Ιστοσελίδες του χωριού ΣΕΡΒΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ   - Οδηγίες περιήγησης - σχετικά Προγράμματα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλες                        Περιληπτικά ανά Κατηγορία και Εφαρμογή

Οδηγίες για την περιήγηση των ιστοσελίδων  του  Χωριού Σέρβου Αρκαδίας 

Σε αρκετές  από τις ιστοσελίδες υπάρχουν φωτογραφίες με εφφέ που είναι εφαρμογές Flash (όπως οι Πανοραμικές Φωτογραφίες). Σε κάποιες άλλες υπάρχουν επίσης φωτογραφίες με εφφέ που έχουν γίνει με εφαρμογές JAVA (όπως η σελίδα Χιονίζει στο Χωριό και τα Slides των 25 φωτογραφιών). Για να γίνουν ορατές αυτές οι εφαρμογές πρέπει να έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας τα προγράμματα:

1) τον Adobe Flash Player. Σε περίπτωση που δεν έχετε εγκαταστημένο αυτό το πρόγραμμα, η εγκατάστασή του είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να το  κατεβάσετε δωρεάν από την Adobe

2) Το JRE (Java Runtime Environment). Για να τρέξουν οι εφαρμογές  JAVA -που δίνουν εξαιρετικά εφφέ ανάλογα με το Flash και σε μερικές περιπτώσεις καλύτερα- πρέπει να έχετε εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας το Περιβάλλον Java που συνοπτικά λέγεται JRE  και να κάνετε και τη σχετική ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε (Internet Explorer, Mozilla ή οποιοδήποτε άλλο)  προκειμένου να ενεργοποιηθεί.  Αν δεν έχετε εγκατεστημένο το JRE μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα από τη Java com.  Υπάρχουν και λεπτομερείς οδηγίες για την Εγκατάσταση. Αν δεν διαθέτετε γρήγορη σύνδεση, αλλά απλή dial up θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να κατέβει (έχει μέγεθος  7.1 ΜΒ).

Ανωτέρω εμφανίζονται όλες οι ιστοσελίδες ανά Κατηγορία και Εφαρμογή τοποθετημένες μέσα σε φακέλλους, που ανοίγουν και κλείνουν όπως εκείνοι των Windows.