KALΚαλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο του Γαύρου !!!



 

Περιεχόμενα ιστοσελίδας  (κλικ στον γαύρο)

 

Γαύρος ξιδάτος Γαύρος ξιδάτος Υλικά
1 κιλό γαύρο
50γρ. αλάτι
1 μπουκάλι ξύδι 
3 σκελίδες σκόρδο

  Εκτέλεση  
Βάζουμε τον καθαρισμένο γαύρο σε ένα μπολ σε στρώσεις με αλάτι. Προσθέτουμε το σκόρδο, και το ξύδι και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για δύο μέρες. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κόκκαλα από το γαύρο και τον διατηρούμε σε ηλιέλαιο στο ψυγείο.

 

 

Δημοσια συζητηση στο Forum του G.A.B !!!

 

H επισημη ιστοσελιδα του Π.Σ.Φ.Ε.   

Γινετε ολοι μελη !!!

Επισκεφτειτε το καλυτερο ισως site στον Ελληνικο χωρο, που αφορα στα ενυδρειακα θεματα και οχι μονο...!!!

     

                                                                                                              

 

π