ΑΡΧΗ

Δ.ΕΠ.Α.Σ

 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο Σπετσών.

 

Γεια σας,

Δημιουργώντας την Δ.ΕΠ.Α.Σ. στηρίζουμε ένα μεγάλο μέρος της δημοτικής δραστηριότητας σε ένα πιο ευέλικτο επιχειρηματικό σχήμα με δυνατότητες να κινηθεί & σε άλλα θέματα & μορφές, από τις παραδοσιακές μέχρι πρόσφατα δημοτικές λειτουργίες.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκαν σημαντικές αλλαγές στο τοπίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με βασικό χαρακτηριστικό το πέρασμα πολλών αρμοδιοτήτων από τη κεντρική εξουσία προς τους δήμους.

Η νέα αυτή κατάσταση δημιουργεί αυξημένες απαιτήσεις γνώσης, επεξεργασιών & σχεδιασμού από πλευράς όλων των συμμετεχόντων στη Δημοτική δραστηριότητα.

Η Δ.ΕΠ.Α.Σ. κινείται θετικά προς αυτή τη κατεύθυνση και αποδεικνύει ότι ο θεσμός λειτουργίας των Δημοτικών επιχειρήσεων μπορεί να στηριχθεί μόνο με υψηλές απαιτήσεις επαγγελματισμού & υγιούς επιχειρηματικού ανταγωνισμού.

Υγεία & δημιουργία στη πρώτη χρονιά της νέας χιλιετίας!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΥΜΑΡΑΣ

 

Υποδοχή από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Σπετσών σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική σελίδα μας

& σας εύχομαι κάθε ευτυχία με τη νέα χρονιά.

Η δημιουργία της έχει σκοπό να καταδείξει τη φυσιογνωμία, το έργο & τις επιδιώξεις της επιχείρησης σε ένα μικρό αλλά τόσο σημαντικό νησί όπως είναι οι Σπέτσες.

Διαβάζοντας τις πληροφορίες που είναι καταγραμμένες θα διαπιστώσετε ότι η Δ.ΕΠ.Α.Σ. είναι ένα ζωντανό κομμάτι στη κοινωνική & οικονομική ζωή των Σπετσών, επιδιώκοντας να πρωτοστατεί θετικά με επεξεργασίες & παρεμβάσεις στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των παρεχόμενων υπηρεσιών του νησιού.

Τις όποιες παρατηρήσεις σας γύρω από τις δραστηριότητές μας μπορείτε να μας τις στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση :dep1@otenet.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Της Δ.ΕΠ.Α.Σ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

 

Send mail to khaianh@mailbox.gr or gkesses@otenet.gr with questions or comments about this web site.
Last modified: Ιανουαρίου 16, 2000