθρωποι.

14) Ανάγκας και θεοί πείθονται.

  Τι εστί Θεός; -Άνθρωπος Αθάνατος -Τι δε Άνθρωπος; -Θεός Θνητός! (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

   Και είπαν οι άνθρωποι……. ότι δήθεν είπε ο θεός:  Και είπεν ο Θεός: "Ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέρα και καθ' ομοίωσιν" (ΓΕΝΕΣΗΣ) Εμείς ή ο θεός το είπε;
    Υπάρχουν τρις θεοί άσχετοι με το πώς τους θέλαμε: 1) Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Ή ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΕΟΣ = η φύσης, δηλαδή, ο χώρος η ύλη η κίνηση. 2) ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 3) Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ αυτόν που έκαναν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα , τα κακά και τα μη κακά (καλά δεν υπάρχουν) δημιούργησαν τον θεό τα πνεύματα τα κακά και τα μη κακά, διάβολο κλπ. από αμορφωσιά και επιπολαιότητα.

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ των θρησκειών και αιρέσεων. Λογικός παραλογισμός.

   Είναι δυνατόν να υπάρχουν εννιά φορές ποιο μ-βλάκες από εμένα στον εικοστό πρώτο αιώνα;

   ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θεός δεν υπάρχει, αλλά ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, είτε μας συμφέρει είτε όχι. Αν πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι της γης, τότε θα πεθάνει και ο θεός ΜΑΖΙ τους.

15) Ο άνθρωπος για την φύση ή τον θεό είναι ένα ασήμαντο γεγονός ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΞΙΑ. Το ποίο αξιολύπητο πλάσμα μέσα στο ζωικό Βασίλειο (στη φύση) είναι Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το ποίο ευνοημένο!!! αλλά και το ποίο κάθαρμα. Πεθαίνει τότε που  υπάρχουν οι περισσότεροι λόγοι να ζήσει!!! Τα γεράματα: είναι η κοιλάδα του θανάτου, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  Ο θεός έκανε τον κόσμο και μετά αυτοκτόνησε ή πέθανε! (Οι άνθρωποι τον ανακάλυψαν πεθαμένο).

16) Οι άνθρωποι έκαναν τον θεό κατ εικόνα και ομοίωση τους και όχι ο θεός αυτούς, δεν ήταν δυνατόν ένας θεός να είχε κάνει ανθρώπους τόσο καθάρματα ξεφτίλες ώστε να τον ξεφτιλίζουν. Αν ο άνθρωπος έγινε κατ' εικόνα και ομοίωση τού θεού τότε ο θεός έχει την μορφή κάθαρμα; και μη μου πείτε, η λέξη κάθαρμα κατασκευάστηκε για τις πέτρες;

  Και μην μου πείτε ότι, "εγώ" και όλα τα καθάρματα της πολιτικής οι φονιάδες οι εγκληματίες οι "δράκοι" κλπ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ!!! (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ, είναι δυνατόν;) Ούτε ο θεός έκανε τον διάβολο για να κάνει σαμποτάζ και δολιοφθορές στον εαυτόν του! Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν ένας θεός να είναι ηλίθιος;

   Εμένα με θεωρούν άθεο επειδή δεν πιστεύω σε ανύπαρκτα πράγματα. (Μακάρι να υπήρχε θεός, θα τον κατέβαζα να "δει τα χάλια του, να δει τι έκανε").

17) Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στη ζωή του μέχρι να πεθάνει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ,

να λύνει τα προβλήματα της ανάγκες του που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη (τεχνικός πολιτισμός κλπ.)

  Στη φύση, υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ (φυσική μηχανική), δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

18) Όλοι αυτοί που διορθώνουν την σοφία ΤΟΥ θα πάνε στην κόλαση οπωσδήποτε!! Είναι υποτιμητικό, αχαριστία, ασέβεια, αμαρτία προς τον πάντα εν ΣΟΦΙΑ ΠΟΙΗΣΟΝΤΑ, εμείς τα ανθρωπάκια να ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ την σοφία του, και ξεφτιλίζουμε ως και τον θεό του θεού μας=(ανάγκη), ούτε τα κάναμε για να ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΟΥΜΕ την θέση μας. (Υστερόβουλες ενέργειες για μελλοντικά ανταλλάγματα για παράδεισο κλπ. από τον ύψιστο!)

   Θα αφήσω τον βρομώκοσμο του πάντα εν σοφία, μα εγώ γιατί τον έβλεπα; πάντα ως μ-βλακεία!

 

19) Με τα μέχρι τώρα δεδομένα: Στο σύμπαν στον κόσμο μας ή στο θεό,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: (Είτε μας συμφέρει είτε όχι, να χτυπιόμαστε κάτω σας χταπόδι) Θεοί, άγγελοι, διάβολοι, ψυχή, παράδεισος, κόλαση, καλό κακό, πνεύματα καλά κακά, ΤΥΧΗ, υπερφυσικές δύναμης, μεταφυσικά φαινόμενα,  μετεμψύχωση, μετενσάρκωσης. υπερπέραν κλπ.

  Δεν υπάρχει από θεού ή την φύση δικαιοσύνη, λύπη, αγάπη, στοργή, καλοσύνη, ισότητα, συμπόνια, συναίσθημα, αναγνώριση, κύρωση, αλλά ΜΟΝΟΝ αδικία, ανισότητα, σαδισμός, πόνος, θλίψη, θάνατος.

   Αλλά υπάρχει ΜΟΝΟΝ από μερικούς ανθρώπους ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑΣ δικαιοσύνη, λύπη, αγάπη, στοργή, κλπ. κλπ. Αλλά για ποιόν λόγο υπάρχουμε και ζούμε; -Ποτέ δεν θα το μάθουμε όσο φιλοσοφούμε.
   Και ως τότε η ζωή θα ανταλλάσσει σκυτάλη με τον θάνατο, ώσπου ο ήλιος θα στέλνει το φως του το αθάνατο.

 

20)                   ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: Για μη βλαμμένος… (Υπάρχει άνθρωπος μη "βλαμμένος;")

$                                         Ε Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Σ: (Θ' Απαντήσεις;) (Θ' τολμήσεις;)

   Ο Λ Α - Ε Ι Ν Α Ι - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο Υ Σ:  Για τους πεθαμένους ή για αυτούς που δεν γεννήθηκαν ακόμη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε κόσμος, ούτε άνθρωποι, ούτε ζώα, φυτά, δικαιοσύνη, θεός, αλήθεια, ψέμα, μέλλον, παρελθόν, παρόν, σύμπαν κόλαση παράδεισος κ.λ.π. Τ Ι Π Ο Τ Α. (Ζούμε στον υλικό κόσμο των αισθήσεων).

   Θετική αιωνιότητα δεν υπάρχει, ΜΟΝΟΝ αρνητική, δηλαδή αν πεθάνεις ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ και πας στην αρνητική ΥΠΑΡΚΤΗ αιωνιότητα.

  Επομένως όλα είναι ΜΟΝΟΝ για τους ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ, τους ξύπνιους τους αυτοκινούμενους τους αυτόφωτους με μπέσα, με παρρησία, τίποτα δεν είναι για τους πεθαμένους (ούτε οι πεθαμένοι) ή γι' αυτούς που δεν γεννήθηκαν ακόμα. Είδατε κανέναν να παραπονεθεί προτού γεννηθεί γιατί θα γεννηθεί από φτωχή οικογένεια, σε πόλεμο με αναπηρία προβληματικός κλπ;

   Κάθε άνθρωπος ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ γύρω  από το οποίον περιστρέφονται τα πάντα και οι πάντες, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ  ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ. (Μοναδικό της ζωής). Αιωνία του η μνήμη: Μετά από 100 χρόνια το 2100 δεν  θα υπάρχει κανένας από εμάς, φυσικά ούτε και το μωρό του αιώνα που γεννήθηκε το 2000 και 2 δευτερόλεπτα!   *(ΕΕΕ)

  Σε όλη μας τη ζωή προετοιμαζόμαστε για να πεθάνουμε (για τον θάνατο μας).

21)  Μα είναι δυνατόν οι άνθρωποι να τελειοποιούν την δημιουργία ενός πανσόφου; Ο θεός είναι πανταχού ΑΠΩΝ και τα ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ. Μόνον τα μικρόβια οι ιοί και ο διάβολος Του είναι πανταχού παρόν και καραδοκούν να εισβάλουν. Με τις αρρώστιες, τον πόνο, τη θλίψη, την δυστυχία και στον έρωτα στέλνεί το ΕΙΤΖ κλπ. Εκατομμύρια νεκροί η παρουσία τους. Βλέπεις το τελειότερο δημιούργημα της δημιουργίας (άνθρωπο) να το πλακώνουν 10-20 μικρόβια ιοί κλπ. και να το ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ χωρίς να υπολογίζετε αν είναι καλό κακό δίκαιο άδικο, αν έχει όνειρα φιλοδοξίες, αν σπούδασε, αν έχει περιουσίες κλπ.

