ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
1ο Γυμνάσιο Ζακύνθου

 

                  

 

                                                                       

                          1ο Γυμνάσιο Ζακύνθου

                    Θεριανού 8, Ζάκυνθος 29100, τηλ. & fax: (+ 30),26950,42200

Το σχολείο μας βρίσκεται στη Ζάκυνθο, στη νοτιοδυτική Ελλάδα. Είναι ένα σχολείο μέσου μεγέθους, δεδομένου ότι έχει 300 μαθητές, 12-15 ετών και 33 καθηγητές.

 

1ο Γυμνάσιο Ζακύνθου

 

Η σχολική βιβλιοθήκη μας είναι ένα προϊόν του προγράμματος της ΕΕ, Epidavros και ολοκληρώθηκε υπό την επίβλεψη του Πανεπιστημίου Πατρών. Αριθμεί 4000 τίτλους και αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό Ο καθηγητής κ.Διονύσης Αβούρης έχει την ευθύνη ολόκληρου του προγράμματος.

Διεθνείς δραστηριότητες

Σελίδες στα Έλληνες

Το AGROnet έλαβε χώρα στα πλαίσια Netd@ys Ευρώπη 99 . Σχολεία, από τις διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, συμμετείχαν σ'  αυτό το πρόγραμμα, προσπαθώντας να προωθήσουν  τα τοπικά γεωργικά προϊόντα τους. Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, οι μαθητές κάθε σχολείου,  επικοινώνησαν, μέσω του διαδικτύου, με τους μαθητές άλλων σχολείων. Έμαθαν πολλά για τα προϊόντα την ιστορία και τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής τους. Τέλος, θα προσπαθήσουν να πουλήσουν, χρησιμοποιώντας τις καταπληκτικές μεθόδους ηλεκτρονικού εμπορίου.


Αποφασίσαμε να συμβάλουμε σε αυτό το σημαντικό πειραματικό πρόγραμμα, ψάχνοντας το διάστημα για τα σήματα της εξωγήινης νοημοσύνης. Ο στόχος αυτού του προγράμματος, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, είναι τόσο συναρπαστικός που το καθένα πρέπει να τον ενώσει. Έχουμε αναλύσει 750 μονάδες εργασίας μέχρι τώρα.


Ευρωπαϊκά σχολεία, συνεργαζόμαστε, στα διαφορετικά προγράμματα:

Staatliche Realschule Burglegenfeld

Κολλέγιο του Ντόβερ

Γυμνάσιο Μπόβα Μαρίνα

Γράψτε μας: mail@1gym-zakynth.zak.sch.gr

 

 

Sponsored by Microsoft Hellas

Organized by

Αυτή η σελίδα τροποποιήθηκε την  04/09/2001