Ιωάννης Γεωργαντζής

&

Ευτυχία Σολδάτου

Καλώς ορίσατε στην προσωπική μας σελίδα! Η σελίδα αυτή κατασκευάζεται, γι αυτό συγχωρήστε οποιεσδήποτε τεχνικές ατέλειες ή ελλείψεις. Οποιαδήποτε παρατήρηση είτε συμβουλή είναι πάντα ευπρόσδεκτη στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: ioannisg@otenet.gr
 

Περιεχόμενα
Α. Ποιοί είμαστε.
Β. Τι μας αρέσει.
Γ. Τι δεν μας αρέσει
 
 

Η πρώτη ραπτομηχανή Husqvarna

Α. Ποιοί είμαστε.

Αρχικά, όπως θα διαβάσατε από τα ονόματά μας, είμαστε γόνοι των γνωστών οικογενειών Ν. Γεωργαντζή και Θ. Σολδάτου. Οι ηλικίες μας είναι τριάντα έξι (36) και είκοσι δύο (22) ετών αντίστοιχα. Εργαζόμαστε μαζί στην επιχείρησή μας, κατάστημα πώλησης και επισκευής ραπτομηχανών.

Επιστροφή στην αρχή της σελιδας
 

Β. Τι μας αρέσει.

Μας αρέσουν, οι αγώνες αυτοκινήτου ( αγώνες ταχύτητας, αναβάσεις, ράλλυ χωμάτινα και ασφάλτινα, GP F1 κ.ά ). Μας αρέσει η καλή μουσική ( rock, new wave, new age, ethnic και κλασσική μουσική ). Μας αρέσει η καλή παρέα τα βράδυα στο αίθριο της έπαυλής μας ( Β. Βαρδινογιάννης, Γ. Λάτσης, Σ. Λάτσης, Σ. Κόκκαλης, Α. Βωβός, Λ. Γκόλιας, Κ. Γκρεβέζου, Γ. Γκαντέλας, Α. Αλισαβάκη, Ι. Παπαδογιάννης, Θ. Σολδάτος - ο γνωστός κομμωτής- κ.ά ) και η γάτα μας. Το όνομά της είναι Αφροξυλάνθη ( χαϊδευτικά Αφρο ). Είναι μία γνήσια κεραμιδόγατα, που έγινε μέλος της οικογενείας μας πριν από ένα μήνα περίπου. Βρέθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο και την υιοθετήσαμε. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε φωτογραφία της, να σας δείξουμε. Αν σας ενδιαφέρει να τη δείτε και μάλιστα ζωντανή, μπορείτε να τη θαυμάσετε στο κατάστημά μας, Φορμίωνος 62 - Παγκράτι. Με εκατό (100) δρχ., μπορείτε να τη χαϊδέψετε, με πεντακόσιες (500) δρχ. μπορείτε να παίξετε μαζί της. Αν για να παίξετε χρειάζεστε και κουβαράκι κλωστής, μπορούμε να σας το προμηθεύσουμε με επιπλέον κόστος. Φυσικά μετά το κουβαράκι μπορέιτε να το πάρετε μαζί σας, για να ράψετε. Με εκατό χιλιάδες (100,000) δρχ., μπορείτε ν΄αποκτήσετε ή τη γάτα ή μία ραπτομηχανή, για να χρησιμοποιήσετε το κουβαράκι. ( μη σας μείνει το κουβαράκι, έτσι! ). Σημειώστε πως για να δείτε - και μόνο - τη γάτα μας, δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε: (+301)7015293 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση: ioannisg@otenet.gr.
Μ΄αρέσει η γυναίκα μου και γω σ΄εκείνη. Δεν θα επεκταθώ πιο πολύ, γιατί ο Webmaster της user.otenet.gr θα επέμβει.
Μας αρέσει ο κινηματογράφος, ειδικά οι εναπομείναντες θερινοί κινηματογράφοι. Και μιας που αναφεθήκαμε στους θερινούς κινηματογράφους, ΣΩΣΤΕ τον κινηματογράφο "ΕΛΕΝΑ" στα ΙΛΙΣΙΑ!
Μας αρέσει το Peugeot 106 Rallye 1.6 16V, με αποτέλεσμα η δαπάνη για την αγορά του να μπεί στο τρέχον "Πενταετές Πρόγραμμα της κυβέρνησης" - συγνώμη παρασύρθηκα σε προγραμματικές δηλώσεις.
 
 

Mika Salo at Austrian GPRichard Burns at Rally of New Zealand

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
 

Γ. Τι δεν μας αρέσει.

Δεν μας αρέσουν οι άνθρωποι που κοιτούν από τη βιτρίνα (τη γάτα μας ή τις ραπτομηχανές) και δεν μπαίνουν στο κατάστημά μας να ρωτήσουν για τη γάτα ή για ραπτομηχανή.
Δεν μας αρέσουν οι ουρές στις δημόσιες υπήρεσίες, ειδικά όταν όλοι ξέρουμε πως υπάρχει υπεράριθμο προσωπικό, μόνο που βρίσκεται σε λάθος θέσεις. Δεν μας αρέσουν οι ουρές στις τράπεζες ( ακούς Λάμπρο ),ειδικά όταν ξέρουμε πάλι πως υπάρχει υπεράριθμο προσωπικό (κρατικές) ή "οικονομία κλίμακας" (ιδιωτικές).
Δεν μας αρέσουν οι "φασίστες" της καθημερινής μας ζωής ( τα σκουπίδια μας στην πόρτα του διπλανού κ.λπ.). Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και θα επανέλθουμε σε επόμενη έκδοση της "σελιδας".

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Αριθμός έκδοσης της σελίδας: 3
Ημερομηνία τροποποίησης: 05/08/00