22)   Ποιος, έστω και μαλάκας θα έφτιανε ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ για να παίζουν μέσα τα παιδιά του, τα μικρόβια τους ιούς ο θεός γιατί τα έκανε; είναι δυνατό να είναι ποιο ΚΟΥΤΌΣ από εμάς; (Μόνον ένας ηλίθιος θα τολμήσει να μου πει, γιατί ο θεός έκανε τα μικρόβια).

   Γιατί ο "θεός" ΕΚΑΝΕ τα μικρόβια, τους ιούς, τον διάβολο κλπ; για να μας εξοντώνουν; δεν μπορεί να έκανε ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ!

   Θα βρεθεί κανένα αγαθό και αξιολύπητο ανθρωπάκι να με απαντήσει; κανένας θρησκευτικός φανατισμένος παρωπίδοφόρος; Η κανένας αυτοανακηρυγμένος προστάτης του θεού, επαγγελματίας χριστιανός που πουλά προστασία ως μεσάζων; (ή νταβατζής του ύψιστου;) έχει ανάγκη ο θεός από προστάτες και νταβατζήδες;

  Είναι τόσο αφελή αγαθά "ζωάκια" που νομίζουν ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον "ανάπηρο" θεό τους, μα είναι δυνατόν;;; Κηρύσσουν τον λόγω του θεού δεν περούσε ο ανάπηρος θεός τους να υπερασπιστεί τον εαυτόν του; Μέσον των χρωμοσωμάτων Του που ο ίδιος έκανε;

   Μην γίνεστε νταβατζήδες του ΥΨΙΣΤΟΥ και του πουλάτε εκδούλευση, δεν έχει ο θεός την δική σας ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ούτε ανάπηρος είναι ούτε άτομο με ιδικές ΑΝΑΓΚΕΣ. 

   Τελικός ήταν ΔΥΝΑΤΟΝ ένας θεός να είχε κάνει τον άνθρωπο τόσο κουτό ώστε να θεωρεί τον θεό του ΒΛΑΚΑ; Ο νοών νοήτο ή ανοήτο συνήθως.

23)  Δήξτε βρε "απατεώνες", έναν..... και που τον βοήθησε ο θεός. Εμένα μου είναι αδύνατον να παραδεχθώ πως ένας θεός, "έστω και έτσι που τον κατασκεύασαν οι άνθρωποι" να είναι κακός ανάλγητος άκαρδος άπονος αδιάφορος εκδικητικός να μην λυπάται κλπ. Δηλαδή έκαναν τον θεό τους ποιώ κάθαρμα κ' απ’ τον άνθρωπο; ( εκτός των καθαρμάτων).

24)  Είδατε ποτέ κανέναν να τον ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ; ή να τον ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ;!!! εγώ δεν είδα, και ούτε θα δει κανείς. Τον έχετε πρήξει με τις δεήσεις σας τα παρακάλια κάθε Κυριακή γιορτή και καθημερινή τις λιτανείες και λοιπές βλακείες ξεφτιλίζοντας τον (όταν τον υποδεικνύεται τη να κάνει), και εσείς νομίζετε ότι τον υπερασπίζεστε! 

  Όσοι παραπλανούν τα αγαθά και καλοπροαίρετα ανθρωπάκια με το ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ή φοβερίζουν τον κοσμάκη ή τον εξαπατούν, είναι καθαρά καθάρματα χωρίς προσμίξεις.

25) Γιατί ο θεός "βοηθά" πάντα μετά από το κακό που μας βρίσκει και ΜΕΤΑ από τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ, τους σεισμούς τυφώνες πλημμύρες σκοτωμένους κλπ. κλπ.;;;  Αφού αποδεδειγμένα ο θεός δεν βοηθάει ΚΑΝΕΝΑΝ, τότε τι τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ;  Δήξτε βρε "απατεώνες", έναν..... και που τον βοήθησε ο θεός ή ο διάβολος, προτού τον βοηθήσει κάποιος άνθρωπος;                                    

  Δυστυχώς σε ζώα απευθύνονται, και ας με κακό χαρακτηρίσουν. Θα αναδείξουν την ζωική προέλευσή τους. Αφού αποδεδειγμένα ο θεός δεν βοηθάει ΚΑΝΕΝΑΝ τότε τι τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ;

26) Φαντασθείτε τα παιδιά μου να με ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ να τα δώσω να φάνε και εγώ να τα άφηνα να πεθάνουν, και να με θεωρούσαν αγάπη κλπ. βλακείες. Δηλαδή ο θεός τους θέλει υπενθύμιση, και υποδείξεις, μα τι πάνσοφος είναι; ΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ο θεός με τις υποδείξεις των νταβατζήδων του;;;  Έχει ανάγκη ο θεός από υποδείξεις; είναι "άνθρωπος" με ειδικές ανάγκες και ΠΡΕΠΕΙ να τον υπενθυμίζουνε οι προστάτες του; (=Ξεφτίλα θεού).

27) Αν ένας άνθρωπος ή ένας θεός θέλει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το τι πρέπει να κάνει, τότε είναι ζώων ή κάθαρμα. Πατέρες μην υποδεικνύεται στο θεό σας, με δεήσεις, με παρακλήσεις και λιτανείες, τι πρέπει να κάνει, τον ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ. Τον υποβιβάζετε σε βλάκα. Ο θεός μαζί σου, ίσον ΑΠΑΤΗ....... που το είδατε…… Αρχιεπίσκοπος: Ο θεός μαζί σας! -Δηλαδή ο "θεός" θέλει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ;;;; Λες να συμμορφώνεται με τις ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, με τις υποδείξεις των νταβατζήδων Του; Λες να μην ξέρει τι του γίνεται; είναι δυνατόν; 

28) Τον δε διάβολο καταργήσας και ζωή τον κόσμο σου χαρισμένος! Αλλά αυτόν τον πούστη τον διάβολο, πότε θα τον καταργήσει, και όλη την ανθρωπότητα ήσυχη να αφήσει; Δδηλαδή ο θεός μετάνιωσε που τον έκανε;) Λες ο θεός να έκανε τον διάβολο κατά λάθος, ή για να κάνει σαμποτάζ στον εαυτόν του! Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν ένας θεός να είναι τόσο ποιο ηλίθιος από τον άνθρωπο;

   Τι τον κρατά ο θεός ακόμα, γιατί δεν τον καταργεί πέρασαν 2005 χρόνια μχ. ποιον περιμένει;;;) και στο διάστημα αυτό πέθαναν δισεκατομμύρια ανθρωπάκια αμετανόητα). Δεν φτάνει τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που πήρε στην κόλαση Του; Την κόλαση ποιος την έκανε, ο θεός ή ο διάβολος και εκ των προτέρων, και γιατί;

29) ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΟΨΗΣ ΠΑΝΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ, καλό κακό, δίκαιο άδικο κλπ. φίλος εχθρός, ενέργεια αδράνεια, θεός διάβολος, παίρνεις δίνεις, αλήθεια ψέμα, παράδεισος κόλαση, δίκαιο αδικία, λύπη χαρά, ευτυχία δυστυχία, ειρήνη πόλεμος, νόμιμοι και παράνομοι. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καλό και κακό, αν ικανοποιεί τα ένστικτα είναι καλό και αν τα βλάπτει κακό.

  Είμαστε "ελεύθεροι", να διαλέγουμε μεταξύ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.

  Δεν υπάρχει ΚΑΛΟ που να μην είναι και ΚΑΚΟ ταυτόχρονα για μερικούς κατά 90%,  ούτε κακό που να μην είναι και καλό για ορισμένους.

  Εδώ βλέπουμε πως δεν υπάρχει καλό και κακό (+Καλό –κακό =0)

30) Το καλό και το κακό είναι συνυφασμένα όπως το στημόνι και το υφάδι και δύσκολα ξεχωρίζονται, δεν υπάρχει ΚΑΛΟ που να μην είναι και ΚΑΚΟ για τους άλλους και αντίστροφος, το καλό μαγαρίζετε με το κακό, που ούτε ο θεός ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ. Υπάρχει το καλό το καλύτερο και το υπερβολικά καλό, αλλά σου έρχεται και το ανασταλτικό στη μάπα…. υπάρχει και χειρότερα και τα βουλώνεις! -Τώρα μας φώτισες….. το φως με σκοτάδι.      

