ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΜΕ-νταφιάσεως TV κλπ.  ΘΑ "ΓΙΝΩ" ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. 

          Τ Υ Π Ο Σ, TV, κλπ. Μ.Μ.Ε και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΣ                           (31)

                          -----Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ (ΕΞΟΥΣΙΑ) ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ……

                ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

   Προς όλων των ΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, (Δεν μπορεί να μην ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ;) εξαρτημένο, φιμωμένο, φαντασμένο, ξιπασμένο, και κομματισμένο ΤΥΠΟ T.V και λοιπά ΜΜΕ-νταφιάσεως, ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και των τραστ. -Ο σιωπηλός κόσμος της δημοσιογραφίας και τις πολυφωνίας, ή και απατεωνίας, ακούγεται ότι τους συμφέρει. Φυσικά λένε και καμιά αλήθεια εκεί που δεν μπορούνε να κάνουνε διαφορετικά.

  (Μόνον για αρσενικούς άντρες, ξύπνιους, αυτοκινούμενους, αυτόφωτους, μπεσαλήδες, όχι για νομίζοντας, πουλημένους). Αποκαλούν τον τύπο τέταρτη εξουσία, αλλά κατάντησε δυστυχία, ή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,  Μ.Μ.Ε-ξαπατήσεως.

  ΜΜΕ-πικοινωνίας…. όχι και επικοινωνίας και ενημερώσεις αλλά κατευθυνόμενης παραπληροφόρησης και επιλεκτικής ενημέρωσης. *(ΕΕΕ)

  Τα ΜΜΕ TV: Σέβονται τον πολίτη με το να τον πουλούν και ψέματα, "προάγουν" το τον πολιτισμό! -Ποιόν πολιτισμό; προάγει ότι πουλάει. Τους πολιτικούς ηθοποιούς τραγουδιστές ποδοσφαιριστές το κατεστημένο τις εκπομπές  B.B to BAR κλπ. κλπ. 

  Η πολυφωνία των κωφάλαλων: Ελεύθερο βήμα: για κωφούς και φιμωμένους, και από τον νόμο αγνοημένους, νεκρωμένους, ισοπεδωμένους, πουλημένους, στημένους, μονωμένους, και χεροπόδαρα δεμένους, μας έχουνε χεσμένους. Ότι σαβούρα υπάρχει (πολιτική κλπ.) πρωτεύουν στην TV ΜΜΕ κλπ.   

 Η κομματικοποιημένες εφημερίδες (τηλεόραση) δεν έχουν δικιά τους γνώμη, βούληση, (αν φέρουν γνώμη ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ) όταν γράφουν για πολιτική, λένε ότι την υπαγορεύει το καθαρός κομματικό (όχι της ολότητας) συμφέρον, και κατ' επέκταση το αυστηρά ατομικό τους. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ, και από την άλλη ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ: Δίκαιον αλήθεια, αντικειμενικότητα, ιδανικά, αξίες, μπέσα, παρρησία, ανδρισμός, και λοιπές αηδίες.

  Δεν υπάρχει ούτε μία αντικειμενική όσο είναι δυνατόν, (και η μη κομματικοποιημένες ακόμη) παραποιούν ή υποβαθμίζουν τις αλήθειες ανάλογος, (ξέρεις εκ των προτέρων ποιόν θα υποστηρίξουν με τα πράσινα γαλάζια κόκκινα βοθρολήματα τους) για το ίδιο θέμα η μία τα γράφει μαύρα και η άλλη άσπρα, λένε και καμιά ανώδυνη αλήθεια, φυσικά όταν δεν βλάπτει το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

  Φυσικά ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ το ψωμί τους βγάζουν, έξοδα υποχρεώσεις έχουν, ή το βουλώνουν κατόπιν πληρωμής.

