ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κεντρική σελίδα

Για τους εκπαιδευτικούς(Teachers): Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε χρήσιμα applets με τα οποία μπορείτε να βοηθήσετε τους μαθητές σας να κατανοήσουν Μαθηματικές έννοιες από την Άλγεβρα, την Γεωμετρία, την τριγωνομετρία, την Ανάλυση και την Στατιστική.

 

Για τους μαθητές: Μπορείτε να ανατρέχετε στις σελίδες αυτές για μια μικρή επανάληψη. Μπορείτε να "παίξετε" με τα applets για να ξαναθυμηθείτε - επανανακαλύψετε έννοιες που έχετε διδαχθεί με τη βοήθεια του υπολογιστή. Το site θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται όσο ο ελεύθερος χρόνος το επιτρέπει. Δείτε ενδεικτικά θέματα και ασκήσεις Ιουνίου και Σεπτεμβρίου.

Για επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 555-5555555

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

 tasosarv@otenet.gr

anarvaniti@sch.gr

 

Sorry, your browser doesn't support Java(tm).

Για να εργαστείτε μα τα applet ή τις μικροεφαρμογές, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εικονική μηχανή java έκδοση 1.4.2 ή νεώτερη. Αν δεν την έχετε μπορείτε να την κατεβάσετε από την σύνδεση click here to install Java now) ή κατεβάστε την από εδώ

 

Αν το firewall του υπολογιστή σας εμποδίζει την λειτουργία της Java, επιτρέψτε του να την ενεργοποιήσει. Όταν συμβαίνει αυτό, μια κίτρινη λωρίδα εμφανίζεται κάτω από τα μενού και τα εργαλεία του Ιinternet explorer η του Firefox  περιμένοντας να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε την ενεργοποίηση της.

 

Αν έχετε αργό επεξεργαστή ή μικρή μνήμη, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι να φορτωθούν τα απαραίτητα εργαλεία.