31)  Στο τι χρειάζεται η ΔΟΚΙΜΗ σε έναν ΠΑΝΣΟΦΟ; Μέχρι στιγμής κανένας δεν τόλμησε να με απαντήσει ξύπνιος ή μαλάκας, και αμφιβάλλω αν "βρεθεί".  

 Αγία

$                         ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.        [ 9,1]          

                                Η λογική του παρελθόντος, παραλογισμός του σήμερα!

                                Τεστ λογικής. (Αρχίζουμε από την αρχή της δημιουργίας).

             Για πιο λόγο, για ποίον σκοπό, για ποια ανάγκη έγιναν: (Αυτά που έγιναν.)

32) Οι άνθρωποι; Οι άγγελοι; Οι διάβολοι; Είχε ο θεός ανάγκη από ανθρώπους από αγγέλους διαβόλους κλπ;  Αν ναι, τότε Η ΑΝΑΓΚΗ  είναι πάνω από τον θεό σας, και ο θεός ΤΟΥ θεού σας!

33) Δεν ήξερε ο πάνσοφος θεός σας πως κάποιος θα γινόταν διάβολος; και θα ξεγελούσε τον Αδάμ και την Εύα με τον όφη; και ότι θα τους έριχνε από τον παράδεισο, είχε και τη γη (την Γυάρο) έτοιμοι για εξορία. (Τόσο εγωιστής είναι ο θεός για ένα "Μήλο" που φάγανε να τους τιμωρήσει με την ποιο μεγάλη ποινή, τον θάνατο;). -Παρέβηκαν την εντολή Του! -Δηλαδή, δεν ήξερε ότι θα την παραβούν; Τότε ποιος Μ…μας τον σερβίρει για ΠΑΝΣΟΦΟ; 

  Ερώτηση, πρώτα έκανε την γη ή τον παράδεισο ο θεός; (Όπως και να απάντησης, λάθος κάνεις).

  Τον δε διάβολο κατάργησας…. ΠΟΤΕ στην Δευτέρα ΑΠΟΥΣΙΑ;;;;

34) Ο Αδάμ και η Εύα οι πρωτόπλαστοι, είχαν 2 παιδία το ένα σκότωσε το άλλο, με ποια παντρεύτηκε και βγήκαμε εμείς οι "μπάσταρδοι;" Άρα ήμαστε πρωιών αιμομιξίας! Και από πότε; η αιμομιξία έγινε ανήθικη παράνομη έγκλημα κλπ; και πολύ σωστά, αφού ούτε ο θεός δεν μπόρεσε να το «διορθώσει»!

35) Αν υπήρχε θεός θα υπήρχε και ΣΚΟΠΟΣ στη δημιουργία Του, δεν θα υπήρχε διάβολος, είναι δυνατόν να έκανε σαμποτάζ στον εαυτόν του; Και να στέλνει προφήτες, χριστούς, τους προστάτες, τους νταβατζήδες Του κλπ. κλπ Αν δεν ήταν άνθρωπος ο χριστός δεν θα ήθελε οπαδούς. Και τελικός να είναι η χριστιανική θρησκεία μειονότητα επάνω στη γη;

(ήταν δυνατόν μια θρησκεία εκ του θεού αποσταλμένη να είναι μόνον 450 ως 600 εκατομμύρια μέσα στα 6,5 δισεκατομμύρια των ανθρώπων άλλων θρησκειών της γης;). Ο θεός είναι ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ, μόνον οι αιρέσεις οι νταβατζήδες οι προστάτες οι δούλοι του είναι ΠΟΛΥ, χριστιανοί μωαμεθανοί βουδιστές και άλλες 400 θρησκείες και δόγματα.

  Πως τολμάτε να ξευτελίζετε έτσι τον θεό σας, και να σκοτώνεστε με τον συνάνθρωπο σας, για τον παράλυτο θεό σας;;;;;.

  Ήρθε να μας σώσει από τι; (Έρων τις αμαρτίες του κόσμου). Και οργιάζει η αμαρτία το άδικο το μίσος οι πόλεμοι με εκατομμύρια νεκρούς ακόμα και εκεί που γεννήθηκε κλπ. κλπ. Με τα καθάρματα τους "πολιτικούς" και τα ντοπαρισμένα ζώα των θρησκειών κλπ. κλπ.

36) Όστις θέλει οπίσω μου ελθεί! Εκβιαστικά, με δύο όπλα στο κεφάλι; ένα ο παράδεισος και το άλλο η κόλαση; Που πότε και πως ο θεός συνέβαλε ή βοήθησε στις ανθρώπινες ανησυχίες για να εξαλείψει τον πόνο την δυστυχία; κλπ. κλπ Πεθαίνουν 600 άνθρωποι ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ από AIDS στην Ν. ΑΦΡΙΚΗ από τους ιούς του υψίστου χιλιάδες.

37) Κανένα πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν χαίρεται από ευτυχία αλλά από την ΕΞΑΛΕΙΨΗ της δυστυχίας του.

  Θα γίνουμε ζούγκλα … Πολύ φοβούνται ότι, με αυτά που λέγω θα γίνουμε ζούγκλα … δηλαδή τώρα τι είμαστε; υπάρχει περίπτωση να γίνουμε χειρότερα; (Λιγότερο γίναμε με την ΕΠΙΣΤΗΜΗ την πρόοδο την εξέλιξη, και μπορούμε κ' άλλο).

38)  Και εφόσον είναι ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ τότε ότι επέτρεψε να γίνει είναι δίκαιον και καλό, και κακώς αντιδράτε. Τι να πούμε εμείς τα απολλολά πρόβατά όταν εσείς ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ την βούληση του θεού σας, και του υποδεικνύετε τι να κάνει! Τελικώς αν όλες οι ιδιότητες ενός θεού είναι αληθινές τότε ότι κάνει ο άνθρωπος για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης του είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με το θέλημά Του, γιατί ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ τα έργα Του που τα πάντα εν σοφία εποίησε.

40) Του δώσατε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ και ΠΑΘΗ καλός δίκαιος πάνσοφος παντογνώστης αγάπη τιμωρός κλπ. και το χειρότερο Τον ξεφτιλίζετε με το, ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ, ο πάνσοφος; ε όχι δα, δηλαδή η ιδιώτης του πανσόφου να αναιρείτε από το "ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ"! Οι δοκιμές οι αλχημείες και τα πειράματα ΔΕΝ συνίστανται για θεούς ΠΑΝΣΟΦΟΥΣ αλλά για "αμόρφωτα" ανθρωποειδή. Δηλαδή παίζει κρυφτό ο θεός και μιλάει με γρίφους, κάνει πειράματα και αλχημείες, να πηγαίνει στις εκκλησίες να κουνάει τα καντήλια και να δακρύζουν της παναγιάς τα μάτια; Μιλάει ΜΟΝΟΝ με κάτι αγαθά και αμόρφωτα ανθρωπάκια και τους θρησκευτικού απατεώνες του;

Όλες οι ιδιότητες του θεού καλός, δίκαιος, πάνσοφος, παντοδύναμος κλπ. είναι εγκληματικά ηλίθιες κουτές, (Μόνον για βλάκες.) και καταρρίπτονται με την παραμικρότερη λογική και πολλά ρητά του ευαγγελίου κ.λ.π.

  Ο θεός είναι παντογνώστης πάνσοφος ή όχι; Ξέρει εκ των προτέρων που θα καταλήξεις εγώ εσύ και κάθε φαινόμενων στο σύμπαν, είμαστε δημιουργήματα του θεού ή γίναμε εν άγνοια Του; Αν ναι, τότε ότι κάνουμε ή δεν κάνουμε ή λέμε έχουν την έγκρισή Του.

  Εγώ δεν κάνω δοκιμές για πράγματα που ξέρω πως γίνονται και που θα καταλήξουν. Δεν είμαι θεός να κάνω δοκιμές πειράματα και αλχημείες.

41) 12) Δισεκατομμύρια άνθρωποι προσεύχονται στον θεό με δεήσεις λιτανείες κλπ. και για τον  θεός αλλού βρέχει, και τίποτα δεν τρέχει. Ή μάλλον με μεγάλες καταρρακτώδες βροχοπτώσεις και τυφώνες, απαντάει στους αιώνιους αιώνες. Τον έχουν αναδείξει σαν το μεγαλύτερο άσπλαχνο κάθαρμα του σύμπαντος, να μην ενδιαφέρετε για τα παιδιά του. 

