Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύναται αγοράσαι η πωλείσαι η μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξς΄.

 

  Η κλασική ερμηνεία του χξς είναι ο πασίγνωστος πλέον, αριθμός 666. Είναι ο αριθμός που υπενθυμίζει στους ανθρώπους την έκτη ημέρα της δημιουργίας και επειδή είναι εις τριπλούν αποδεικνύεται ότι είναι σημάδι της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος. Αποδεικνύεται έτσι ότι ο φέρων τον αριθμό αυτό εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία από Θεού. Η υπηρεσία του αυτή έχει σχέση με το ξεκαθάρισμα και το ξεδιάλεγμα των ανθρώπων μεταξύ τους ώστε να οδηγηθεί το ανθρώπινο είδος σε μια μορφή εξέλιξης για να βελτιωθεί η κυριαρχία του, ή στην χειρότερη περίπτωση να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο για την επικράτηση ενός άλλου όντος (εξωγήινου;) , πάνω στον πλανήτη γη.

 

  Είναι δυνατόν να υπάρχουν εξωγήινοι;

  Ως γνωστόν υπάρχουν δισεκατομμύρια πλανήτες, όμοιοι με τη γη μας, στο σύμπαν. Λογικό είναι κάποιοι από αυτούς να έχουν κάποια μορφή ζωής ίσως κατώτερη τεχνολογικά, ίσως όμως και ανώτερη. Ίσως μάλιστα να έχουν ήδη έλθει σε επαφή με τη γη μας και να έχουν τροποποιήσει τεχνολογικά τους πολιτισμούς που έχουν <εμφανιστεί> κατά καιρούς. Αυτή η αρχαία τεχνολογία που δείγματά της κατάντησαν θρύλοι και μύθοι, πρέπει να παραδεχτούμε τελικά ότι έχει μια λογική υπόσταση. Η Αγία Γραφή είναι γεμάτη από τέτοιες εμπειρίες προφητών, κριτών αλλά και απλών ανθρώπων που μετέπειτα (κατά σύμπτωση) έγιναν άρχοντες και έπαιρναν στα χέρια τους τις τύχες των ανθρώπων. Χαρακτηριστική είναι η εμπειρία του Ιεζεκιήλ. Το πύρινο άρμα με το οποίο έγινε η ανάληψη του προφήτη Ηλία είναι μια άλλη περίπτωση. Πολλοί συνδέουν την άνοδο του Ελληνικού πνεύματος με την καθοδήγηση υπεράνω δυνάμεων. Το 1947 στο Roswell του Νέου Μεξικού εικάζεται ότι έπεσε ένας ιπτάμενος δίσκος και μέσα σ’ αυτόν βρέθηκε ένα κομμάτι μέταλλο που πάνω ήταν χαραγμένη η λέξη <ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ> σε μια περίεργη γραφή που όμως ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η εκφώνηση που έκανε ο Χριστός την ώρα που παρέδιδε το πνεύμα,

                   ΗΛΙ ΗΛΙ ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ

Αν ληφθούν ανά επτά τα γράμματα, βγαίνει η φράση

                  ΛΑΛΑΝ Α ΑΜΙΒΙΗ ΙΛΑ ΙΣΧΘ  ή

                  ΛΑΛΑΝ Η ΑΜΙΒΙΗ ΙΝΑ ΙΣΧΩ

Με διαφορά μόνο στα τρία γράμματα που είναι με κόκκινο. Η πρόταση έχει κάποιο νόημα στα Ελληνικά, μόνο που δεν υπάρχει η λέξη ΛΑΛΑΝ, σημάδι της ύπαρξης μιας άλλης <Ελληνικής> γλώσσας με δικούς της γραμματικούς κανόνες, που δεν μιλιέται στη γη…

 

 

 Από την ερμηνεία μου πάνω στο 666 (χξς) βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπάρχει κάτι, το οποίο ζει παραπάνω από την ηλικία του ανθρώπου και κατευθύνει τις τύχες μας. Προσωπικά, δυσκολεύομαι να κατανοήσω ότι οποιαδήποτε ανθρώπινη ομάδα ή κοινωνία θα μπορούσε να περιμένει δύο χιλιάδες χρόνια για να δει τα σχέδιά της να πραγματοποιούνται. Το Ον αυτό το οποίο έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε Θεό, αρχίζει να δείχνει καθαρά το σημάδι Του. Δεν δείχνει όμως καθαρά τις προθέσεις Του. Σαν πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που μας βοήθησαν, που γιάτρεψαν με θαύματα κάποιους από εμάς, και που τελικά σταυρώθηκαν για μας, είναι και καλοί και θέλουν να μας βοηθήσουν. Η Αποκάλυψη έχει γραφτεί στην Ελληνική γλώσσα, και μέσα περιγράφει την επικοινωνία του συγγραφέα με ένα ον, το οποίο ήταν <όμοιος υιώ ανθρώπου>, έμοιαζε δηλαδή στην όψη με βρέφος αλλά ήταν ενήλικας (Αποκ. Κεφ. Α12). Κατόπιν εξιστορεί τι του είπε να γράψει αυτός που είναι το Α και το Ω, ο πρώτος και ο έσχατος.

