Φωτογραφίες

Βίντεο

Home


Γρήγορες πληροφορίες

        

«...Παρά θιν'αλός...»

Νέος Μαρμαράς 54 χλμ από Νέα Μουδανιά

     Αν αγαπάτε τον ήλιο και τη θάλασσα μέσα σ' ένα καταπράσινο περιβάλλον, το συγκρότημα μας σας προτείνει δίκλινα, τρίκλινα ,τετράκλινα δωμάτια και διαμέρισμα χωριστών δωματίων εξοπλισμένα με κουζίνα και μπάνιο και τα οποία ανήκουν, σύμφωνα με απόφαση του ΕΟΤ, στην Α' κατηγορία.

     Η οικογενειακή μορφή της επιχείρησης επιτρέπει την προσφορά μιας ζεστής και εξατομικευμένης φιλοξενίας και διαμονής δίπλα σε μια σχεδόν ιδιωτική θάλασσα και αμμουδιά.

    Ο περιβάλλον χώρος είναι ένας όμορφος κήπος με γκαζόν και πεύκα , έκτασης 1000m2 και μπροστά του απλώνεται μια πεντακάθαρη θάλασσα, ιδανικός χώρος για ξεκούραση , άνεση και μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

      Στον ίδιο ενιαίο χώρο λειτουργεί καφέ -Bar- αναψυκτήριο όπου μπορείτε ν' απολαμβάνετε μαζί με το ποτό ή το μεζέ το μπάνιο σας ,την ηλιοθεραπεία ή τα άστρα με συνοδεία επιλεγμένης μουσικής.

      Η μικρή απόσταση από τον Ν. Μαρμαρά (2km) και από το ορεινό παραδοσιακό χωριό "Παρθενών" (5km) δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας για φαγητό σε ταβερνάκια, νυχτερινή διασκέδαση και περιπάτους στο πευκόφυτο βουνό.

     Με  αυτοκίνητο ή το καράβι μπορούν να γίνουν ημερήσιες εκδρομές στη Θεσσαλονίκη και στα φεστιβάλ της Κασσάνδρας ,στο 'Aγιο Όρος και τις Βόρειες Σποράδες. Για γκολφ, θαλάσσια σπορ, ιππασία και Casino προσφέρεται το συγκρότημα  Porto Carras.

 Το "παρά θιν' αλός", που σημαίνει "πλάι στη θάλασσα"

σας περιμένει!