42)  Ελευθερία υπό περιοριστικούς όρους: Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ, είναι εξευτελιστικό, ο ΘΕΟΣ να είναι ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ και να μας απειλεί με (δυο όπλα στο κεφάλι) το ένα η Κόλαση και το άλλο ο Παράδεισος γίνετε; ! Ενώ θεωρείτε ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. Πως ανέχονται να ζούνε μέσα στην πλάνη; Στο τι χρειάζεται η ΔΟΚΙΜΕΣ και οι υποδείξεις σε έναν ΠΑΝΣΟΦΟ; Από τα αγαθά ανθρωπάκια.

43)  Γιατί πηγαίνεις στην εκκλησία; -Για να υποδείξω στον πάνσοφο θεό και παντογνώστη μέσον των νταβατζήδων του, τι πρέπει να κάνει, ή τι έπρεπε να κάνει για σένα;

44)  Αν υπήρχε ο υποθετικώς θεός έτσι που τον κατασκεύασαν οι άνθρωποι, τότε δεν θα φέρναμε καμιά εύθηνη για της πράξης μας. Επειδή όμως δεν υπάρχει θεός τότε φέρνομε ακέρια της εύθηνες μας. Οτιδήποτε κάνει ο άνθρωπος για να καλυτερεύσει την θέση του επάνω στη γη είναι ξεφτιλιστικό για έναν πάνσοφο και "αμαρτία".

45)  Η ζωή είναι για αυτούς που ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΦΥΣΗ. Δεν υπάρχουν δυστυχώς ίδιες δυνατότητες, ούτε από θεούς, ούτε από ανθρώπους.

46) Ερώτηση, υπάρχει ζωή μετά θάνατον, όχι υπάρχει θάνατος μετά ζωής, σίγουρα. 

47) Ο θεός είναι πανταχού απόν. Μόνον τα μικρόβια οι ιοί και ο διάβολος Του είναι πανταχού παρόν και καραδοκούν να εισβάλουν. Εκατομμύρια νεκροί η παρουσία τους στους αιώνες.                       

48)  ΟΙ καλοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι ΑΘΡΗΣΚΟΙ, είναι ΠΟΙΟ καλοί από τους ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ καλούς, γιατί δεν είναι υστερόβουλοι, αλλά από ανθρωπιά και ΜΟΝΟ, και όχι διότι θα τιμωρηθούν με παράδεισο ή κόλαση, επομένως είναι ποίο λίγο "καθάρματα" σχετικώς.

49)  Ο άνθρωπος (τα ζώα, τα φυτά) δεν κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του από το να εξαλείψει τις ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ, που δημιουργούν τα ένστικτα, να ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ τον πόνο, την θλίψη, την δυστυχία, την ανισότητα, την ΑΔΙΚΙΑ, το συναίσθημα της μειονεκτικότητας του, την ΜΗ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ = ΕΥΤΥΧΙΑ.

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Η ΖΩΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ, ΖΩΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. =(Ζούγκλα… μην φοβάστε ότι θα γίνουμε ζούγκλα, ήμαστε ήδη ζούγκλα.).

 Ζούμε στον πλανήτη των κανίβαλων, που όποιος προλάβει....τρώει των άλλων.  Ένας υπέροχος κόσμος!!....... πεθαίνει, η κοινωνία βλέπει και περιμένει, σαν αποβλακωμένη. Και όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, τρέχει και δεν προλαβαίνει.

50) Α… καλέ αυτός μας βρίζει. -Καλά που το κατάλαβες, αυτό είναι μια πρόοδος σας, οι θρησκευτικοί απατεώνες που σας εξαπατούν μια ζωή δεν το καταλάβατε; 

   Θα μου κάνετε μεγάλη τιμή να συμπληρώσετε εσείς τα υπόλοιπα μέχρι το 666……….

          *(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων)                                  

****************************************************************************

  Να είμαστε καλοί, από ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΜΟΝΟ και όχι γιατί θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ με κόλαση ή με παράδεισο. (Δηλαδή για μελλοντικά ανταλλάγματα, υστερόβουλα). Ανωτερότητα ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 

 Ης το επαναδείν. Για σας, θα σας δω στον παράδεισο της ανυπαρξίας!

=Ιαχοβάδικο: Που πάνε οι νεκροί; -Στον παράδεισο τις υπαρκτής ανυπαρξίας.

 

$                                  Το συμφέρον:  (Θεός πάντων εστί.)

  Δεν υπάρχουν ιδεολογίες, υπάρχει μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ,  Τ Ο   Σ Υ Μ Φ Ε Ρ Ο Ν.… η ιδεολογία όλων των ιδεολογιών, αυτό προσδιορίζει όλες της ενέργειες του ανθρώπου συνειδητές ασυνείδητες, και βρίσκετε στην  κορυφή όλων των επιδιώξεων του. ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ. Το αντίθετο είναι απατεωνιά. Αν υπάρχουν ιδεολογίες τις αρπαχτείς του θανάτου τις αδικίας τότε εγώ είμαι αντί ιδεολόγος.

  ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, στον άγιο, στον σατανά, στον νέο και στο γέρο). ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ: για τον κάθε άνθρωπο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ και μετά όλα τα άλλα, δίκαιον καλόν κακόν, θεός, αξίες, αρετή, ιδεολογίες, κλπ. και για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΛΕΜΕ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΨΕΜΑΤΑ, και φέρνουμε την πρόοδο, και την καταστροφή, και γινόμαστε και ΚΑΛΗ, και ΚΑΚΗ. Και οι θρησκείες που τις κατηγορώ έχουν και τα καλά τους (δύο όψεις πάντα).

   Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι υψηλής αντικειμενικότητας να μην συμφωνούν οι απόψεις τους. Στην αντικειμενική αντικειμενικότητα δεν υπάρχουν πολλές αλήθειες, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και οι απόψεις μας (τους)  αναγκαστικά συμπίπτουν με την λογική.

   Όταν είσαι "ΑΝΩΤΕΡΟΣ τους" ξύπνιος φιλόσοφος μορφωμένος όμορφος κλπ. ή δεν συμφωνούν με τις θεωρίες σου τα γραπτά σου τις ιδέες σου, ή αν δεν δέχονται οι "αυθεντίες" να υπάρχουν και ποιο ξύπνιοι από αυτούς, σε μισούν σε φθονούν τους κυριεύει η ζήλια, γίνεσαι εχθρός τους, ή αλλιώς πρέπει να παραδεχτούν την κατωτερότητας τους (υποτιμητικό). . Αν είσαι κουτός βλάκας άσχημος τότε τους δίνετε η ευκαιρία να πουλήσουν ανωτερότητα και σε ταπεινώνουν κλπ.

  Υπάρχουν: Η φυσική ΑΔΙΚΙΑ, και η ανθρώπινη. Οι εκμεταλλευτές, των αγαθών αδυνάτων φτωχών ανυπεράσπιστων ανθρώπων κλπ. είναι ΑΝΑΝΔΡΟΙ αφιλότιμοι άδικοι ψοφίμια, βάλτε φουστάνια, (είτε άνθρωποι είναι αυτοί, ή θεοί).

 

  Για ποιόν λόγο υπάρχουνε και ζούνε; -Ποτέ δεν θα το μάθουμε όσο φιλοσοφούμε.   

 (Και όμως η γη γυρίζει, και τους βλάκες ξεφτιλίζει.)

  Πολλές φορές "έκλαψα"…...για το, γιατί να μην υπάρχει θεός;  

  

$                       ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ. Ποιος έκανε ποιόν.

Γνώσεστε την αλήθεια …… Αλήθεια, ποια αλήθεια; Των Θρησκευτικοπολιτικών απατεώνων;

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ή γιατί δεν υπάρχει  ΘΕΟΣ.

Ποιος έκανε ποιόν. Αντικειμενικά, δυναμικά, επιθετικά.

Είναι αδύνατον να υπάρχει θεός, όταν ο κόσμος είναι έτσι που είναι.

ΤΕΛΙΚΟΣ: Είναι αδύνατον να υπάρχει θεός, χωρίς να υπάρχει άνθρωπος.

Ποία θα ήταν η ΑΞΙΑ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ή και της ΦΥΣΗΣ,

αν δεν ήσαν άνθρωπέ μου ΣΥ για να τα ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ = (Β4 σελ.31).

             ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΙΟΝ.

ΔΕΝ λέγω πράγματα για πολλούς μόνον για ένα 5% 

ΠΡΟΣ τα θύματα των θρησκευτικών κατεστημένων.

Ο κόμπος: Ποιος έκανε όλα αυτά; -Αυτός που έκανε αυτόν που τα έκανε.

                ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΧΑΡΙΖΩ ΨΗΦΙΖΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ. (Αγνοείστε τα.)

