ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2001 (Κινηματοθέατρον "Άνεσις" στις10 π.μ.)
"Η προετοιμασία του Δασκάλου στην ΄΄Κοινωνία της Πληροφορίας΄΄"

Προσκεκλημένοι ομιλητές:
Δαπόντες Νίκος, Γραφείο "Κοινωνία της Πληροφορίας", ΥΠΕΠΘ.
Κοντακίδης Γιάννης, Διεύθυνση Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,ΥΠΕΠΘ.
Περίληψη της ομιλίας


ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2001 ( 4ο Ε.Λ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ πρώην Ε.Π.Λ.στις 10 π.μ.)

"Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική πράξη"

1. "Παιδαγωγική αξιοποίηση υπολογιστικών εργαλείων στο δημοτικό" Εισήγηση της κ. Γλέζου Κατερίνας και Μαρνέλη Λουκίας (εργαστήριο πληροφορικής του ΕΠΛ Αγρινίου).

2. "Η παιδαγωγική αξιοποίηση του Internet για τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση" Εισήγηση της κ. Κασκαντάμη Μαρίας ( εργαστήριο πληροφορικής του 5o Γυμν. Αγρινίου).

3. "Η διδασκαλία των Μαθηματικών σε πληροφορικό περιβάλλον" Εισήγηση των κ.κ. Ιωάννου Στέλιου και Κοντακίδη Γιάννη ( 4ο εργαστήριο πληροφορικής του ΙΕΚ Αγρινίου).

4. "Το εκπαιδευτικό λογισμικό Φυσικής (Modellus)" Εισήγηση των κ.κ. Δαπόντε Νίκου και Τσοβόλα Σπύρου (εργαστήριο πληροφορικής του ΕΚΦΕ).

5. "Το εκπαιδευτικό λογισμικό για καθηγητές Σωματικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση" Εισήγηση του κ. Μαστρογιάννη Ιάκωβου και Σωτηρίου Σοφίας ( 5ο εργαστήριο πληροφορικής του ΙΕΚ Αγρινίου).

Αποσυμπιέστε το αρχείο mastro1.zip και θα βρείτε τις προτάσεις για διδασκαλία (των Μαστρογιάννη-Σωτηρίου) και φύλλα εργασίας

Επιστροφή