ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ (SLIDE SHOW) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ SHOEMASTER


Το ShoemasterQS Creative είναι το ιδανικό εργαλείο για τον σχεδιαστή υποδημάτων, συνδυάζοντας την ακρίβεια και παραγωγικότητα του CAD/CAM, με το δημιουργικό ταλέντο. Ξεκινώντας με ένα καλαπόδι και ένα απλό σχέδιο, μπορείτε να σχεδιάσετε ταχύτατα το πλήρες υπόδημα τρισδιάστατα (3D) με οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων, υφών, σολών και υλικών.

Το αποτέλεσμα είναι μία εντελώς ρεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση η οποία είναι ιδανική για παρουσιάσεις στους αγοραστές και κατασκευαστές. Το ShoemasterQS Creative περιέχει όλη την λειτουργικότητα που χρειάζεται, για να παραχθούν ελκυστικά και πειστικά σχέδια υποδημάτων. Τα καλαπόδια μπορούν να εισαχθούν απευθείαs με ψηφιακή μορφή και όπου απαραίτητο, να τροποποιηθούν από το πρόγραμμα για να ανταποκριθεί στην αρχική έννοια σχεδίου. Δισδιάστατα σχέδια μπορούν επίσης να εισαχθούν από σαρωτή (scanner) και το πρόγραμμα μπορεί να διασυνδεθεί απευθείαs με τα συμβατικά πακέτα γραφικών λογισμικών όπωs το Adobe PhotoShop. Το δισδιάστατο σχέδιο μπορεί έπειτα να εφαρμοστεί κατευθείαν πάνω στο καλαπόδι, και έπειτα να προστεθούν τρισδιάστατες σόλες, χρώματα και υφές για να δημιουργήσουν ένα πιστό αντίγραφο τρισδιάστατης έκδοσης του σχεδίου υποδήματος. Τελικά, αγκράφες και άλλα υλικά μπορούν να εισαχθούν και να τοποθετηθούν, για να παράγουν μία πλήρη τρισδιάστατη απεικόνιση του υποδήματος.

Το ShoemasterQS Creative παρέχει μία γνήσια ευκαιρία βελτίωσης παραγωγής και μείωσης εξόδων, μειώνοντας δραστικά την ανάγκη για την κατασκευή δειγμάτων υποδημάτων. Επίσης ενσωματώνεται πλήρως με τα τρισδιάστατα συστήματα ανάπτυξης βάσης σχεδίου του Shoemaster, ώστε οποιαδήποτε αποτελέσματα της διαδικασίας ανάπτυξης βάσης σχεδίου να μπορεί να φανεί αμέσως στην σχεδιασμό υποδήματος.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΎ.
Μια ευρεία σειρά εντολών τροποποιήσεων καλαποδιού υποστηρίζονται συμπεριλαμβάνοντας κλιμάκωση καλαποδιού, καθορισμός καμπύλης πόντας και μπουγέτας, ένωση καλαποδιών, και αύξηση/μείωση ύψους. Αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν την δημιουργία οποιουδήποτε σχήματος καλαποδιού, χωρίς να είναι απαραίτητη η συμμετοχή ενός καλαποδά στα πρώιμα στάδια σχεδιασμού.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ.
Σχέδια ή φωτογραφίες μπορούν να αντιγραφτούν και να εισαχθούν μέσα στο Creative, να 'τοποθετηθούν' πάνω στο καλαπόδι και έπειτα να εφαρμοστούν για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο σε τρισδιάστατη μορφή. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταφέρετε το καλαπόδι και οποιαδήποτε άλλα γραφικά δεδομένα στο λογισμικό πακέτο γραφικών σας μέσα από το Creative. Μπορείτε έπειτα να εργαστείτε εντός του λογισμικού πακέτου γραφικών σας και να μεταφέρετε το τελικό σχέδιο πίσω στο Creative. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπάρχουσα προσέγγιση σας στον δημιουργικό σχεδιασμό, εκμεταλλευμένοι την ισχύ του Creative για τρισδιάστατη απεικόνιση.

ΥΛΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ
Το Creative παρέχει μία σειρά από λειτουργίες που σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε υλικά υποδήματος και έπειτα να τα προσθέτεται στο σχέδιο υποδήματος. επίσης σας επιτρέπει την εισαγωγή υπαρχόντων τρισδιάστατων υλικών υποδήματος σε μορφή VRML. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε δεδομένα σχεδιαστικών (CAD) απευθείαs από κατασκευαστές κομματιών υποδημάτων για την δημιουργία εντελώς ρεαλιστικών τρισδιάστατων υποδημάτων.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΟΥ
Το Creative περιέχει ένα πλήρη τρισδιάστατο μηχανισμό μεταφοράς σχεδίου, διευκολύνοντάς σας στην εφαρμογή ενός υπάρχον σχεδίου σε ένα νέο καλαπόδι. Αυτές οι μεταφορές ελέγχονται εύκολα για να εξασφαλιστεί ότι θα διατηρηθούν οι σωστές διαστάσεις. Τα μεταφερόμενα σχέδια θα περιέχουν προηγουμένως δημιουργημένα στάμπα και παραμέτρους τρισδιάστατου υποδήματος, καθιστώντας περιττό τον επανασχεδιασμό του υπάρχον σχεδίου.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΉΣΕΙΣ
Μια πλήρη γκάμα εντολών επιτρέπει την ευέλικτη τρισδιάστατη μοντελοποίηση μίας τρισδιάστατης σόλας, συμπεριλαμβάνοντας σύνθετες καμπύλες επιφανειών, εσοχές, πρόσθετα και ξακρίσματα. Οι σόλες μπορούν να σχεδιαστούν πάνω ή κάτω από την βασική γραμμή του καλαποδιού. Τα σχήματα των επιφανειών μπορούν να προβληθούν εύκολα στην οθόνη, και τα αποτελέσματα σολών μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε σχήμα καλαποδιού απλά με την φόρτωσή τους πάνω στο τρέχων τρισδιάστατο σχήμα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Οι σόλες μπορούν επίσης να εισαχθούν ως αρχεία VRML από άλλα σχεδιαστικά πακέτα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
Η λειτουργία σχεδιασμού διακοσμητικών τρυπών επιτρέπει οποιοδήποτε συνδυασμό σχημάτων τρυπών, συμπεριλαμβάνοντας τα καθορισμένα από τον χρήστη σχήματα, για να εφαρμοστούν κατά μήκος ενός κεντρικού άξονα. Αυτή η γραμμή τρυπών μπορεί να τροποποιηθεί για να περιέχει ειδικές οδηγίες εργαλείων για κάθε τρυπητήρι, εξασφαλίζοντας ότι το κατάλληλo εργαλείο χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια αυτόματου τρυπήματος.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ
Χρησιμοποιώνταs υπάρχουσες γραμμές σχεδίου και υλικά στάμπων της παραγωγής, τα υποδήματα μπορούν να απεικονιστούν σε τρισδιάστατη μορφή, με πλήρη έλεγχο στο πάχος κομματιών, παραμέτρους αντανάκλασης, χρώματος και οι υφές μπορούν να εφαρμοστούν είτε στις εσωτερικές, εξωτερικές ή στις άκρες των επιφανειών. Προεπιλεγμένες υφές δημιουργημένες από οποιοδήποτε αντιγραμμένη εικόνα, μπορούν να διαβαθμιστούν και να περιστραφούν, για την δημιουργία του επιθυμητού αποτελέσματος. Το επίπεδο της λεπτομέρειας και ελέγχου που διατίθεται με το πακέτο Shoemaster Creative επιτρέπει πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα σε 3 διαστάσεις.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Παρουσιάσεις εναλλασσομένων εικόνων (slide show) μπορούν να δημιουργηθούν καθορίζοντας μία λίστα από εικόνες δημιουργημένες από ποικίλες μορφές και μπορούν να παρουσιαστούν στην οθόνη, επιδεικνύοντας μία σειρά σχεδίων προς στους ενδιαφερόμενους πελάτες ή διευθυντές εταιρίας.ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Έναρξη προτιμητέου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας
Αποκοπή και επικόλληση
Επικάλυψη εικόνων
Αποθήκευση και επαναφορά φόντου
Λειτουργία αποκοπής για εξαγωγή μεμονωμένων 3D εξωτερικών γραμμών κομματιού υποδήματος

