Στην δυτική πλευρά της Λευκάδας, 12χλμ απο την πόλη, μέσα στον καταπράσινο ελαιώνα σε απόλυτα ήσυχο περιβάλλον και απόστασης 1χλμ απο την παραλία του Αγίου Νικήτα και 500 μέτρων από την πασίγνωστη παραλία "Κάθισμα", είναι χτισμένα τα Studios ΝΙΚΟΛΑΣ & ΣΟΦΙΑ. 

 

Ο Άγιος Νικήτας είναι ένα πανέμορφο χωριό που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο. Βρίσκεται σε απόσταση 14χλμ. νοτιοδυτικά της πόλης. Τα παραδοσιακά σπίτια του οικισμού, τα γραφικά σοκάκια και οι κάτοικοι που παραμένουν πιστοί στον παραδοσιακό τρόπο ζωής, συνθέτουν την εικόνα του χωριού. Το χωριό διαθέτει και μια υπέροχη παραλία αμμουδιά, ενώ σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από τον οικισμό βρίσκεται η παραλία Κάθισμα, μια από τις διασημότερες και ομορφότερες του νησιού. Ο Αγιος Νικήτας είναι κτισμένος στην άκρη ενός κατάφυτου δάσους κυρίως από αιωνόβια ελαιόδεντρα και απαγορεύονται τα αυτοκίνητα. Η περιοχή τα τελευταία χρόνια τείνει να εξελιχθεί σε τουριστικό θέρετρο. Ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες της Λευκάδας προτιμούν τον Αγιο Νικήτα για τόπο διαμονής τους καθώς συνδυάζει τη ησυχία με την κοντινή απόσταση από την πόλη και τις άλλες τουριστικές περιοχές της Λευκάδας. Η παραλία Κάθισμα είναι μια από τις ωραιότερες που συναντάμε στη δυτική πλευρά της Λευκάδας. Απέχει 2 χλμ. από το παραδοσιακό χωριό Αγιος Νικήτας. Είναι μια από τις παραλίες που κάθε επισκέπτης του πρέπει να επισκεφθεί. Πρόκειται για τη συνέχεια της παραλίας του Αγίου Νικήτα που διακόπτεται από τα ψηλά κι απότομα βράχια. Η κατάξανθη αμμουδιά και τα καθάρια γαλαζοπράσινα νερά της συνθέτουν την μεγαλειώδη ομορφιά της.

 

Διαμονή
Δεκατέσσερα διαμπερή άριστα εξοπλισμένα Studio με δυνατότητα φιλοξενίας από 2 έως 4 άτομα. Διαθέτουν ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, παρκινγκ και μεγάλα μπαλκόνια με θέα το βουνό και τον ελαιώνα. 

Βασικές πληροφορίες

Είδος διαμονής:           Studio

Τοποθεσία:                   Άγιος Νικήτας, Λευκάδα

Υπεύθυνος:                   Νίκος Δουβίτσας

Τηλέφωνα:                   +30 6974 993866

                                       +30 6932 620357

Website:                       www.studiosnikolas.gr

          

               

     

                 Accommodation in Lefkada island, Greece

Accommodation in Lefkada island, Greece

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Ο καιρός στη Λευκάδα

Φωτογραφίες της Λευκάδας

Επιλέξτε τις μικρογραφίες που ακλουθούν για να δείτε τις φωτογραφίες.