  Δεν ΜΠΟΡΟΥΝ όμως να μιλούν για ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ και λοιπές αηδίες. Το κακό είναι ότι νομίζουν, ότι είναι αντικειμενικοί, χρειάζονται προδιαγραφές τις αλήθειας. Πολλά από τα κείμενα μου εστάλησαν και τα ΘΑΨΑΝΕ, (Ποιος είναι αυτός ο μ... ο Σερραίος;). Εστάλησαν αυτά και άλλα, υποτίθεται σε ξύπνιους που αποδείχθηκαν μαλάκες. Υπάρχουν μη μαλάκες στην Ελλάδα για να τα δημοσιεύσουν;  *(ΕΕΕ)       

   Το ποιο σιχαμερό επάγγελμα, να υποστηρίζουν τα καθάρματα της πολιτικής και να εξαπατούν τους λαούς, που υποτίθεται ότι εξυπηρετούν. Η δουλοπρέπεια του τύπου (και των δημοσιογράφων) στο κατεστημένο, στην εξουσία, (υπηρέτες "φιλιπινέζες") και τελικός στο καθαρό ατομικό τους συμφέρον, είναι η καταρράκωση της αξιοπρέπειας τους, έχουν χάσει την αξιοπιστία τους. Όσο για το ενδιαφέρον τους για το καλό της ολότητας και τα μεγάλα λόγια για ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΚΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, αυτά είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ΗΛΙΘΙΟΥΣ, πιστεύοντες, ελπίζοντες, νομίζοντες, χαρίζοντες, ψηφίζοντες και τσιρλίζοντες *(ΕΕΕ) 

   Ο γραφειοκρατικός τύπος (50 σελίδες ή 120 κλπ.) με την γραφειοκρατική γραφή και έκφραση δεν συμβάλει στην μόρφωση του λαού αλλά στην παραπλάνηση του.

Εγώ είμαι σε καραντίνα για τον τύπο σαν λεπρός κλπ. είμαι έξω από τις δυνατότητες των κριτικών, τι να κριτικάρουν; πρώτα δεν μπορούν και δεύτερον δεν τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ, το πολιτικό κόστος τους δένει χειροπόδαρα, και την αρσενικότητα που θα την βρουν;

 

                                                         Ε Γ Ω   Κ Α Ι   Μ. Μ. Ε

                       Μ.Μ.Ε-ξαγριώσεως.         (Παρουσιαστής εκφωνητής δημοσιογράφος ) 

  ΑΝ δεν τα πετάξετε, ΑΝ τα διαβάσετε, ΑΝ καταλάβετε τι λέω, ΑΝ σας συμφέρει, και ΑΝ δεν σας υποτιμά δεν σας υποβιβάζει, αν σας ζοχαδιάζει, αν ζηλεύεται γιατί δεν τα είπατε εσείς, αν είσαι αμόρφωτος βλάκας ή μαλάκας. τότε προωθήστε τα για της προοδευτικές ιδέες τους από έναν Έλληνα που τον θάψανε 26 χρόνια. Περιμένω δυναμικά της αντιδράσεις σας τη γνώμη σας την διαψεύσει σας, όσοι μπορούν και τολμούν ας το κάνουν, και όσοι έχουν της γνώσεις των θεμάτων που θίγω βεβαίως. (Έχω την εντύπωση πως κάτι λέγω).

  Ούτε συνεννοημένοι νεκροθάφτες να ήσασταν δεν θα ενεργούσατε έτσι στο θάψιμο.

  Ή δεν καταλαβαίνουν τι λέγω, ή καταλαβαίνουν και με θάβουν τα Μ.Μ.Ε-νταφιάσεως.

  Όταν τα ΜΜΕ Ακαδημία καθηγητές εξυπνάκηδες δεν μπορούν να εξακριβώσουν αν είμαι βλάκας άσχετος για αυτά που γράφω τότε τι περιμένεις. Εγγράμματοι έγχρωμης φωτοτυπίας. Οι μαλάκες του εικοστού αιώνα.  Τουλάχιστον παίρνετε γραμμή, αφορμή; Με υποχρεώνουν να γίνομαι τεχνητά εγωιστής να γράφω επιθετικά προκλητικά και να δίνω το δικαίωμα να με κατηγορήσουν πως έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτόν μου όταν αποκαλώ πολλούς σχεδόν καθάρματα ή φυτικής νοημοσύνης εξαιρώντας της εξαιρετικές εξαιρέσεις = *(ΕΕΕ)

   Αδικήθηκα με το να γεννηθώ φτωχός και "αγράμματος" στην Ελλάδα ψάχνοντας μια ζωή για ΤΟ ΠΩΣ, ΑΠΟ ΤΙ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ως ερευνητής, ρεαλιστικός "επιστήμονας", ερασιτέχνης φιλόσοφος όχι επαγγελματίας με ορθολογιστική κρίση αντικειμενικός... αμφισβητίας κλπ. 

