Θέλετε να μιλήσουμε για την
Οπτική σας Επικοινωνία?
Θα 'θελα να ακούσω τις ανάγκες σας

gr | en

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Creative Design Solutions

Μελέτη και Σχεδιασμός Οπτικής Επικοινωνίας

Γραφίστας είναι ο δημιουργός της οπτικής επικοινωνίας για έντυπα και ιστοσελίδες (internet - site) με στόχο να βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσα από τη διαφημιστική προβολή.
Τι κάνει ο γραφίστας - σχεδιαστής:

  • Με τη δημιουργική προσέγγιση της επικοινωνίας σας μέσα από πρωτότυπες εικόνες, σχεδίων, γραμμάτων, κειμένων, χρωμάτων και τη σύνθεση αυτών σε έντυπο (print design) και ιστοσελίδα (web design) πετυχαίνει την υψηλή ποιότητα της οπτικής επικοινωνίας για να προσελκύσει άμεσα το ενδιαφέρον του κοινού που απευθύνεστε και να αποκτήσετε αξιόπιστο και σύγχρονο εταιρικό προφίλ.

  • Κάθε εταιρία πιστεύουμε ότι έχει πρωταρχική ανάγκη την εταιρική ταυτότητα της (Corporate identity). Η ονομασία και το λογότυπο (brand name = εμπορικό σήμα) είναι εκείνα που την ξεχωρίζουν και την καθιστούν μοναδική στο χώρο της αγοράς.

Δραστηριοποιούμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών με ενθουσιασμό, υπευθυνότητα και δημιουργική αντίληψη.

"Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα,
στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη!"

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

Για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών σε όλα τα στάδια υπάρχει συνεργασία με τυπογράφους (offset, επίπεδες, ψηφιακά), ατελιέ διαχωρισμών, φωτογράφους και web developers) για ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.
Μέσα από την δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, την υπευθυνότητα αλλά και το ανήσυχο πνεύμα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς με τον πελάτη προβάλλοντάς τον έξυπνα, ποιοτικά και αποτελεσματικά.

"Τα πάντα γύρω μας εκπέμπουν μηνύματα.
Το δικό σας μήνυμα επιλέξτε να το πείτε με σαφήνεια,
δημιουργία και αποτελεσματικότητα."

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!