 

  Ποια είναι η ερμηνεία του συμβόλου που αναγράφεται στο Κεφ. 13 της Αποκάλυψης;

 

    Ο αναγνώστης θα πρέπει να διαβάσει πρώτα το Κεφ. 13 καθώς και το κεφ. 17 στο οποίο αναφέρεται λεπτομερώς και η εξήγηση όλων αυτών.

 

    Το χξς λοιπόν στις μέρες μας δεν είναι τίποτε άλλο από το σύμβολο του διεθνούς Σοσιαλισμού ή Κομουνισμού όπως αποκαλείται. Στην ερμηνεία αυτή συντείνουν τα εξής:

1.     Είναι κόκκινο.

2.     Εξουσία εδόθη αυτώ επί το τρίτον της γης, και επί πάσαν φυλήν και λαόν και γλώσσαν και έθνος.

3.     Εξουσία εδόθη αυτώ πόλεμον ποιήσαι μετά των αγίων και νικήσαι αυτούς.

4.     Ηνοιξε το στόμα αυτού εις βλασφημίαν προς τον Θεόν, βλασφημήσαι τον Θεόν και την σκηνήν αυτού.

5.     Οι προσκυνούντες αυτό από μόνοι τους οδηγήθηκαν  στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ του Θεού. (Ων ου γέγραπται το όνομα εις το βιβλίον της ζωής του αρνίου του εσφαγμένου από καταβολής κόσμου).

6.     Το σύμβολο του Κομουνισμού (σφυροδρέπανο) ταιριάζει με τα Ελληνικά σύμβολα χξς αν τοποθετηθούν  το ένα πάνω στο άλλο. Συνάμα ταιριάζει με το αρχέγονο σύμβολο του όφεος που διασταυρώνεται με το ξύλο της γνώσης. Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί.

7.     Από την ημέρα εμφάνισής του (17/10/1917), έχουν βασιλέψει με αυτό επτά ισόβιοι άρχοντες/ βασιλείς (Λένιν, Στάλιν, Κρούτσεφ, Μπρέσνιεφ, Αντρόπωφ, Τσερνιένκο, Γκορμπατσώφ) όπως και υπήρχαν οκτώ κράτη που απάρτιζαν το Σύμφωνο της Βαρσοβίας (Σοβ. Ένωση, Τσεχοσλοβακία, Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Αν. Γερμανία) και την ημέρα της πτώσης του υπήρχαν γύρω του δέκα κράτη σε συνασπισμό (ΕΟΚ). Το 2000 τα οκτώ έχουν γίνει δέκα επτά κράτη.

8.     Ην και ουκ εστί. (τον Καπιταλισμόν πολλοί εμίσησαν το κεφάλαιον όμως ουδείς).

9.     Είκοσι χρόνια μετά από αυτό παρουσιάστηκε ένα άλλο θηρίο που είχε το ίδιο όνομα, το ίδιο περίπου σύμβολο και κυβερνήθηκε από δύο βασιλείς (δύο κέρατα όμοια αρνίω-Εθνικοσοσιαλισμός/ Φασισμός, Σβάστικα, Χίτλερ και Μουσολίνι). Τι έκανε; κυνήγησε και προσπάθησε να εξοντώσει τους Εβραίους που, από παράδοση, είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού. Με τι δικαιολογία; καμία σοβαρή. Ακόμη και φωτιά έπεφτε από τον ουρανό μπροστά στους ανθρώπους, και έκανε τους ανθρώπους να προσκυνήσουν το θηρίο το πρώτο που είχε την πληγή της μαχαίρας και έζησε. Οδήγησε δηλαδή πολλούς στο να ασπαστούν  τον Κομουνισμό.