   Αντικειμενικός ερευνητής φυσικής της αλήθειας κλπ. ή ψώνιο, ή τρελός, ή βλάκας ή ψείρας τελειομανής κλπ.    Πάθος, μεράκι, χόμπι, το σαράκι που με τρώει.

=Πρέπει να αντιμετωπίσει 6 δισεκατομμύρια εγωισμούς, ή 5,9 δις μαλάκες. 

Τα πονήματα μου είναι εκτός φανταστικής φαντασίας. Με φαντασία αντικειμενική συγκεκριμένη που απαιτείται μεγάλη διασταύρωση γνώσεων και μελέτη, (και μεγάλη γνώση εγκυκλοπαιδικών γνώσεων φυσικής φιλοσοφίας κλπ.).

  Η φαντασία είναι καλή για ανακαλύψεις για ταινίες στον σινεμά, εν γνώσει μας όμως ότι είναι φαντασία. 

  Μια ζωή προβληματισμένος το κάθε τι που έπεφτε στην αντίληψη μου με πειράματα δόκιμες και αναπροσαρμογές κατασκευές κλπ.

  Ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης αν μιλούσαν για αεροπλάνα για αυτοκίνητα τηλεοράσεις κομπιούτερ κλπ. δηλαδή για ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ πράγματα στην εποχή τους θα τους περνούσαν για τρελούς. Δεν μπορώ να "καταλάβω" αν εγώ είμαι ζώο αμόρφωτο ή εσείς δεν καταλαβαίνετε ή δεν σας συμφέρει να τα υιοθετήσετε ή παίρνεται γραμμή από το κατεστημένο τους εργοδότες σας ή τα συμφέροντα σας, δεν είναι δυνατόν (που ζούμε στις σπηλιές) να μην καταλαβαίνετε τι λέγω;

  Πόσες μεγαλοφυΐες υψηλής ανθρώπινης ικανότητος θάβονται ή μένουν ανεκμετάλλευτες και περιφρονημένες από εγωισμό αντιζηλίες ανικανότητα του κατεστημένου να το εννοήσει να τον καταλάβει, και ενώ για πρώτη φορά ασχολούνται με ένα θέμα (που έχουν μεσάνυχτα) φέρνουν γνώμη κατηγορηματικά για να μην χαρακτηριστούν καθυστερημένοι κλπ. Έχουν το σύνδρομο (ελαφρυντικό) του ξύπνιου του μορφωμένου ή διότι δεν έχει τίτλους πανεπιστημίου ή αν ψυλλιαστούν πως κάτι λέει των θάβουν, είναι υποτιμητικών ξεφτελιστικό  να σε παραδεχτούν οι άλλοι, πάει πολλή. Δεν υπάρχει ένας "αρσενικός" μπεσαλής ντρέτος γενναίος άντρας, να ψυλλιαστεί πως κάτι λέει αυτό ο μαλάκας;    

   Δεν είμαι από κανένα κόμμα, οργάνωση, κλίκα, παράταξη, διάσημος κλπ. φιμωμένος ρυμουλκούμενος χειροκροτητής, για να με κατηγορήσετε ως κομμουνιστή καπιταλιστή κλπ. το μόνο που ζητώ είναι να με διαψεύσετε αν βεβαίως μπορείτε, συγκεκριμένα και όχι κουρκουτιάρικα.

  Δυστυχώς δεν θα βρεθεί ένας να με αντικρούσει, να ξυπνήσει ο αντρισμός του. -(Ποιος  είσαι μ... και ζητάς να σε απαντήσουν;) (Έχω την εντύπωση πως κάτι λέγω). 

  Κάποτε ίσος δικαιωθώ, η επερχόμενες γενεές θα σας λοιδορούν  για την ανικανότητα σας την κατωτερότητα σας να αντιλήφθητε πως κάτι λέγω, είναι δυνατόν σε όλη την Ελλάδα να μην υπάρχει ένας να με καταλάβει, δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι "μαλάκες". (Εδώ μια χούφτα άνθρωποι κατασκεύασαν κομπιούτερ (κινητά) κλπ. Το πολύπλοκότερο μηχάνημα που κατασκεύασαν οι άνθρωποι οπό καταβολής κόσμου.)   

  Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε, αλλά και οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι" μας…ΓΡΑΦΟΥΝ...!!!

