ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΎ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ

ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ CNC ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Το Shoemaster Forma είναι ένα πρωτοποριακό μοντελοποίησης καλαποδιού, που επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα μετατροπών πάνω στο σχήμα ενός καλαποδιού, με την ελάχιστη χρήση χρόνου και προσπάθειας. Ισχυρά οπτικά εργαλεία μοντελοποίησης, επιτρέπουν τον καλαποδοποιό να διαμορφώσει ή να συνδυάσει κομμάτια καλαποδιών για την δημιουργία οποιουδήποτε επιθυμητού σχήματος.

Το τροποποιημένο καλαπόδι μπορεί έπειτα να ελεγχθεί άμεσα για τις σωστές διαστάσεις και να παντογραφηθεί σύμφωνα με εξατομικευμένους κανόνες για κάθε πελάτη. Το τελικό καλαπόδι μπορεί να παραχθεί σε ένα ευρύ φάσμα CNC μηχανών κατασκευής.

Το Shoemaster Forma επιτρέπει τον ειδικευμένο κατασκευαστή καλαποδιών να εκτελεί κάθε λειτουργία, μέσα σε τρισδιάστατο περιβάλλον σχεδίασης που κανονικά θα έκαναν χειροκίνητα. Η ταχύτητα και ακρίβεια εντούτοις, ξεπερνά οποιαδήποτε χειρωνακτική διαδικασία. Για τους λιγότερο ειδικευμένους, το Shoemaster Forma απλοποιεί σημαντικά τις συμβατικές χειρονακτικές εργασίες, συγκεντρώνοντας τις εμπειρίες ενός πολύ ευρύτερου φάσματος ειδικευμένου προσωπικού.

Το Shoemaster Forma επίσης ενσωματώνεται πλήρως με τα σχεδιαστικά υποδημάτων και συστημάτων ανάπτυξης βάσης σχεδίου των λογισμικών Shoemaster. Αυτό σημαίνει ότι τα καλαπόδια μπορούν να μεταφερθούν άμεσα ψηφιακά από τον κατασκευαστή καλαποδιών στον σχεδιαστή υποδημάτων και κατασκευαστή, επιταχύνοντας σημαντικά την παραγωγική διαδικασία και χρησιμοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα του τρισδιάστατου CAD/CAM.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΝΤΑΣ
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Shoemaster Forma είναι η δυνατότητά του να δημιουργεί ταχύτατες και ακριβείς τροποποιήσεις στο σχήμα πόντας ενός καλαποδιού. Αυτό επιτυγχάνεται επιτρέποντας την επιλογή της μπουγέτας ενός καλαποδιού και της πόντας ενός άλλου καλαποδιού, και έπειτα "ενώνει" τα καλαπόδια σε ένα επιθυμητό σημείο για την δημιουργία ενός ενιαίου νέου καλαποδιού. Αυτή η διαδικασία διαρκεί δευτερόλεπτα και μπορεί εύκολα να ενοποιηθεί και να ρυθμιστεί επιτυγχάνοντας ακριβώς το αποτέλεσμα που απαιτείται.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Το Shoemaster Forma σας επιτρέπει άμεσα να προσθέτετε ή να αφαιρείτε υλικό από οποιοδήποτε σημείο ή επιφάνεια του καλαποδιού. Απλώς επιλέξτε την περιοχή που θέλετε να αλλάξετε και έπειτα πιέστε ή τραβήξτε το υλικό σε εκείνη την περιοχή για την τροποποίηση τoυ σχήματος του καλαποδιού.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ
Το σύστημα σας επιτρέπει την δημιουργία δισδιάστατων αλλαγών σε οποιοδήποτε ή σε όλα τα βασικά προφίλ του καλαποδιού και μετά πραγματοποιεί αυτές τις αλλαγές σε τρισδιάστατη μορφή. Παραδείγματος χάριν, μπορείτε να μετατρέψετε τα προφίλ, της πόντας, μπουγέτας, του πάνω μέρους κλπ., απλά με την επιλογή και μετακίνηση κόμβων γραμμών σε μια δισδιάστατη γραμμή. Όταν θα έχετε επιτύχει το προφίλ που απαιτείτε, απλά επιβεβαιώνετε την αλλαγή και το σύστημα αυτόματα μετατρέπει το δισδιάστατο προφίλ σε ένα νέο τρισδιάστατο σχήμα.