3D ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ
Κλιμάκωση καλαποδιού σε οποιασδήποτε καθoρισμένη περιοχή
Τροποποίηση σημείων
Τροποποίηση καμπύλης πόντας και μπουγέτας
Ένωση καλαποδιών - "Αποκοπή και συγκόλληση"
Έλεγχος ύψους καλαποδιού
Λειτουργίες συγχώνευσης καλαποδιού και πάτου
Λειτουργίες κατοπτρισμού και αντιστροφής καλαποδιού
Λειτουργία ομαλοποίησης
Τροποποίηση σχήματος πέλματος καλαποδιού
Τροποποίηση καλαποδιού σε σχέση με οποιαδήποτε αντιγραμμένη εικόνα
Δυνατότητα δημιουργίας αυτόματων εντολών Macro για τροποποιήσεις βάσης σχεδίου

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΉΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ
Μετακίνηση μεμονωμένων κόμβων γραμμών
Κατοπτρισμός γραμμής
Προέκταση γραμμής
Μείωση γραμμής
Ενδιάμεσο γραμμής
Μετάθεση γραμμής
Αντιγραφή γραμμής
Δημιουργία σύζευξης γραμμών
Ομαλοποίηση γραμμής
Εντολές ομάδας γραμμών
Πάνω από 150 εντολές συνολικά

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Μεταφορά από αρχειοθήκη σχεδίων σε αντιγραμμένη βάση σχεδίου σε δευτερόλεπτα
Πλήρη έλεγχο πάνω στον τύπο και έκταση μετατροπής
Διατήρηση διαστάσεων σχεδίου, εάν απαιτείται
Εφαρμογή αρχείου μεταφοράς σε οποιαδήποτε αντιγραμμένη περίμετρο
Στάμπα, λεπτομέρειες, εσωτερικές γραμμές και περιθώρια μπορούν όλα να μεταφερθούν
A και B σύγκριση βάσεων σχεδίου


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ
Καθορισμός νέων σχημάτων τρυπών
Τροποποίηση υπαρχόντων σχημάτων
Σχεδίαση σειράς τρυπητηριών χρησιμοποιώνταs ένα ή περισσότερα σχήματα
Έλεγχο αποστάσεων
Ανάθεση ενός εργαλείου για κάθε τρυπητήρι
Καταγραφή εντολών αυτοματοποίησης τρυπητηριών για μετέπειτα χρήση
Εφαρμογή σε γραμμή σχεδίου και/ή γραμμές στάμπου

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ
Αυτόματη επεξεργασία ενός ολοκληρωμένου φοντιού και σόλας
Εξατομικεύσιμο πάχος κομματιών υποδήματος
Χρωματισμοί καθορισμένοι από τον χρήστη - 16 ή 32 bit
Τρισδιάστατο διακοσμητικό μαξιλαράκι
Εξατομικευμένες υφές από οποιοδήποτε αντιγραμμένη εικόνα
Εισαγωγή και εξαγωγή μορφών εικόνων JPG, BMP, TIF, PCX, GIF, Iges 3D, DXF 3D
Ενσωμάτωση με Photoshop, Corel Draw και άλλα πακέτα λογισμικών
Λειτουργία παρουσιάσεων
Εξατομικευμένη προβολή φωτισμού σε πραγματικό χρόνο, με ή χωρίs χρώμα
Εισαγωγή και εξαγωγή αρχείων VRML για σόλες και υλικά υποδήματος
Εισαγωγή φόντου, αποκοπή και επικόλληση, κείμενα, προεπισκόπηση εικόνων

ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΑΠΟΤΎΠΩΣΗΣ
Χρήση αντιγραμμένης εικόνας ως φόντο
Ακρίβεια αποτύπωσης με χρήση διαφανών εικόνων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Δημιουργία εξατομικευμένων εναλλασσόμενων εικόνων (slideshow)
Μεταφορά εικόνας στο φόντο μέσα από εναλλασσόμενες εικόνες
Αποθήκευση λίστας εναλλασσόμενων εικόνων
Εισαγωγή ποικίλων μορφών εικόνων στην ίδια λίστα