   ΤΕΣΤ αληθείας: Ο θεός έκανε τον κόσμο, ή ο κόσμος τον θεό; -Ο κόσμος έκανε τον θεό.

-Και πως έγινε ο κόσμος; -Όπως ΑΚΡΙΒΟΣ έγινε και ο θεός. -Δηλαδή το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;

-Εδώ σε θέλω φίλε μου, βρες το. Κερδίζεις 666 θρησκευτικές λουκουμάδες πασπαλισμένες με ψέμα απάτη και βλακόσκονη.

  Όταν εσύ, εγώ κλπ. δεν μπορούμε να  παραδεχτούμε πως ούτε ένα καρφί μπορεί να έγινε μόνο του, ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; Για τόσο μ-βλάκα τον περνούμε;

  Το να πει κανείς πως ο κόσμος, το σύμπαν, ο άνθρωπος, τα ζώα, τα έντομα, τα φυτά τα μικρόβια ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, πρέπει να είναι ηλίθιος βλάκας ανισόρροπος τρελός ενενήντα τοις εκατό, το να πει όμως πως Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πρέπει να είναι ηλίθιος κλπ. χίλια τοις εκατό. Εγώ προτιμώ να είμαι ηλίθιος κλπ. 90%.

  Ιδού η ρόδινη Ρόδος, ιδού και του ψύλλου πήδημα.

  Πότε θεωρείσαι ποιο βλάκας μαλάκας επί τις % κλπ. στην ερώτηση: Ποιος έγινε μόνος του, ο θεός ή ο κόσμος; Γιατί ένα από τα δύο πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να έγινε μόνο του.

  Ζούμε για να ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ, ή υποφέρουμε για να ΖΟΥΜΕ; (Και στα δύο μέσα είσαι).

  Ζούμε σε έναν ΑΔΙΚΟ κόσμο από θεούς και ανθρώπους, θρησκεία πολιτική άρχουσα τάξη κλπ. κατεστημένη εξουσία. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ  Ή ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

Πάτερ ημών ο εν της ουρανής... κατέβα να μας δεις και να μας λυπηθείς.

 

                                                                    ΕΥΧΕΣ

    Η ΕΥΧΕΣ: Πρώτα ο θεός. -Να σ' έχει καλά ο θεός. -Ο θεός βοηθός κλπ. καλοπροαίρετα από εξαπατημένων εξαπατητών. Είναι ευχή, απάτη, κατάρα, ή
καλοπροαίρετη συνήθεια κλπ. -Μάλλον απατεωνιά. Ο θεός μαζί σου, ίσον απάτη....... Για ποιο σίγουρα ο γιατρός μαζί σου.

   Πρώτα ο θεός: Ο γιατρό είναι μετά τον θεό; Λάθος πρώτα ο γιατρός και μετά για τους αγαθούς ο ανύπαρκτος θεός τους.   Από την στιγμή που θα ακούσεις την ΕΥΧΗ από τον γιατρό: Ο θεός να βάλει το πόδι του (χέρι του) ήδη είσαι πεθαμένος, αν βεβαίως είσαι σε θέση να το ακούσεις. Και πας στον αιώνιο παράδεισο της ανυπαρξίας.

   Μην ακούτε τους "καλοπροαίρετους" εξαπατημένους εξαπατητάς ότι θα σε βοηθήσει ο θεός, είναι απάτη.

   Εγώ δεν κάνω δοκιμές για πράγματα που ξέρω πως γίνονται και που θα καταλήξουν. Δεν είμαι θεός να κάνω δοκιμές πειράματα και αλχημείες. Εδώ δεν βοήθησε τα παιδιά με ειδικές ανάγκες τους αρρώστους κλπ. κλπ. Και θα βοηθήσει εσάς τους «αμαρτωλούς» μέσων εικόνας;

   Οι  θρησκείες: Θα σε βοηθήσει ο θεός !! Δουλοπρεπείς ευχές φαντασιόπληκτων αγαθών αμόρφωτων του 21 αιώνος:  Θα σε βοηθήσει ο θεός !!

  Βρε "θρησκεύτηκα ζωάκια ", ο θεός δεν τους βοήθησε προτού του σεισμού θα τους βοηθήσει τώρα; γιατί; Ούτε της εκκλησίες Του. Ούτε τζαμιά ούτε τεμένη δεν προστατεύει!! Και σκοτώνονται ή καίγονται χιλιάδες αξιολύπητα ανθρωπάκια μέσα τους.

   Η δηλητηριώδη καραμέλα που αναμασούν και καλλιεργούν όλοι του κατεστημένου θρησκείες πολιτικοί ΜΜΕ κλπ. συνειδητοί ή ασυνείδητοι απατεώνες της "διανόησης", θα σε βοηθήσει ο θεός είναι το ισχυρότερο ναρκωτικό ντοπάρισμα για τα κορόιδα και τους εγγράμματους και αγράμματους αμόρφωτους.

   Αφέθηκε στο έλεος του θεού, δηλαδή είναι καλώ αυτό ή είναι το χειρότερο που μπορούσε να πάθει; Είναι βλασφημία ή ευχαριστία. Ιδού η απορία, που την βρίσκω μ-βλακεία.               

   Ο θεός να σας φυλάει.. από τον θεό !!  (Και από τους οίους ΤΟΥ και την αγάπη του κλπ.)
   Οι θρησκείες έκαναν και τους μορφωμένους και τους αμόρφωτους ηλιθίους, ζωοποίησαν λαούς και τους βλέπεις όλους να λένε: θα βοηθήσει ο θεός, ο θεός είναι μεγάλος, ο θεός έκανε το θαύμα του, κλπ. κλπ. Να δοξαστεί το όνομα Του ! Δηλαδή πάσχει ο θεός από ζήτω.

    Γιατί πηγαίνεις στην εκκλησία; -Για να υποδείξω στον πάνσοφο θεό και παντογνώστη μέσον των νταβατζήδων του, τι πρέπει να κάνει, ή τι έπρεπε να κάνει;

   Παρακαλάτε τώρα τον θεό να σας σώσει όπως έσωσε και τους άλλους.

   Για να δούμε ποιους θα τους βοηθήσει, ο θεός ή διάβολος;

   Συμπέρασμα: Όποιος οίδε κάποιον να τον έχει βοηθήσει ο θεός, είναι ψώνιο ή και χαζός.

  (Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε; Πολύ εγωιστικό ε;) Ο νοών νοήτο ή ανοήτο συνήθως.      

***********************************************************************

 

$                                                                 ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΟΥ!!!

   ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΛΑΟΣ κλπ; Ή αγαθά ανθρωπάκια του κατεστημένου της απάτης; .Δηλαδή, είστε συνειδητά αυτό που είστε; ή ασυνείδητα; Αν συνειδητά έχει καλός, είστε ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ. Αν ασυνείδητα ή είστε αγαθοί ή μαλάκας. Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέγω, είναι ευτυχισμένοι ή και ευτυχεσμένοι. Είναι δυνατόν να υπάρχουν ένια φορές ποιο "μαλάκες" από εμένα στον εικοστό πρώτο αιώνα;

   Όσοι θέλουν να ΞΕΓΕΛΟΥΝ τον εαυτόν τους, να πιστεύουν σε θεούς θρησκείες, πολιτικούς, στα άστρα κλπ. Ζουν πιο ευτυχισμένα.

   Η ευτυχία δεν συνιστάτε για πεθαμένους, (παράδεισος κλπ.) η δυστυχία όμως συνιστάτε για τους ζωντανούς, ευτυχισμένοι είμαστε, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.

   Ευτυχισμένοι αυτοί που φεύγουν από την ζωή χωρίς να περάσουν από το κρεβάτι, το νοσοκομείο κλπ. χωρίς να υποφέρουν.

   Πόλοι φοβούνται ότι, με αυτά που λέγω θα γίνουμε ζούγκλα ...δηλαδή τώρα τι είμαστε; υπάρχει περίπτωση να γίνουμε χειρότερα;

   Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει θεός, τότε αυτοί που πιστεύουν αν ΤΟΛΜΟΥΝ ας απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήσεις, ας απαντήσουν οι νταβατζήδες ΤΟΥ.

                                    Κοκτέιλ από βλακείες εξυπνάδες κλπ.

                        ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ:…. αρκεί να είσαι αγαθός, κουτός, μ-βλάκας.              

   Γιατί ο θεός ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, Αλλά ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ καταστροφής (εορτής) κλπ;

   Όποιος μπορεί να σώσει να βοηθήσει ανθρώπους από κάποιο κακό θάνατο σεισμό πλημμυρά κλπ. και δεν το κάνει είναι καθαρό κάθαρμα χωρίς προσμίξεις, ακόμα και αν είναι θεός.

