Δρ. Βασίλης Τσιάντος

Δρ. Βασίλης Τσιάντος

Δρ. Βασίλης Τσιάντος

Ο Βασίλης Τσιάντος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Γενικού Τμήματος Θετικών Επιστημών του ΤΕΙ Καβάλας, από τον Δεκέμβριο του 2003. Από τον Ιούνιο του 2004 είναι Διευθυντής του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΚΤΕ ΑΜΘ). Είναι Υπεύθυνος του Τομέα Μαθηματικών του Γ.Τ.Θ.Ε.

Ο B. Τσιάντος τελείωσε το διδακτορικό του το 2000 στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, στην ερευνητική ομάδα Electronic & Information Storage Systems Research Group του καθηγητή Barry Middleton, με την επίβλεψη του Reader Dr Jim Miles. Η διδακτορική διατριβή του B. Τσιάντου εκπονήθηκε στο αντικείμενο του μικρομαγνητισμού. Ο τίτλος της διατριβής ήταν «Numerical Methods for Ordinary Differential Equations in Micromagnetic Simulations».

Στη συνέχεια εργάσθηκε ως ερευνητής στο Πολυτεχνείο της Βιέννης, στην ερευνητική ομάδα Micromagnetics & Magnetic Materials Group του καθηγητή Josef Fidler.

Ο B. Τσιάντος έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 40 άρθρα σε διεθνή περιοδικά και έχει ανακοινώσει εργασίες του σε πλήθος διεθνών συνεδρίων.

Είναι παντρεμένος με την Σεβαστή χατζηφωτίου και έχει ένα γιό, τον Δημήτρη.

 

Δρ. Βασίλης Τσιάντος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας

Γενικό Τμήμα Θετικών Επιστημών

Άγ. Λουκάς

65404 Καβάλα

 

 

 

Για επικοινωνία:

Γραφείο: 4ο ΤΟΛ Τμ. Ηλεκτρολογίας

Τηλ.  2510 — 462242

ΦΑΞ: 2510 — 462242

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: tsianto@teikav.edu.gr

                                         tsiantos@otenet.gr

Ιστοσελίδα: http://users.otenet.gr/~tsiantos/

 

 

 

Η Ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και συντηρείται από τον Δρ. Βασίλη Τσιάντο (© 2005) με τη χρήση του MS Publisher.