Κατόπιν επιθυμίας των πάνω από 1100 πελατών των σχεδιαστικών λογισμικών υποδημάτων Shoemaster, ο προμηθευτής τους Torielli, ανέπτυξε ένα νέο ξεχωριστό προϊόν. Αυτό το προϊόν είναι το Shoemaster Sourcing, το οποίο είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος με προβλέψεις νέων τάσεων μόδας για κάθε σεζόν.

Αυτός ο ηλεκτρονικός κατάλογος περιέχει μια πλήρη συλλογή των πιο πρόσφατων τάσεων και ενημερώσεων μόδας, καλύπτοντας όλα τα κομμάτια τα οποία καθορίζουν το τελικό υπόδημα: σχήμα καλαποδιού, τακούνια, τάσεις και γραμμές σχεδίων, σόλες, δέρματα, υφάσματα, πλεκτά και διακοσμητικά.

Προσφέρει εικόνες και κατά επιθυμία διατίθενται και στοιχεία τρισδιάστατων σχεδίων (3D CAD data details) όπως και δείγματα, πακέτο υλικών (καλαπόδι, τακούνι, υλικά). Ένα μέρος του, με την ονομασία "Museum" είναι επίσης διαθέσιμο, για να δείτε τις συλλογές που παρουσιάζονται κατά την παρούσα περίοδο σε διάφορα Μουσεία στην Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και στην Αγγλία.

Μπορείτε να προμηθευτείτε είτε το πλήρες πακέτο ή ένα τμήμα του καταλόγου. Η συνδρομή για αυτόν τον κατάλογο προσφέρει στον ενδιαφερόμενο κατασκευαστή όλες τις πληροφορίες για την επόμενη σεζόν.

Ο κατάλογος Shoemaster Sourcing αποτελείται από καλαπόδια, υφάσματα, δέρματα, σόλες, διακοσμητικά, πλεκτά κ.α.

Με την αγορά του πλήρες πακέτου, παρέχονται πρόσθετες μηνιαίες ενημερώσεις (flash updates), με απεικονίσεις των τάσεων μόδας για την σεζόν.

 


ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ
ΔΗΜ.Ι. ΧΟΥΝΤΑ 3, ΠΑΙΑΝΙΑ Τ.Κ. 19002, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ: 210 664 0429, ΚΙΝ: 6977 413 668
FAX: 210 664 5084, E-mail: forlidas@otenet.gr, http://users.otenet.gr/~forlidas