   Γιατί ο θεός "βοηθά" πάντα μετά από το κακό που μας βρίσκει, και ΜΕΤΑ από τους σεισμούς, τους γιατρούς, τους πυροσβέστες, τυφώνες πλημμύρες σκοτωμένους πολέμους κλπ.;;;

   Απορία: Εκεί που δεν μπόρεσαν ή δεν μπορούν να βοηθήσουν οι άνθρωποι γιατί δεν τους βοηθά ο θεός;;; Ποιο άλλος θα τους βοηθήσει;;;

   Αφού αποδεδειγμένα ο θεός δεν βοηθάει ΚΑΝΕΝΑΝ τότε τι τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ; Δήξτε μου έναν..... και που τον βοήθησε ο θεός ή ο διάβολος, προτού τον βοηθήσει κάποιος άνθρωπος;

   Αφού δεν τους βοηθά ο θεός, τον ρίξανε "παραλία" και προσκυνάν την παναγία τις εικόνες των αγίων κλπ.

   Μην ακούτε τους "καλοπροαίρετους" εξαπατημένους εξαπατητάς ότι θα σε βοηθήσει ο θεός, είναι απάτη.

  Μην περιμένεις να σε ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, εκτός οπό ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Μη αφήνετε ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ή στο διάβολο, θα την πατήσετε, είναι ανύπαρκτα πράγματα. ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Δισεκατομμύρια οι ΝΕΚΡΟΙ στους αιώνες. 

   Εδώ ο θεός τους που μπορούσε δεν βοήθησε τους σεισμόπληκτους, και με τους σεισμούς ΤΟΥ σκότωσε χιλιάδες άτομα, μωρά παιδία καλούς κακούς και όποιον πάρει ο χαρούμενος χάρος ΤΟΥ. Βρε θρησκεύτηκα φυτά, ο θεός δεν τους βοήθησε προτού του σεισμού θα τους βοηθήσει τώρα; γιατί; Ούτε της εκκλησίες Του Ούτε τζαμιά ούτε ταμένοι δεν προστατεύει!! Και σκοτώνονται ή καίγονται χιλιάδες αξιολύπητα ανθρωπάκια μέσα τους.

   Η δηλητηριώδη καραμέλα που αναμασούν και καλλιεργούν όλοι του κατεστημένου θρησκείες πολιτικοί ΜΜΕ κλπ. συνειδητοί ή ασυνείδητοι απατεώνες της "διανόησης", θα σε βοηθήσει ο θεός είναι το ισχυρότερο ναρκωτικό για τα κορόιδα και τους εγγράμματους αγράμματους αμόρφωτους.

  Οι θρησκείες  και οι ηγέτες τους κινδυνεύουν, μόνον αν ξυπνήσουν τα κορόιδα τους.

  Οι μεγαλύτεροι εχθροί της λογικής, της αλήθειας, της αντικειμενικής πραγματικότητας, είναι οι φανατικοί θρησκόληπτοι, και κάτι αγαθά ντοπαρισμένα και αξιολύπητα ανθρωπάκια. (Θρησκεύτηκα ζωάκια).

   Ένας θρησκευτικός ηγέτης πρέπει να είναι: Ή αμόρφωτος, ή αγαθό ανθρωπάκι, ή μ-βλάκας, ή απατεώνας, διαλέξτε. Είδατε ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ή να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΘΕΟΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ή έστω να τον δώσει μια ΑΣΠΙΡΙΝΗ; Αν κάποιος δει να με ειδοποιήσει, θα βρίσκομαι στα νεκροταφεία της ενορίας μου, (Οδός αναπαύσεως αριθμός 000.000).

   Από την στιγμή που θα ακούσεις ο θεός να βάλει το πόδι του (χέρι του) ήδη είσαι πεθαμένος, αν βεβαίως είσαι σε θέση να το ακούσεις.    

  Γιατί ποιον λόγω έγιναν τα νοσοκομεία τα φάρμακα οι γιατροί κλπ. αν υπήρχε θεός δεν θα χρειαζόταν ΤΙΠΟΤΑ, δεν θα αρρώσταιναν οι άνθρωποι κλπ. κλπ.

  Σε έναν που έδωσα μια βοήθεια μου λέγει, να σ' έχει καλά ο θεός... -Εσένα γιατί δεν σε έχει καλά που έχεις και ανάγκη;!! (Τη να απαντήσει;)

  Το 95% ήμαστε καλοί από φόβο της κολάσεως και του παραδείσου και όχι από ανθρωπινότητα. Έπρεπε να είμαστε καλοί και να δίνουμε στους αναξιοπαθούντες ότι μπορούμε και όχι μεγάλους σταυρούς  και υποκριτικές μετάνοιες. 

  Και μην ξεχνάτε: Όλοι κλέβουν ασυστόλως ως και ο θεός ακόμα, και στους πλούσιους τα δίνει από του φτωχού το στόμα. Ευτυχώς οι άνθρωποι οι ποιο πολλή πεθαίνουν: Πιστεύοντας ελπίζοντας νομίζοντας ψηφίζοντας χαρίζοντας και τσιρλίζοντας, καταναλίσκονται και καθαρίζουν (ευτυχώς).

 

   Εξ άλλο τι άλλο θα ήταν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ από το να ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

   Για να είσαι αθάνατος πρέπει να είσαι από ανόργανο ύλη, η οργανική είναι ΦΘΑΡΤΗ. 

  Οι άνθρωποι λόγω της βλακείας της μεγαλομανίας του εγωισμού τους τη μεγάλης ιδέας που έχουν για τον εαυτό τους διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε ψέμα, και το ψέμα σε αλήθεια. ΟΤΙ ΔΕΝ υπάρχει το θεωρούν υπαρκτό με τα παραδείσια μυαλά τους, γι' αυτούς όλα είναι τελεία...στην ΑΤΕΛΕΙΑ. Μάλλον έχουν τρικυμία στον εγκέφαλο με πολλά μποφόρ ή Ρίχτερ.

  Όποιος ασχολείται με θρησκείες αιρέσεις ή είναι οπαδός κάποιας θρησκείας (οποιοδήποτε θρησκείας) κλπ. ή είναι ζωάκι, ή είναι αγαθό και αξιολύπητο ανθρωπάκι ("μαλάκας") ή απατεώνας οπωσδήποτε.

 

                     Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ της ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.

$ ΠΡΟΣ θύματα των θρησκευτικών κατεστημένων.

  Τα πάντα είναι θέμα λογικής και εξυπνάδας, και ανθρώπινης "σπιρτάδας".

  ΜΟΝΟΝ: Για ανθρώπους του μέλλοντος που σέβονται την νοημοσύνη τους.

  Από τα ποιο ωραία ψεύτικα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ των κατεστημένων.

  Δεν μπορούμε να μιλάμε με αυτοπεποίθηση για πράγματα που δεν αποδεικνύουνε αντικειμενικά.

  Να με συγχωρείτε, αλλά πολύ χαζά τα βλέπω. (Επιθετικά)

  Δεν ανέχομαι την κοροϊδία όσο και αν τους βλέπω μα συμπάθια, μια που είμαστε όλοι αξιολύπητα κατασκευάσματα της φύσεως.

  Η λογική του παρελθόντος, παραλογισμός του σήμερα!

  Τεστ λογικής. (Αρχίζουμε από την αρχή της δημιουργίας).

  Για πιο λόγο, για ποίον σκοπό, για ποια ανάγκη έγιναν: (Αυτά που έγιναν.)

  Ποιος είναι ο τελικός σκοπός τις άσκοπου σκοπιμότητας της δημιουργίας του κόσμου, του ανθρώπου, ζώων εντομών φυτών; κλπ; (κανείς). Δυστυχώς δεν υπάρχει ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!

 

   Στη φύση ή στο θεό δεν υπάρχει ΗΘΙΚΗ, ΛΥΠΗ, ΑΓΑΠΗ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ούτε ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ στην σκοπιμότητα του ανθρώπου, της δημιουργίας του κόσμου κλπ. Εκεί υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική μηχανική και προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ, (φυσική μηχανική), δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, υπάρχει ΜΟΝΟΝ η ΔΥΣΤΥΧΙΑ, η ανάγκη, και η εξουδετέρωση της, δημιουργεί το ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ. ΕΥΤΥΧΙΑ = εκμηδένιση της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ και αυτός είναι ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, που ο "πάντα εν σοφία εποίησε" και επιφύλαξε γι' αυτόν. Δηλαδή υπάρχει ΜΟΝΟΝ η ΔΥΣΤΥΧΙΑ για ΟΛΟΥΣ πλούσιους, φτωχούς, γύφτους, βασιλιάδες, καπιταλιστές, σοσιαλιστές, κομμουνιστές μορφωμένους, αμόρφωτους. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στη ζωή του μέχρι να πεθάνει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, να λύνει τα προβλήματα της ανάγκες του που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη (τεχνικός πολιτισμός κλπ.)

