ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

 

1) Συμμετέχω πνευματικά: Το έργο που διεξάγουμε και εργαζόμαστε σήμερα και που ονομάζεται ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ χρειάζεται την συμμετοχή όλων όσων το στηρίζουν και το αγαπούν, ώστε να εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο θα λάβει χώρα η επαγγελία του Χριστού η οποία έχει ως εξής: Και θέλει κηρυχθή τούτο το ευαγγέλιον της βασιλείας εν όλη τη οικουμένη εις μαρτύριον πάσιν τοις έθνεσιν και τότε ήξει το τέλος, ώστε να φύγει η αμαρτία και να πάρει την θέση της στην ζωή μας η άφθαρτη ζωή. Ο τρόπος είναι πρώτον μελετώντας τον Λόγο του Θεού, δεύτερον αντλώντας την σοφία του Θεού, η οποία βρίσκεται στην πνευματική σελίδα της Φωνής Θεού. Έτσι θα χτίσουμε τον νέο κατά Θεό άνθρωπο. Κατόπιν θα εξαπλώσουμε την Φωνή Θεού συστήνοντας τον Λόγο του Θεού στους συνανθρώπους μας και την πνευματική σελίδα: foni-tom.blogspot.com ή στο google γράφοντας Φωνή Θεού.

2) Συμμετέχω πνευματικά: Παρακαλούμε, όσοι αδελφοί γνωρίζουν ξένες γλώσσες και μπορούν να αφιερώσουν χρόνο ώστε να πάρουν ομιλίες πνευματικές ή ερμηνείες πνευματικές μέσα από την σελίδα της Φωνής Θεού ή οτιδήποτε άλλο τους αρέσει μέσα από την σελίδα, ώστε να το ερμηνεύσουν σε μία γλώσσα που γνωρίζουν. Π.χ. από Ελληνικά σε Αγγλικά, σε Γαλλικά, σε Γερμανικά, σε Ισπανικά κ.λ.π. Όσοι το επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ή τηλεφωνικώς στα εξής νούμερα: 6972001052, 2641021550 ή στέλνοντας email στην εξής διεύθυνση: tom_foni@otenet.gr

3) Συμμετέχω πνευματικá  Παρακαλούμε, όσοι αδελφοί ομιλούν την Αγγλική γλώσσα, ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, όπως προβούν στην ενέργεια να μεταγλωττίσουν τις ομιλίες φωνητικά που βρίσκονται στην σελίδα THOMAS TILHGADASWEB TELEVISION και να μας τις στείλουν σε USB-Stick. Με αγάπη Χριστού, Θωμάς.

 

Φωνή Θεού