*(ΕΕΕ)= Εκτός εξαιρετικών εξαιρέσεων                                                                                                     

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

               Τα βιβλία μου. http://users.otenet.gr/~tzinis/BIBLIA-MOY.htm

 

   Στα βιβλία μου και τα γραπτά που σας στέλνω κατά καιρούς εδώ και 26 χρόνια, και γράφω για τα στραβά τα κακά τα λάθη των ανθρώπων της φύσεως του "θεού" κλπ. δεν βγάζετε άχνα ή δεν τολμάτε, και τα θάβετε κάτω από τον εγωισμό σας, ενώ σας ακούμε στην τηλεόραση στον τύπο να κόπτεστε για την Ελλάδα, και αν κάποιος αθλητής πάρει κανένα μετάλλιο πανηγυρίζετε κλπ. ή να μιλάτε για βιβλία καλλιτεχνικά ποδοσφαιρικά κουρκουτιάρικα κλπ. κοινά δευτερευούσης σημασίας χρονοφάγα ή ευχάριστα, και τα μορφωτικά ή τα επιστημονικά τα προοδευτικά αγνοούνται από τα Μ.Μ.Ε. πανεπιστήμια Ακαδημία κλπ. αλλά ποιός θα αναγνωρίσει κάποιον ΑΣΗΜΟ, (περιμένετε να πεθάνει; Ούτε η γυναίκα του, τα παιδιά του δεν τον καταλαβαίνουν και τον θεωρούν τρελό ψώνιο κλπ.)

   Μιλάτε σε κοινότυπο επίπεδο για καθιερωμένα ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΑ. Τα ίδια και τα ίδια και γραφειοκρατικά, με τους ίδιους πάντα, ενώ εγώ μιλάω για πέρα από αυτά, ασυνήθιστα θέματα αιτιολογικά, υπαρκτά μεν αλλά άγνωστα, και ως εκ τούτο ανύπαρκτα για σας, με πράγματα που δεν έχετε ασχοληθεί και χρειάζεται επιπλέον μελέτη και γνώση.

   Ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης αν μιλούσαν για αεροπλάνα για αυτοκίνητα τηλεοράσεις κομπιούτερ κλπ. δηλαδή για ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ πράγματα στην εποχή τους θα τους περνούσαν για τρελούς. Δεν μπορώ να "καταλάβω" αν εγώ είμαι ζώο αμόρφωτο ή εσείς δεν καταλαβαίνετε ή δεν σας συμφέρει να τα υιοθετήσετε ή παίρνεται γραμμή από το κατεστημένο τους εργοδότες σας ή τα συμφέροντα σας, δεν είναι δυνατόν (που ζούμε στις σπηλιές) να μην καταλαβαίνετε τι λέγω;

   Πόσες μεγαλοφυΐες υψηλής ανθρώπινης ικανότητος θάβονται ή μένουν ανεκμετάλλευτες και περιφρονημένες από εγωισμό αντιζηλίες ανικανότητα του κατεστημένου να το εννοήσει να τον καταλάβει, και ενώ για πρώτη φορά ασχολούνται με ένα θέμα (που έχουν μεσάνυχτα) φέρνουν γνώμη κατηγορηματικά για να μην χαρακτηριστούν καθυστερημένοι κλπ. Έχουν το σύνδρομο (ελαφρυντικό) του ξύπνιου του μορφωμένου ή διότι δεν έχει τίτλους πανεπιστημίου ή αν ψυλλιαστούν πως κάτι λέει των θάβουν, είναι υποτιμητικών ξευτεληστικών να σε παραδεχτούν οι άλλοι, πάει πολλή.   

  Μ.Μ.Ε. Εξαπατάτε τον λαό για τον οποίον κόπτεστε και σκοτώνεστε για την αλήθεια την ενημέρωση χωρίς να δημοσιεύετε και την αντίθετη γνώμη ή με ψιλά γράμματα σε μια γωνία αθέατη φυσικά, όσα δεν ΠΟΥΛΑΝΕ ή δεν αμείβονται επαρκώς (Το σύνδρομο του εμπορίου.) θάβονται τεχνηόντος    *(ΕΕΕ).

=Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε, αλλά και οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι" μας…ΓΡΑΦΟΥΝ...!!!

*(ΕΕΕ)= Εκτός εξαιρετικών εξαιρέσεων

   Επιτρέπονται οι αναδημοσιεύσεις. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι αφαιρέσεις ή προσθέσεις από το κείμενο έστω και ένα κόμμα. Για περισσότερα στα βιβλία (Νο1, Νο2, Νο3, Νο4)