ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΙΕΘ.ΑΓΩΝΕΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΚΑΙΡΟΣ
ΒΙΒΛΙΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ S.F.
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Ενημερώθηκε :  Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2003 19:05  

Ν.Μάκρας

 ICQ #94362733

προτεινόμενη ανάλυση 1028Χ768

 

              

...Κρύβει πολύ μυστήριο η θάλασσα κ ίσως αυτή να ναι η ομορφιά

της, αυτή είναι η θάλασσα που έχει κ όνομα θηλυκό...

θάλασσα το κάθε κύμα της πρέπει να το περάσεις με το δικό του τρόπο κάτι που για να το μάθεις πρέπει να φας χρόνια στη θάλασσα.

Και όσο περνάει ο καιρός δεν τα έχεις μάθει, συνεχώς θα μαθαίνεις συνεχώς θα αποκτάς καινούργιες εμπειρίες, ε, δεν μαθαίνεται ούτε σ ένα χρόνο.

Ούτε σε δυο χρόνια η θάλασσα μαθαίνεται, σιγά-σιγά με τις εμπειρίες, τις ζημίες τα λάθη μέσα σε παρά πολλά χρόνια και όχι πέρα για πέρα.

Πάντα μένει κάτι, κάτι άγνωστο αυτή είναι η ομορφιά της, όσο πιο

πολύ τη μάθεις τόσο πολύ γεμίζει η ψυχή σου, τόσο πιο πολύ την αγαπάς, αν καί εκείνη ούτε σ αγαπά ούτε σε μισεί, της είσαι αδιάφορος, την αγαπάς όμως γιατί βλέπεις το μυστήριο που κρύβει την δύναμη  που έχει και τις χαρές που σου δίνει ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Σου δίνει εμπειρίες που μένουν ανεξίτηλες μέσα στο μυαλό σου μέσα στην ψυχή σου, που τις θυμάσαι πάντα ακόμα και αν είναι άσχημες, τις θυμάσαι πολλές φορές με νοσταλγία με αγάπη, γιατί σου συνέβησαν.

Κρύβει πολύ μυστήριο η θάλασσα ....

 

 

ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SUNFISH    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΝΙΑ...         Το  sunfish προσκαλεί όσους θέλουν να γνωρίσουν αυτόν το τρόπο ταξιδέματος  ανεξάρτητα ηλικίας φύλου και γνώσεων και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση  να επικοινωνήσουν  στέλνοντας ένα  e  mail  : sunfish@otenet.gr