Η βίλλα Βανδώρου, βρίσκεται 5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Λευκάδας, στον όμορφο κόλπο του Αλεξάνδρου, στο παραδοσιακό χωριό της Λυγιάς. Είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ήσυχες & οικογενειακές διακοπές με διαμονή ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Διαθέτει 8 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα τα οποία ανανεώνουμε και φροντίζουμε συνεχώς ώστε να απολαμβάνεται την πιο ευχάριστη και ποιοτική διαμονή.

Στο μώλο που υπάρχει ακριβώς μπροστά από την βίλλα Βανδώρου αλλά και στο κοντινό λιμάνι του χωριού (300μ) μπορούν να αράξουν ιδιωτικά σκάφη. Η Λευκάδα, με τις υπέροχες ακτές και τα πολλά νησάκια που την περιβάλουν (Μεγανήσι, Σκορπιός και άλλα), προσφέρεται για θαλάσσιες εξερευνήσεις και ψάρεμα.

 

Διαμονή:

Διαμέρισμα Α (5 άτομα):

Δύο μεγάλα διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο. Τα υπνοδωμάτια έχουν από δύο μονά κρεβάτια ενώ στο καθιστικό υπάρχει καναπές που γίνεται κρεβάτι. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικά μάτια, φούρνο και όλα τα μαγειρικά σκεύη. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κλιματισμός. Και τα δύο διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και τον κήπο.

Διαμέρισμα Β (5 άτομα):

Δύο μεγάλα διαμερίσματα με τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα και δύο μπάνια. Τα δύο υπνοδωμάτια έχουν από δύο μονά κρεβάτια ενώ το τρίτο ένα μονό. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικά μάτια, φούρνο και όλα τα μαγειρικά σκεύη. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κλιματισμός. Και τα δύο διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και τον κήπο.

Διαμέρισμα Γ (4άτομα):

Τέσσερα διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Τα υπνοδωμάτια έχουν από δύο μονά κρεβάτια. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικά μάτια, φούρνο και όλα τα μαγειρικά σκεύη. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κλιματισμός. Και τα τέσσερα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι με θέα τον κήπο.

Βασικές πληροφορίες

Είδος διαμονής:           Διαμερίσματα

Τοποθεσία:                   Λυγιά, Λευκάδα

Υπεύθυνος:                   Σπύρος Βανδώρος

Τηλέφωνο:                   +30 26450 71249      

Website:                       www.villavandorou-lefkada.gr

          

             

     

                 Accommodation in Lefkada island, Greece

Accommodation in Lefkada island, Greece

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Ο καιρός στη Λευκάδα

Φωτογραφίες της Λευκάδας

Επιλέξτε τις μικρογραφίες που ακλουθούν για να δείτε τις φωτογραφίες.