Εγγραφή      mail     Chat     Login

 

Επικοινωνία      Πληροφορίες

 
ΒιβλιοB@nklibrarymandra.grmandra.gr                                              

 

 

 

 

 

 

                                                                                          

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Το ψευδώνυμο, είναι απαραίτητο για να σας αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι,  και σας δίνει μια ταυτότητα στο θέμα συζήτησης που θα συμμετάσχετε.
Αν κάποιος χρησιμοποιεί ήδη αυτό το ψευδώνυμο, θα σας ζητηθεί να το αλλάξετε. Δώστε κάποιο άλλο από το guest. Αν δεν αλλάξετε ψευδώνυμο εντός 1 λεπτού, τότε διακόπτεται η σύνδεση σας μέχρι να επιλέξετε κάπoιο άλλο.

Κατόπιν, επιλέξτε το κανάλι με το θέμα συζήτησης στο οποίο επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Τα θέματα είναι ταξινομημένα ανάλογα με τον αριθμό των συνομιλητών που συμμετέχουν.

Τα 11 κανάλια που βρίσκονται αριστερά στη λίστα, είναι τα προκαθορισμένα από το mandra.gr, ενώ αυτά που έχουν δημιουργηθεί από χρήστες, είναι στην λίστα από κάτω.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να αλλάξετε θέμα.

Οι νέοι χρήστες παρακαλείστε να διαβάσετε οπωσδήποτε τους κανόνες λειτουργίας του chat, που περιλαμβάνει ορισμένους απλούς κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να ακολουθείτε.
Δείτε ακόμη τις σελίδες βοήθειας που αφορούν στον τρόπο που λειτουργεί το πρόγραμμα, και απαντά σε όλες τις απορίες σχετικά με

το chat του mandra.gr και τις εντολές του.
Επίσης, τι στιγμή που συνδέεστε, σας εμφανίζονται χρήσιμα μηνύματα και πληροφορίες σχετικά με το chat (MOTD).
Ακόμη, για τεχνικές πληροφορίες ή γενικές απορίες σχετικά με το chat, μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, παράπονα ή τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με το chat του mandra.gr μπορείτε να αποστέλλετε e-mail στη διεύθυνση: dbmandra@otenet.gr. Παρακαλούμε πριν στείλετε κάποιο e-mail, να βεβαιωθείτε ότι οι απορίες σας δεν απαντώνται στις σελίδες βοήθειας.

 

 

Παρακαλούμε στείλτε τα σχόλια σας  dbmandra@otenet.gr

 
Πλαίσιο κειμένου: Σ  2001  ΠΡΟΤΥΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mandra.gr, librarymandra.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.