Η ζωή στον Πόρο

beachlife.jpg (6675 bytes)

nearby.jpg (7859 bytes)


Ο
Πόρος περιβάλλεται από ατέλειωτους κόλπους και δαντελωτά ακρογιάλια, βαθυγάλανη και πεντακάθαρη θάλασσα.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ώρες ατελείωτες τον ήλιο και τη θάλασσα. Η διαμονή στον Πόρο μένει αλησμόνητη γιατί συνδυάζει κάθε είδους προτιμήσεις και ενδιαφέροντα:

Όμορφους περιπάτους, επισκέψεις στα αξιοθέατα του τόπου, αξέχαστες διαδρομές ανάμεσα σε καταπράσινη βλάστηση.

Γνωρίζει κανείς τα ήθη και τα έθιμα του τόπου και έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα παραδοσιακά προϊόντα, τις νόστιμες λιχουδιές και το φημισμένο κρασί της Κεφαλονιάς στα ποικίλα εστιατόρια και τις γραφικές ταβέρνες.

Τα βράδια με την απαλή δροσιά ξεφεύγει ο καθένας από τη ρουτίνα και απολαμβάνει την ξεκούραση και τη διασκέδαση σε καφετέριες, μπαράκια και disco δίπλα στην θάλασσα.

Οι συχνές αποδράσεις με διάφορες και ποικίλες εκδηλώσεις που οργανώνει για τον τόπο ο Δήμος και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι, κάνουν γνωστές τις παραδόσεις μας στους χιλιάδες επισκέπτες κάθε εθνικότητας.

Για τους φίλους του αθλητισμού παρέχονται ευκαιρίες άθλησης για διάφορα σπορ σε γήπεδα: Μπάσκετ - τένις - ποδοσφαίρου και κάθε είδους θαλάσσιων σπορ.

Είναι σίγουρο ότι η ζωή στον Πόρο μαγεύει και ενθουσιάζει δίνοντας την επιθυμία του κάθε επισκέπτη να ξανάρθει σ' αυτό το φιλόξενο και ζεστό μέρος και για τις επόμενες διακοπές του.

life3.jpg (4666 bytes)

life6.jpg (2649 bytes)life5.jpg (4233 bytes)

life4.jpg (3705 bytes)

back