10. Ο μύθος γύρω από την πόρνη την ισχυρά, την πόλη των πλουσίων και των εμπόρων της γης στριφογυρίζει γύρω από το Ελληνικό όνομα Ευρώπη που μπορεί κάποτε να σήμαινε <γυναίκα με το πλατύ πρόσωπο> στην σύγχρονη Ελληνική γλώσσα σημαίνει κάτι άλλο….ή μήπως Αμερική μας λέει τίποτε το Ελληνικό;

11. Αυτό είναι το θηρίο το βαστάζον την πόλη την ισχυρά, την πόλη των πλουσίων και των εμπόρων της γης. Δηλαδή ευθύς εξ αρχής ο Σοσιαλισμός/ Κομμουνισμός δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει το μονοπώλιο των μεγάλων κεφαλαίων. Δημιουργήθηκε στρατός από ακούσιους εθελοντές που πιστεύοντας ότι παλεύουν για το δίκαιο του απλού εργάτη, μειώνουν την αποτελεσματικότητα και ανταγωνισιμότητα του ντόπιου κεφαλαίου κάθε χώρας, εξασφαλίζοντας έτσι το μονοπώλιο του μεγάλου κεφαλαίου. Συνάμα καθιστούν δυσκίνητο για εύρεση εργασίας τον ντόπιο εργάτη αναγκάζοντας τους ντόπιους εργοδότες να προτιμούν ξένους εργάτες (που μπορούν πιο εύκολα να αποφύγουν την πανάκριβη ασφάλεια εργασίας). Έτσι πετυχαίνουν την σταδιακή αντικατάσταση του ντόπιου πληθυσμού με ξενόγλωσσους και διασπούν την ομοιογένεια της ντόπιας κοινωνίας. Συγχρόνως πετυχαίνουν την σταδιακή έλλειψη ικανότητας των εξειδικευμένων εργατών που έχει σαν αποτέλεσμα να γίνει η κοινωνία καταναλωτική και απλώς να παρακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας.

12. Στην ομάδα G7 της παγκοσμιοποίησης η Ρωσία είναι το όγδοο μέλος (όγδοός εστί και εκ των επτά εστί).

 

Δεν συντείνουν τα εξής:

 

  -Η Αλβανία και η Κίνα ενώ ήταν Κομμουνιστικές χώρες δεν συμπεριλαμβάνονται ίσως διότι δεν ήταν μέλη του Συμφώνου της Βαρσοβίας.

 

  Το μέλλον πως θα είναι;

 

1.          Μια εκ των κεφαλών αυτού ως εσφαγμένη εις θάνατον, και η πληγή του θανάτου αυτού εθεραπεύθη. Πολύ σύντομα θα μας ξανασερβίρουν τον Κομουνισμό με πολλές σάλτσες Δημοκρατίας. Θα αναγκάσουν τα πολιτικοκοινωνικά συστήματα κάθε λαού να γίνουν Καπιταλιστικά και κατόπιν όταν θα φτάσει το στάδιο του Ιμπεριαλισμού θα προτείνουν το Κομουνιστικό σύστημα σαν λύση.

2.          Αυτοί και οι σύντροφοί τους οι Σοσιαλιστές θα κάνουν πόλεμο με τους αγίους και θα τους νικήσουν. Θα αρχίσουν με το να κάνουν ανίσχυρη την Εκκλησία και θα επικαλεστούν λόγους Δημοκρατίας. Καθημερινά από τα ΜΜΕ θα τονίζονται τα λάθη των ανθρώπων της εκκλησίας και ενέργειές τους που θα βασίζονται πάνω στους αιώνιους νόμους της εμπειρίας των ανθρώπων θα γίνονται μέσο επίκρισης λόγω της <κοινωνικής εξέλιξης>. Αυτό θα οδηγήσει στην εμφάνιση επιτέλους του <βδελύγματος της ερημώσεως> και στην ημέρα της κρίσεως. Όταν δηλαδή δεν θα υπάρχει έστω και ένας χριστιανός στους Αγίους Τόπους για να ανάψει ένα κεράκι εις μνήμη του Ιησού τότε θα έλθει η ημέρα της κρίσεως…

3.            Θα κάνουν πιο ισχυρό και θα εφαρμόσουν το Barcode σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης ώστε όλα τα μέσα παραγωγής να ελέγχονται από τα χέρια τους (μονοπώλιο). Θα εξαφανίσουν κάθε είδους τοπικού κεφαλαίου το οποίο θα προσπαθεί να τους ανταγωνιστεί, δηλητηριάζοντας ακόμη και το περιβάλλον ώστε να μην υπάρχει εγγύηση  των προϊόντων που παράγονται.