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΠΟΥΓΕΤΑ
Κατά τον ίδιο τρόπο που οι πόντες μπορούν να αλλαχθούν, μία μπουγέτα μπορεί επίσης να επιλεχθεί από ένα καλαπόδι και να εφαρμοστεί εύκολα σε ένα άλλο καλαπόδι. Οδηγοί μπουγέτας από χαρτόνι μπορούν επίσης να δημιουργηθούν. Τα ύψη μπουγέτας μπορούν να τροποποιηθούν απλώς με την ρύθμιση της κλίσης της μπουγέτας ως μία δισδιάστατη γραμμή και έπειτα εφαρμόζοντάς την στο καλαπόδι αυτόματα.ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
Το Shoemaster Forma παρέχεται μαζί με βασικό και με καθοδηγούμενο σύστημα παντογράφησης. Η καθοδηγημένη παντογράφηση είναι ένα ισχυρό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στο χειριστή να καθορίσει το μήκος σόλας και μετρήσεις μήλων. Το σύστημα μετά θα εργαστεί ταχύτατα μέσω χιλιάδων παραγοντικών συνδυασμών μέχρι να βρει ένα ζευγάρι τιμών παντογράφησης οι οποίες μετατρέπουν με ακρίβεια το μήκος σόλας και μετρήσεις μήλων.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ
Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Shoemaster Forma είναι η συμβατότητά του με τα άλλα προϊόντα Shoemaster. Οποιοδήποτε καλαπόδι παραγόμενο ή τροποποιημένο από το Forma μπορεί να μετατραπεί σε ένα ψηφιακό καλαπόδι (e-last) και μετά να εισαχθεί κατευθείαν σε οποιοδήποτε προϊόν τρισδιάστατης σχεδίασης και ανάπτυξη βάσης σχεδίου της Shoemaster. Αυτό σημαίνει ότι ο καλαποδοποιός μπορεί εύκολα να παρέχει ψηφιακά καλαπόδια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από σχεδιαστές και κατασκευαστές υποδημάτων σε όλο τον κόσμο. Η προστασία με κωδικό πρόσβασης εξασφαλίζει ότι τα καλαπόδια δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να κατασκευαστούν από οποιονδήποτε εκτός από τον αρχικό καλαποδοποιό πού χρησιμοποιεί το Shoemaster Forma.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Το Shoemaster Forma σας επιτρέπει την ευκολία προσκόλλησης εργαλείων στήριξης πόντας και μπουγέτας σε ένα ολοκληρωμένο καλαπόδι, και έπειτα να αποστείλει τα δεδομένα σε μια μηχανή κατασκευής. Τα εργαλεία στήριξης πόντας και μπουγέτας καλαποδιού για μια ευρεία σειρά πρωτοποριακών CNC μηχανημάτων κατασκευής, υπολογίζονται αυτόματα από το λογισμικό.ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΦΙΛ
Μετατροπή πάνω μέρους προφίλ
Μετατροπή κάτω μέρους προφίλ
Μετατροπή προφίλ πόντας
Μετατροπή προφίλ μπουγέτας
Μετατροπή αριστερού προφίλ
Μετατροπή δεξιού προφίλ

ΣΎΝΘΕΤΗ ΜΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
Ένωση καλαποδιών
Αλλαγή πόντας
Αλλαγή μπουγέτας
Αλλαγή σε μπότα
Αλλαγή ύψους τακουνιού

ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ
Πολλαπλά παράθυρα εργασίας
Δισδιάστατα και τρισδιάστατα παράθυρα εργασίας
Εργασία με πολλαπλά καλαπόδια
Αφαίρεση κοτσανιού πόντας μετά την αντιγραφή καλαποδιού
Αφαίρεση κοτσανιού μπουγέτας μετά την αντιγραφή καλαποδιού
Μέτρηση μήκους σόλας
Μέτρηση μήλων

ΠΡΟΗΓΜΈΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ
Τράβηγμα καλαποδιού
Δημιουργία ψηφιακού καλαποδιού
Υποστήριξη τρισδιάστατης ψηφιακής αντιγραφής με Microscribe
Ρύθμιση κόστας
Δημιουργία οδηγών πόντας και μπουγέτας
Δισδιάστατη επιπεδοποίηση πάτου
Τοπική τροποποίηση
Βασική παντογράφηση
Καθοδηγημένη παντογράφηση

ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΉ
Πρόσθεση βάσεων στήριξης πόντας και μπουγέτας καλαποδιού
Αυτόματος υπολογισμός εργαλείων στήριξης πόντας και μπουγέτας καλαποδιού
Προηγμένες επιλογές εργαλείων στήριξης πόντας και μπουγέτας καλαποδιού

ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΉ
Ευρεία ποικιλία εισαγωγής και εξαγωγής ψηφιακών μορφών καλαποδιούSHOEMASTER
-Ισχυρή λειτουργία
-Ευκολία λειτουργίας
-Πλήρως Συμβατό με προϊόντα Microsoft
-Αποδοτικό
-Γρήγορη έναρξη προγράμματος
-Εξατομικεύσιμες διασυνδέσεις
-Μεγάλη επιφάνεια σχεδιασμού
-Χρησιμοποιεί τα τελευταίας τεχνολογίας επιταχυντές γραφικών
-1,2,3 ή 4 παράθυρα εργασίας - βλέπετε ότι επιθυμείτε όταν το χρειασθείτε