   Πάντα εν σοφία  εποίησε = ΠΟΙΑ ΣΟΦΙΑ; ανάπηροι ελαττωματικοί, τρελοί, άσυλα ανιάτων, πόλεμοι, επιδημίες, σεισμοί, τυφώνες, πλημμύρες, θεομηνίες, αρρώστιες, μαρτυρικοί θάνατοι, Ο πόλεμος του θέλω και δεν θέλω, του μπορώ και δεν μπορώ, της επιβίωσης: ανθρώπων ζώων φυτών, οργανικός βιολογικός και πνευματικός με το καλώ και κακό μπερδεμένα, με τους ιούς, μικρόβια, βακτηρίδια κλπ.

  Ο νόμος της ζούγκλας το δυνατό τρώει το αδύνατο, το μεγάλο το μικρό κλπ. κλπ.
  Βλέπω τα ζώα να υποφέρουν και τα λυπάμαι, και όταν βρίσκομε στη δυσάρεστη θέσει να σκοτώσω μυρμήγκι κατσαρίδα κλπ. το σκοτώνω με ακαριαίο τρόπο ώστε να περάσει στην αιωνιότητα της ανυπαρξίας, ανώδυνα. Στον αιώνιο παράδεισο της υπαρκτής ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ. ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΡΗΤΑ = στασιμότης. (Που είναι ο θεός σας;)   

  Πίστευε και μην ερεύνα = δουλοπρέπεια σκοταδισμός. Μην κρίνετε για να μην κριθείτε = φοβέρισμα αποφυγή ευθύνης.  Άνευ εμού ου δύνασθε ποιήν ουδέν = αφόπλιση

   Ας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ για τα άλλα κακά του ύψιστου, εκεί που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ: Σεισμούς τυφώνες πλημμύρες θεομηνίες, παιδιά ελαττωματικά προβληματικά δύσμορφα τυφλά κλπ. που μια ζωή θα υποφέρουν θα πονούν θα ταλαιπωρούνται σε νοσοκομεία σε άσυλα και θα "χαίρονται" την δυστυχία τους που τους επιφύλαξε ο ΥΨΙΣΤΟΣ.  Στείλτε τον θεός σας σε κανένα άσυλο ανιάτων, στα γηροκομεία, τρελοκομείο, στης υποανάπτυκτες χώρες να δη τη σοφία Του την βοήθεια Του. Θρησκείες,  ΜΜΕ, και ση βλάκα λαέ. ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ για την ζούγκλα  των ζώων, και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΟΥΓΚΛΑ που κατασπαράσσονται μεταξύ τους και με την ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ, και για της 35.000 χιλιάδες παιδιά που πεθαίνουν στο 24ωρο από την πείνα αρρώστιες εξαθλίωση πόνο κλπ.  Είναι αδύνατον να υπάρχει θεός. Και να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του;

  Και να στέλνει προφήτες, χριστούς, τους προστάτες, τους νταβατζήδες Του κλπ. κλπ. Αν δεν ήταν άνθρωπος ο χριστός δεν θα ήθελε οπαδούς.

  Και ούτε θα ήταν τελικός η χριστιανική θρησκεία μειονότητα επάνω στη γη; (ήταν δυνατόν μια θρησκεία εκ του θεού αποσταλμένη να είναι μόνον 450 ως 600 εκατομμύρια μέσα στα 6 δισεκατομμύρια των ανθρώπων άλλων θρησκειών της γης;).              

   Κάποτε θα πεθάνει και η γη και το σύμπαν κλπ. (το τέλος του κόσμου έρχεται για τον κάθε άνθρωπο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ )

  Αντικειμενικά, δεν υπάρχει υποκειμενική αλήθεια, αλλά ΜΟΝΟΝ αντικειμενική ανθρώπινη.

   Ίσως μας χωρίζει άβυσσος, και μεταξύ μας υπάρχει μόνον η λογική η μόρφωση και η τόλμη. Στα γονίδια σου μπορεί να έχουν τυπωθεί το ντοπάρισμα και ανίατη νάρκωση αιώνων του κατεστημένου. Και οι συνάνθρωποι τους από ζήλια φθόνο μίσος τους κυνηγούν τους αφορίζουν τους σκοτώνουν κλπ. Εσύ δεν θα αποτελούσες εξαίρεση. Ουδείς προφήτης στον τόπο του. Οι πιο πολλοί μιλάμε για να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ο ένας στον άλλον, εδώ ωμός δεν μιλάμε για να πουλήσουμε πνεύμα ο ένας στον άλλων, αλλά, για να προσεγγίσουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα και το "απόλυτο".

  Και Η ΖΩΗ θα ανταλλάσσει ΣΚΥΤΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ. Ο θεός έκανε τον κόσμο και μετά αυτοκτόνησε ή πέθανε! (Οι άνθρωποι τον ανακάλυψαν πεθαμένο).

  Πολλούς ανθρώπους τους τυφλώνει το συναίσθημα της κατωτερότητας θίγεται το ΕΓΩ ΤΟΥΣ, η κατεστημένη νοοτροπία τους, η καταβολές του υποσυνειδήτου τους, όταν τους αποδεικνύουν το λάθος τους.

   Άλλο πράγμα να είσαι αγράμματος ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ και άλλο εγγράμματος ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.

  Άλλο να είσαι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, και άλλο να ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως είσαι αυτό που θα ήθελες να είσαι.

  Είπε την αλήθεια.... "ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟ"!!!   (Το κάθαρμα ....). 

  *(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων)                                   Φιλικότατα ΤΖΙΝΙΣ 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Περισσότερα έξω από το κατεστημένο στη σελίδα: http://users.otenet.gr/~tzinis    tzinis@otenet.gr
Βιβλίο 3: ΘΕΜΑΤΑ: Ελληνικής «αφύσικης» ΦΥΣΙΚΗΣ. Διαχρονική σελίδα. 350ΚΒ
 http://users.otenet.gr/~tzinis/B-3-FYSIKH-gr.htm

Βιβλίο 5: ΘΕΜΑΤΑ: ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ έξω από τα κατεστημένα. (1000ΚΒ Μια δισκέτα.)
          http://users.otenet.gr/~tzinis/B5-FILOSOFIA.htm

=ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ και ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΟΥ, και άνευ αδείας του συγγραφέως και με οιονδήποτε τρόπο. ( Όσοι θέλουν ας μας το γνωστοποιούν). ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ επίσης το φίμωμα το θάψιμο και να ποιούν την νησα τον ψόφιο κοριό ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.

=================================

$                      ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΕΟ: 

              ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

               ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

                   Συμβεβλημένοι απατεώνες, θρησκεία και πολιτική στους αιώνες. 

                 ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΩΝ των θρησκειών και αιρέσεων.

          ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: Παραγωγοί δυστυχίας πόνο θλίψη θάνατο απάτη στους αιώνες.

 

                          ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Μ-ΒΛΑΚΕΣ.  

   Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις; Τα παρακάτω: ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑ για έναν άνθρωπο ή θεό ΕΙΝΑΙ:

   Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το ΠΙΣΤΕΥΩ, γιατί δηλώνει άγνοια και όχι ΓΝΩΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ίσον άγνοια, ψέμα απάτη ντοπάρισμα αμορφωσιά ίσον εξευτελιστικό.

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: Για μη βλαμμένος… (Υπάρχει άνθρωπος μη "βλαμμένος;")

   Ο άνθρωπος για την φύση ή τον θεό είναι ένα ασήμαντο γεγονός.

  Με τον φόβο και την απειλή ενεργούν πάντοτε, τον παράδεισο και την κόλαση κλπ.

  Εδώ, επάνω στη γη είναι ο "παράδεισος", και οι απατεώνες ξεγελούν τα αγαθά ανθρωπάκια να μην ζουν στον επίγειο υποφερτό, αλλά να περιμένουν τον ανύπαρκτο επουράνιο.             

   Δεν είμαι κατά των θρησκευόμενων αλλά κατά της απάτης και το ψέμα κλπ.

   Για "αρσενικούς άντρες και για θηλυκές γυναίκες 100%. Οι άλλοι ας τα πετάξουν.

 

                          ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. Επαγγέλματα απάτης.

          ΠΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.

