Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

 

  heart.gif (4940 bytes)              silia.jpg (3551 bytes) Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ( Βασιλεία)

Πρώτα βάζω την μητέρα μου. Είναι πολύ καλή. Έχει 170cm ύψος.και είναι πάρα πολύ γλυκιά. Με βοηθά σε όλα μου τα προβλήματα και μπορώ να της μιλήσω για οτιδήποτε. Ξέρω πως δεν θα πει τίποτα από όσα θα της πω και πως θα με συμβουλεύσει, για το ποιό είναι το σωστό σε κάθε περίσταση. Είναι αρχιτέκτων στο επάγγελμα - και μάλιστα πάρα πολύ καλή.

 

   einstein.gif (3636 bytes)             theo.JPG (7117 bytes) Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ (Θεόδωρος)

Με τον πατέρα μου αυτή την στιγμή που είμαι 14 χρονών (πάνω στην εφηβεία) έχω αρκετές κόντρες, αλλά όλοι λένε πως είναι της ηλικίας και θα μου περάσει. Έχει ύψος 173cm και είναι ενδιαφέρον τύπος. Ασχολείται με το Computer και το Internet. Έχει σπουδάσει μαθηματικός, μα δουλεύει με την μητέρα μου στο Αρχιτεκτονικό τους γραφείο.

 

               calvin.gif (5861 bytes) dim.JPG (6648 bytes) Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ (Δημήτρης)

Τον περνάω δύο χρόνια. Του αρέσει το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο. Δεν είναι και πολύ καλός στα φιλολογικά, μα αστέρι στα θετικά μαθήματα. Τον αγαπώ πολύ, άσχετο αν μερικές φορές τσακωνόμαστε.

 

      pg9_13.gif (1862 bytes)         maria.JPG (11248 bytes) Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ (Μαρία)

Είναι τρία χρόνια μικρότερή μου. Παίζει tennis και κάνει γυμναστική. Είναι όλο λουλούδια και αρώματα. Το αγαπημένο της χρώμα είναι το ροζ. Είναι γκρινιάρα και εγωίστρια, μα δεν παύω να την αγαπώ πολύ.