4.            Με κάθε τρόπο θα μειώσουν τον πληθυσμό της γης και πιο πολύ των χριστιανών. Πρώτα θα αναγκάζουν τους ανθρώπους να μην κάνουν παιδιά, αυξάνοντας τις απαιτήσεις τους από το περιβάλλον, θα ενισχύσουν την ασυνεννοησία μεταξύ των ζευγαριών, και θα οδηγήσουν τους νέους ανθρώπους σε τρόπους συμπεριφοράς ώστε να μην δέχονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις των γονέων τους. Θα αποκόψουν σταδιακά τους νέους ανθρώπους από τους γονείς τους παρουσιάζοντας και αναδεικνύοντας φαινόμενα εκφυλισμού. Ομοφυλοφιλία, ανταλλαγή συντρόφων, μοιχεία, πορνεία, σαρκικές απολαύσεις, ναρκωτικά. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μην γίνεται η συνουσία για αναπαραγωγή και ως εκ τούτου,  θα περιοριστούν οι γεννήσεις …

5.            Και πλανά τους κατοικούντας επί της γης δια τα σημεία α εδόθη αυτώ ποιήσαι ενώπιον των ανθρώπων. Σε όλους θα τονίζουν την πρόσκαιρη ευημερία που θα προέρχεται από τον υπάρχοντα ανταγωνισμό των κεφαλαίων και την κατασπατάληση των φυσικών πόρων, ενώ αργότερα οι παλιές καλές μέρες θα είναι αντικείμενο αναπόλησης. Άλλωστε ο Κομουνισμός κηρύσσει σαν τρόπο επιβίωσης την καταστροφή του κεφαλαίου ενώ δεν εξηγεί την διαδικασία συνέχισης της παραγωγής, όταν πλέον έχει καταστραφεί.

6.            Με κάθε τρόπο θα αλλάζουν την μορφή του κάθε λαού. Δημιουργώντας μειονότητες, σε κάθε τόπο θα εξασφαλίσουν σίγουρη αγορά για τα όπλα τους. Σε άλλους λαούς θα λένε ότι θα πρέπει να υπάρχουν αυτά τα όπλα ώστε να εξασφαλίζεται η <άνετη ζωή>. Έτσι θα εξαλείφεται εν τη γενέσει της οποιαδήποτε αντίδραση, αφού γρήγορα θα καταπνίγεται από τις συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων.

7.            Στόχος τους είναι κυρίως οι Εβραίοι και οι Έλληνες και όχι μόνο. Κυρίως διότι οι Εβραίοι είναι ο αποκαλούμενος λαός του Θεού και οι Έλληνες διότι μιλούν και γράφουν την γλώσσα του Θεού. Ήδη έχουν καταφέρει να ταλαιπωρούν τους Εβραίους με εμφυλίους πολέμους και τους Έλληνες προσπαθούν να τους εκφυλίσουν. Στόχος τους γενικά είναι να εξαλείψουν κάθε μορφή αντίστασης που θα μπορούσε να προκύψει λόγω της παράδοσης και της ιστορίας αυτών των δύο λαών. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος τους από αρχαιοτάτων χρόνων, όταν προσπαθούσαν να κάνουν τους Έλληνες, με τους οποίους όπως είπαμε είχαν κακά προηγούμενα, να αλληλοεξοντωθούν.

8.            Εκτός από αυτό υπάρχει και ένα άλλο θηρίο που έχει επτά κεφάλια, επτά διαδήματα και δέκα κέρατα. Αυτό πρέπει σίγουρα να το αναζητήσουμε στις χώρες του Ισλάμ.

9.           Η δημιουργία ενός και μοναδικού παγκόσμιου συμβουλίου που θα έχει την ευθύνη λήψης αποφάσεων για της τύχες του ανθρωπίνου είδους (παγκοσμιοποίηση) θα έχει σαν αποτέλεσμα την εύκολη εξάρθρωσή του από μη ανθρώπινους παράγοντες.Και όλα συντείνουν προς τα εκεί

 

 

 

   Και είδον άλλον άγγελον πετόμενον εν μεσουρανήματι, έχοντα ευαγγέλιον αιώνιον ευαγγελίσαι επί τους καθημένους επί της γης και επί παν έθνος και φυλήν και γλώσσαν και λαόν, λέγων εν φωνή μεγάλη:

 

   Φοβήθητε τον Κύριον και δότε αυτώ δόξαν, ότι ήλθεν η ώρα της κρίσεως αυτού και προσκυνήσατε τω ποιήσαντι τον ουρανόν και την γην και την θάλασσαν και πηγάς υδάτων.