   Είναι δυνατόν ο θεός να έχει ανθρώπινες αδυναμίες, ανθρώπινα ένστικτα, ανθρώπινες κακίες εγωισμούς κλπ; 

   ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ: ΦΥΤΩΡΙΑ ηλιθίων αγαθών παρωπιδοφόρων και κορόιδων. Ο θεός με όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες δηλαδή καθαρός εξευτελισμός: Τον αναδεικνύουν σαν το μεγαλύτερο κάθαρμα! 10 φορές ποιο μεγαλύτερο από τον άνθρωπο.         

       Πως ξεφτιλίζετε τον θεό σας: (Σλόγκαν: Συμφέρον και βλακεία: Θεός πάντων εστί).

       Οι θρησκείες ζωοποιούν τους ανθρώπους (τα αγαθά και τους αμόρφωτους).

   Ποιος καθαρματοποιεί και ζωοποιεί και ντοπάρει τους βομβιστές τους καμικάζι και τα θρησκευτικά ζώα κλπ. -Οι θρησκείες με τον παράδεισο και οι πολιτικοί για την πλεονεξία την δόξα και τις αρπαχτές.   

            Οι θρησκείες δεν αντέχουν την λογική κρίση, την αντικειμενικότητα.

  Οι θρησκείες είναι μια φυγή από την πραγματικότητα ένα ντοπάρισμα ένα ναρκωτικό της διανόησης. Τι διαφέρει ένας ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ από έναν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ;

  Πολύ εγωιστικό, μεγάλο θράσος αμορφωσιά και αναίδεια χρειάζεται να αυτοανακηρύσσεσαι άγιος (ή αγία "Αθανασία" κλπ, ή να σε αυτό ανακηρύσσουν άλλοι)

ΒΛΕΠΟΥΝ οράματα: Όλοι οι άρρωστοι οι τρελοί τα ψώνια βλέπουν ονειρικά όνειρα συνομιλούν επικοινωνούν με αγίους με πνεύματα με οντότητες κλπ, Μ-βλάκες.

  Εγώ είμαι "ελεύθερος" από θρησκείες, από θεούς διαβόλους προλήψεις δεισιδαιμονίες ταμπού παραδείσους κλπ. Δεσμευμένος όμως με την ανθρωπινότητα. (Στο να είμαι υποχρεωμένος να είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ).

 

 $                                             ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

  Οι άνθρωποι όλα τα κακά τα φόρτωσαν στον διάβολο και καθάρισαν, απαλλάχτηκαν από την ΕΥΘΗΝΗ τους οι αγαθοί να εμβαθύνουν στη ουσία των πραγμάτων, παλιά δικαιολογούνται, στον 21ο αιώνα…… δεν δικαιολογούνται.  

  Είναι ξεφτιλιστηκόν για μορφωμένους καθηγητές πανεπιστημιακούς δημοσιογράφους κλπ. να πιστεύουν σε θεούς σε διαβόλους σε πνεύματα  τύχη κλπ…. Μήπως πρόκειται για ανθρωπάκια; Και οι κριτές κρίνονται…. Απορρίπτονται ή εγκρίνονται.

  Κάποτε θα μας λυπούνται για τις θρησκείες και τους πολιτικούς μας η επερχόμενες γενιές

και θα μας θαυμάζουν για τον τομέα και την πρόοδο της επιστήμης μας.   

   Όσοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι συνομιλούν με τον θεό, δεν μπορεί παρά να είναι μαλάκες.

  Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μεσολαβούνε για μας στο θεό, έχουν κανένα πιστοποιητικό δίπλωμα άδεια να εξασκούν το επάγγελμα του νταβατζή Του υψίστου, τι σας νοιάζει για τους άλλους.

  Το να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, έχεις και κάποιες ευθύνες υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις το ανθρώπινο είδος, την ανθρώπινη ιδιότητα, την λογική, την ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑ. Τέτοιου ανθρώπου να του αφαιρείται η (άδεια κυκλοφορίας οι πινακίδες) ταυτότητα κλπ

  Τα κατεστημένα (Θρησκείες Εκκλησία ΜΜΕ TV κράτος κλπ.) διαμορφώνουν μαλάκες για μελλοντική χρήση για τα παιδιά τους την κλίκα τους κλπ. για να έχουν στοκ ηλιθίων και να τους εκμεταλλεύονται μελλοντικός. Θρησκείες: = Ισχύς μου η βλακεία των λαών.

  Τα  μεγάλα κακά: θρησκεία πολιτική δικαιοσύνη τύπος ΜΜΕ, και η κατεστημένη
κουλτούρα νοοτροπία των ντοπαρισμένων ανθρωποειδών. Οι ενωμένοι απατεώνες
του κατεστημένου, της κλίκας που κυβερνά κλπ. Το 80 % (της εκατό) των ανθρώπων βγάζουν το ψωμί τους με ψευτιές και απατεωνιές, οπός: πολιτικοί, θρησκείες, μέντιουμ, αστρολόγοι, καφετζούδες, απατεώνες, κλεφτές, κλπ. κλπ κλπ. Συνειδητά ή ασυνείδητα.

  Φυσικά με αυτά που λέγω θίγεται το κατεστημένο η νοοτροπία η έπαρση ο εγωισμός και οι ανθρώπινες αδυναμίες τους, είναι θέμα γοήτρου εγωισμού, θίγεται το ΕΓΩ τους, τα προνόμια των νταβατζήδων του κατεστημένου του υψίστου, τα κεκτημένα δικαιώματα των, οι δόξες και οι τιμές από τους αγαθούς οπαδούς τους κλπ. κλπ.

  Είναι δυνατόν να είμαστε παιδιά ενός κατωτέρου θεού; 1) Τότε τι θεός είναι; 2) Υπάρχουν πόλοι θεοί; 3) Μαλάκας και θεός γίνετε, και όμως γίνετε, τον κάνανε τα ανθρωπάκια.

 Ε, ρε και να υπήρχε θεός, θα σας έφτιανε αλοιφή για τα α..."φρύδια".

  Μέσα στη ζούγκλα του Ύψιστου της αδικίας του πόνου της θλίψης της δυστυχίας της ανισότητας και της ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ζει ο άνθρωπος.

 (Όποιος προλάβει και φάγει τον άλλον). Εκεί που επικρατεί ο νόμος του ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ και εκεί που.

   Η μεγαλύτερη ΑΔΙΚΙΑ που γίνετε στην νοημοσύνη της ανθρωπότητας.

   Οι άνθρωποι αν και ζουν μέσα στον ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ, και όμως οποίος προλάβει τρώει τον άλλον. 

   Εμείς ζούμε (κολυμπάμε) μέσα στα μικρόβια ή τα μικρόβια μέσα σε εμάς; -Και στα δύο μέσα είσαι. Ζούμε σε έναν ΑΔΙΚΟ κόσμο από θεούς και ανθρώπους, θρησκεία πολιτική άρχουσα τάξη ΜΜΕ-εξαπατήσεως κλπ. κατεστημένη εξουσία.

   Α ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ.

   Στην κοιλάδα της ξεφτίλας (γεράματα) τελειώνουν τα θεμελιώδη δικαιώματα για ζωή αξιοπρέπεια σωματική και ψυχική ακεραιότητα αυτοδιάθεση εγωισμός ποιότητα ζωής κλπ. 

  Τα γεράματα είναι: Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ -ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ -ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΤΗΣ -ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΣ = Μ.Α.Π.Α

  Και Η ΖΩΗ θα ανταλλάσσει ΣΚΥΤΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ.

  Ήμαστε ζωντανοί 75-90 κλπ. χρόνια. Πεθαμένοι αιώνια, και ως εκ τούτο θα "δούμε" και το τέλος τους σύμπαντος από τον παράδεισο της υπαρκτής ανυπαρξίας, όταν κάποτε θα γίνει.

  Θα ζήσουμε αιώνια……. πεθαμένοι, στην αιωνιότητα της υπαρκτής ανυπαρξίας. -ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.

 

ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ πουλάνε για σοφία τα φαντασιο-λογήματα τους.   (Σελ.024)
  Απατή είναι ο θεός και σας εξαπατούνε,
όλοι οι νταβατζήδες του που τον υπηρετούνε.
  Και όλοι οι προστάτες του απ' την απάτη ζούνε,
συνειδητά ασυνείδητα αυτοί τα' οικονομούνε.
  Χιλιάδες επεθάνανε που ήθελαν να ζήσουν,
τους πούλαγαν παρηγοριά μέχρι να ξεψυχήσουν.
  Κανέναν δεν ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΤΕ στην οικουμένη,
και όποιος τους επίστεψε ακόμη περιμένει.
  Βρίσκεται στον παράδεισο, ναι της ανυπαρξίας,
με στην αιωνιότητα μηδαμινής ΑΞΙΑΣ.